Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anioł cudna ta Twoja Jagienka:) Bardzo ładne zdjęcie.
Karolkaa lekarz mi pozwolił stosować stodal na kaszel.
Jak któraś z Was zrobi to ciasto maxi king to niech się pochwali to ja też zrobięWygląda cudnie, ja zrobiłam ryż z jabłkami i polewam sobie jeszcze go koktajlem z truskawek;)
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ofelaine pochwal się fociaszkami:) Ostro zaszalałaś z zakupami:) Kotmisia a Twoja teściowa jak sobie wyobraża brzuch w ponad 30 tyg ciąży?? Wcale nie masz jakiegoś olbrzyma brzucha moim zdaniem normalny jest , bardzo podobny do mojego obecnie. Nie miej przez to kompleksów bo ładnie wyglądasz;)
Fajny program jest na tvn style o naukach przedmałżeńskich:PWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:59
KotMisia lubi tę wiadomość
-
czarna panda wrote:Ofelaine pochwal się fociaszkami:) Ostro zaszalałaś z zakupami:) Kotmisia a Twoja teściowa jak sobie wyobraża brzuch w ponad 30 tyg ciąży?? Wcale nie masz jakiegoś olbrzyma brzucha moim zdaniem normalny jest , bardzo podobny do mojego obecnie. Nie miej przez to kompleksów bo ładnie wyglądasz;)
Fajny program jest na tvn style o naukach przedmałżeńskich:P
Ona twierdzi, że mam dupę dużąi że inaczej wyglądam na buzi. I mam się nie przejmować bo po porodzie wszystko wróci do siebie. Noszzzz. Zołza.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
KotMisia zaje....iscie wygladasz
bardzo mi się podoba ta fotka i avatar
Aniolek - Jagna jest cudna, wszystkie nasze dziewczynki beda modelkami cos czuje :p a chlopcy modelamijak z okladki
Przez te Wasze sliczne fotki 3d aż mi przykro i zastanawiam się czy mnie dziecie nie kocha że takie zlosliwe jest i swojej buzi nie pokazalo.. Nawet te ustka i nosek to było widac tylko chwile że się uchwycic nie dalo. Ach, te dzieci..
Co do szczepien to ja mysle o nich intensywnie.. Pewnie obowiazkowe tak.. Ale strach siedzi bo u mnie w rodzinie sporo chorob poszczepiennych, zreszta kiedys już pisalam. -
Cześć Dziewczyny!
Witamy się w 30 tc.
Gratuluję pięknych dzieciaczków i dobrych wieści z wizyt. Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!
A ja muszę się pożalić. Dzisiaj okazało się, że moja gin odwołała wszystkie marcowe wizyty, bo sama jest w ciąży i poszła na zwolnienie lekarskie. Tak coś wcześniej przeczuwałam, ale miałam nadzieję, że doprowadzi mnie do końca. Jestem zestresowana, bo tą lekarkę znałam od kilku lat, złapałam z nią wspólny język, cieszyłam się, że pracuje w szpitalu, w którym zamierzam rodzić. No i się posypało
. W dodatku chodziłam do niej w ramach pakietu Medicover, więc wszystko było absolutnie za darmo. Umówiłam się już do innej, niby ma bardzo dobre opinie na necie, ale denerwuję się, bo w życiu u niej nie byłam. Sama nie wiem co robić. Może powinnam się umówić prywatnie do jakiegoś lekarza, który pracuje w szpitalu, w którym chcę rodzić? Ale w sumie żadnego z nich też nie znam
. Czy któraś z Was zmieniała lekarza na tym etapie ciąży?
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Anielka współczuję sytuacji
cieszę się że mój gin jest facetem i ma już dzieci :p bardzo nie chciałabym go zmieniać, najchętniej jeszcze bym u niego rodziła ale w taki cud wątpię. Anioł Jagienka jest przecudna, dosłownie aniołeczek
KotMisia z Ciebie też super laska, a teściową się nie przejmuj ona pewnie 100 razy gorzej wygląda. Idę zaraz do sklepu a póżniej z psiurkiem i odpoczywam do wieczora.
Anielka lubi tę wiadomość
-
Anielka gratuluję 30 tygodnia
trzymam kciuki żebyś trafiła na dobrego lekarza.
KotMisia ale Ty chudziutka ładniutkachyba kilogramy w sam brzuszek poszły
Madziorek my mamy jeden rożek i na razie więcej nie dokupuje...
Aniołku śliczne zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:23
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Anielka..ja zmieniałam lekarza w pierwszej ciąży po 30 tyg.
A z jakiego jesteś miasta? Też mam pakiet w Medicoverze, jak jesteś z Warszawy, to mogę kilku gin polecić.
Ja nie mam żadnego rożka i tak już zostanie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:25
-
KotMisia wyglądasz kwitnąco:* a teściową się nie przejmuj:*
Ofeline czekamy na foty (w ziebicach są jakieś sklepy dziecięce czy kupowałaś gdzieś indziej?)
Anielka faktycznie kiepska sytuacja z lekarką by nowa okazała się równie dobra jak poprzednia
Przyszła paczka z gemini ogólnie wszystko super z wyjątkiem butelek tomi tipp bo po wyciągnięciu z kartonika widać otarcia na szyjce i nie bardzo mi sie to podobaale za to jakość pieluszek tetrowych pierwsza klasa
Brat miał mnie jutro zawieść do lekarza ale musi iść do pracy i trochę na lodzie zostałam albo mąż będzie musiał wziąć wolne
A tak sobie pomyślałam że miło by było gdyby Np teść zaproponował że może mnie kiedys zawieść (nawet nie chcę z nim jechać) ale chodzi tu o sam fakt że nigdy nie padła taka propozycja. W najgorszym wypadku mąż weźmie wolne lub urwie się wcześniej tylko że teraz to wizyty mają być co dwa tygodnieAnielka lubi tę wiadomość
-
Ja też mam jeden usztywniany. Katalina wiem co czujesz na temat szczepien ja też mam mętlik w głowie. Nie chce pisać swoich opinii na ten temat bo nie chcę żeby ten temat nas poróżnił. Teraz na fb widzę ile linków jest dodawanych przez mamuśki przeciwko jak i za.
-
ja mam usztywniany,ale można wyjąć to sztywne i wtedy jest zwykły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:43
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Kotmisia ja też mam większą dupę
Nawet o dużo większą ale wcześniej wogóle jej nie miałam:P Ja na twarzy też się zmieniłam. Też mam kompleksy tak naprawdę. Mój mąż chce mnie zabrać na basen pod koniec tygodnia jeśli ustąpi mi katar -jak myślicie isc? Dodam ze ja żadko łapie infekcje pochwowe ale znowu w czym ja tam pójde...Mam taki jeden strój, jednoczęsciowy z taka jakby spódniczka i chyba w tym pojde. Mało seksi będę wyglądać
-
Anioł - śliczności.
KotMisia - lej ciepłym moczem na teściową, pokazywałaś nam zdjęcie i jak dla mnie to dupkę możesz mieć za małą, ale na pewno nie za dużą
Katalina - moja też nie pokazała mi ani razu buzi. Po prostu złośliwiec - po mamusi
Anielka - współczuję. Jakbym miała teraz zmienić mojego lekarza chyba bym się zapłakała. Tak jak Beti, najchętniej to bym chciała żeby mi w ogóle poród odbierał, bo to strasznie kochany człowiek, a jego teksty mnie powalają
A Zosia ma dzisiaj już drugi raz czkawkę. No ile można?
Rożek mam jeden, nieusztywniany, nie wiem czy mała będzie chciała go używać, synek znajomych nie chciał.
A z brzuchem już myślałam, że się do szpitala wybiorę. Od wczoraj od południa się czułam jakby mi się tam jeden wielki skurcz zrobił, przeszło dopiero niedawnoAnielka lubi tę wiadomość