Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti najważniejsze że jesteście pod stałą opieką i z Wikusią wszystko dobrze
odpoczniesz sobie i fizycznie i psychicznie
trzymaj się kochana
Łooo matko Katalina rzeczywiście jak nie urok to sraczkanie przejmuj się sprzątaniem szkoda Twoich nerwów i zdrowia, jeszcze nam z Izunią wyladujecie w szpitalu a my ciotki będziemy się zamartwiac
Dorota jakie śliczne kolory tych literek super
Ofe no to zaszalałaś z zakupamidorota1987 lubi tę wiadomość
-
Beti trzymaj się, na pewno wszystko będzie ok, niech dbają tam o Ciebie, powiedz im, że jak się nie będą dobrze opiekować, to będą mieli do czynienia z Majówkami
Katalina - może teraz się popsuje wszystko naraz, a potem będziesz miała kilka lat spokojuMam nadzieję, że Ci przejdzie i nie będziesz musiała jechać do szpitala :*
Ja mam prześcieradełka frote i faktycznie są nieco szorstkie, ale pod główkę i tak będę kłaść flanelkę. Chociaż wydaje mi się, że 2 prześcieradełka to małochyba jeszcze dokupię ze dwa jakieś zwykłe, bawełniane...
Z kolei pieluszek 1 mam półtorej paczki. Liczę na to, że odwiedzający dokupiąalbo będę kupować na bierząco, w końcu w każdym sklepie są pieluchy, nie ma co robić zapasów jak wiewiór na zimę. Chyba, że jest super promocja
Wczoraj przyszła torba do szpitala, obawiam się, że jakbym ją wyprała to by umarła, więc przetarłam chusteczkami nawilżanymi i się wietrzy, coby straciła ten cudowny zapach chińskiego plastiku
U mnie już wszystko co możliwe poprane i poprasowane, w końcu jak straszą, że urodzę wcześniej to lepiej, żeby dłużej poleżało niż żebym potem się stresowała, że nic nie gotowe. Pod koniec miesiąca ojciec przywozi swoje fanty, więc jeszcze trochę prania i prasowania czeka.
No i stało się. Ktoś mi podpierniczył stopy -
Ja mam Snuze. Skusilam sie wlasnie tym,ze przenosny i ze po wyjeciu dziecka z lozeczka nie bede musiala kazdorazowo wylaczac alarmu w niani,zeby sie nie zalaczyl. Albo np. wystawic dziecko w wozku i byc spokojna. Albo jak zasnie np. w gosciach
Mnostwo zalet,ale monitor jest malutki,wiec latwo go wszedzie zabrac. Kupilam uzywany od bardzo fajnej babeczki, jeszcze na gwarancji,bo byl uzywany 4 mce, mam tez paragon.
Wonderwall, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziorek wrote:Ah to czekam na decyzje, wysłałam im numer kartonu i numer z paragonu, bo nie jestem w stanie z paragonu odczytać, które jest wybite czy z gratisem czy bez.
-
nick nieaktualnyWitam Was w ten piękny słoneczny dzień :)czy któraś z Was ma problemy z pępkiem??mnie od dwóch dni boli i on i pod nim jak się przewracam z boku na bok to mnie boli jak chodze po schodach to też i mam sine dookoła niego;/ nie wiem o co chodzi czasem też mnie piecze w środku macie tez tak???nie wiem o co chodzi
pozdrawiam
-
Olka, sądzę że jak nawet Ci sinieje pępek, to to pytanie nie do nas tylko migiem do lekarza albo chociaż zadzwoń do niego.
Karolkaa ja spaceruję prawie codziennie, to moje jedyne aktywności, do tej pory pracowałam i nie miałam czasu, teraz nie widzę sensu rozpoczynać nowej aktywności co by sie czegoś nie nabawić. Krocza nie masuję, kegla ćwiczę prawie co dzień..
Odpuściłam dziś SR, dopiero puściły mi bóle, zaczynam dochodzić do siebie..gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatalina wrote:Olka, sądzę że jak nawet Ci sinieje pępek, to to pytanie nie do nas tylko migiem do lekarza albo chociaż zadzwoń do niego.
Karolkaa ja spaceruję prawie codziennie, to moje jedyne aktywności, do tej pory pracowałam i nie miałam czasu, teraz nie widzę sensu rozpoczynać nowej aktywności co by sie czegoś nie nabawić. Krocza nie masuję, kegla ćwiczę prawie co dzień..
Odpuściłam dziś SR, dopiero puściły mi bóle, zaczynam dochodzić do siebie..gosiunia lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za troskę
mi na serduchu lżej, Wikusi posłuchałam, 3 kroplówki dostałam na dzień dobry, antybiotyk. Jakieś 4 tabsy i na dziś jeszcze nie koniec. Zaraz przyjedzie do mnie siostra.
GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Beti to super,ze Ci lepiej. Troche sie moze wyciszysz przy okazji,bo tak naprawde to teraz duzo czasu spedzicie tak tylko we dwie, Ty i Wikusia
Olka ja nie mam pepka, wycieli jakis czas temu i w tym miejscu skora jakby ciensza i bardziej wrazliwa,ale jakbym widziala zasinienie to bym pytala lekarza,zreszta i tak obserwujemy co sie z ta blizna dzieje tak na wszelki.
Karolkaa ja nie masuje miesni Kegla,bo slyszalam,ze koniec koncow to i tak na dwoje babka wrozyla, jednym to pomaga innym nie. Wyczytalam na forum,ze latwe to nie jest a efekt niekoniecznie zadowalajacy,wiec odpuscilam. -
Laseczki, który kolor wózka wybrałybyście pomiędzy tymi dwoma..
Capuccino czy Malachit?
Chciałabym żeby pasował też dla ewentualnego synka, którego może kiedyś będziemy mieć.
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-expander-mondo-ecco-3w1-5xgratis-i5095375525.html
-
Ofe mi się podoba ten i ten ale chyba bardziej capuccino przemawia do mnie;)
Beti najważniejsze że z Tobą ok i Wikusią
mąż mnie ochrzanił przez tel.. bo poszłam na spacer i zapomniałam tel.. a on dzwonił z 10 razy i wysłał kilka smsów.. myślał że cos mi się stało.. ehhh;/ -
Masażu jeszcze nie robię a mięśnie Kegla staram sie ćwiczyć, ale nie po to zeby uniknąć nacięcia a głownie po to, zeby pózniej nie mieć problemów np z wysiłkowym nietrzymaniem moczu podczaszy kaszlu czy kichania.
Olka juz mi odpisali, ze doślą brakujący produkta z pępkiem mi mama mówiła jakiś czas temu ze ciemny mam, ale ja jakos tego nie widzę i moj maz tez nie zauważył, wiec jestem spokojna
Dziś glupi dzień, tyle pozamawialam w weekend a dziś nic nie przyjechało