Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
któraś z was pytała o syrop na kaszel, ja wczoraj jak byłam u gina i rozmawialiśmy o moich wirusach to powiedział że mogę brać drosetux na kaszel.
Powodzenia na wizytach i usg mocno kciukamy -
Witajcie.
Gratuluje pomyślnych wizyt i widoku Waszych pociech.
Ja tez mam ochraniacze na szczebelki ale na poczatku chyba załoze ten z tyłu główki a te po bokach pozniej tzn za jakis czas. Bo jak łózeczko bedzie stało na poczatku obok naszego łózka to jak się przebudzę zebym widzała maluszka jak lezy i nie musiała wstawac zeby zerknąc, a boczne by mi zasłaniały.
Ja dzis bede robic pierwszy raz w zyciu ruskie pierogiszukam przepisu w necie.
O ciescie maxi king - nigd nie słyszałam, ale jak wrzucicie przepis to chetnie podesle przepis mamie - bo ona lubi eksperymentowac z ciastami, a ja tak srednio do ciast podchodze.
Paulinka - najgorsze a własnie takie osoby ktorym się wydaje ze wszystko wiedza i nigdy sie nie mylą. Ehhh szkoda słów, ale wierzę że byłas rozczarowana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 11:48
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:slash to coś takiego
http://swiatciasta.blogspot.com/2014/09/ciasto-maxi-king.html
To jest fajne bo bez pieczenia, to coś dla mnie. Muszę kiedys się pokusić o zrobienie. A te herbatniki to jakies specjalne? czy zwykłe petit bauere?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 11:53
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/a207c8b3b0ff.jpg
Jestem
Jagna waży 1637 g czyli jest o tydzień młodsza jak po raz kolejny wychodzi. Termin na 6 maja wg dzisiejszego badania. Glowką w doł, serdeuszko bije, wszystko w porządku, nogi ręce są, w buźkę wtuliła w pępowinkę. Pućki ma po mamusiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:01
Karolcia88, nojaniewiem, Wonderwall, gosia86, dorota1987, Rika, Puella, KotMisia, Ofelaine, maribel, czarna panda, katalina, madziorek, beti97, gosiunia, nadulek, GabiK, Agusia246, Bluberry, WesołaMama, Catyyy, PIGULSKA, slash, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Wiadomo....szczepienia...sprawa każdego rodzica. Moim zdaniem dzieci nie szczepione nie powinny być przyjmowane do publicznych przedszkoli i jak ta lekarka napisała, nie powinny mieć kontaktu z niemowlętami.
Ja jestem za mądrym szczepieniem. Wiadomo, zawsze jest ryzyko związane ze szczepieniami, ale choroby są groźniejsze, to co teraz się dzieje z odrą jest przerażające.
maribel, KotMisia, madziorek, gosia86, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Ja Oleńkę będę szczepiła. Na obowiązkowe - obowiązkowo. Plus dodatkowe, nie wszytskie ale na bank na te rotawirusy itp. Teściowa mojego brata jest pielegniarką środowiskową i to na jej zdaniu polegam.
A wczoraj Dorotka wrzucała śliczne zdjęcia to i ja się pochwalę.
Makijaż robiła mi testowo moja bratowaTzn to nie bratowa tylko dzsiewczyna brata ale dla mnie już jak rodzina, mimo że jestem od niej starsza o 9 lat to super mamy kontakt
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e00147544b12.jpg
Tyłka nie widać, bo przez teściową uważam, że mam gruby i teraz go zasłaniam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9369e959fa97.jpg
A to ubranko dla Oleńki zrobione przez prabacie Jadzię
Anioł a dziewczyny mają rację. Córcia piękna, podobna do Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:49
maribel, Ofelaine, czarna panda, Puella, katalina, madziorek, beti97, gosiunia, nadulek, nojaniewiem, gosia86, GabiK, Agusia246, Wonderwall, Bluberry, WesołaMama, Catyyy, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Aniołku, Jagna prześliczna. Cudne zdjęcie:)
Zgadzam się z Puellą. Również jestem za mądrym szczepieniem.
KotMisia, wyglądasz kwitnąco! Cud miód orzeszki:) A teściową się nie przejmuj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:50
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Aniol piekna Jagienka, widze podobienstwo do mamusi.
Ja bylam w pracy z l4, nasluchalam sie komplementow ze pieknie wygladam i zgrabnie wygladam.
Kupilam tez koldre, podusie, posciel, ochraniacz, rozek i przesieradlo.
KotMisia, maribel, czarna panda, gosia86, Wonderwall, PIGULSKA lubią tę wiadomość