X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti najważniejsze że jesteście pod stałą opieką i z Wikusią wszystko dobrze :) odpoczniesz sobie i fizycznie i psychicznie :) trzymaj się kochana ;)

Łooo matko Katalina rzeczywiście jak nie urok to sraczka :/ nie przejmuj się sprzątaniem szkoda Twoich nerwów i zdrowia, jeszcze nam z Izunią wyladujecie w szpitalu a my ciotki będziemy się zamartwiac

Dorota jakie śliczne kolory tych literek super :)

Ofe no to zaszalałaś z zakupami ;)

dorota1987 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska nie mogę sie doczekać aż paczka przyjdzie ;)

Szpital dodał mi przyśpieszacza w działaniu ;)

Katalina uważaj na siebie.

PIGULSKA lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti trzymaj się, na pewno wszystko będzie ok, niech dbają tam o Ciebie, powiedz im, że jak się nie będą dobrze opiekować, to będą mieli do czynienia z Majówkami ;)
    Katalina - może teraz się popsuje wszystko naraz, a potem będziesz miała kilka lat spokoju :) Mam nadzieję, że Ci przejdzie i nie będziesz musiała jechać do szpitala :*
    Ja mam prześcieradełka frote i faktycznie są nieco szorstkie, ale pod główkę i tak będę kłaść flanelkę. Chociaż wydaje mi się, że 2 prześcieradełka to mało :/ chyba jeszcze dokupię ze dwa jakieś zwykłe, bawełniane...
    Z kolei pieluszek 1 mam półtorej paczki. Liczę na to, że odwiedzający dokupią ;) albo będę kupować na bierząco, w końcu w każdym sklepie są pieluchy, nie ma co robić zapasów jak wiewiór na zimę. Chyba, że jest super promocja :D
    Wczoraj przyszła torba do szpitala, obawiam się, że jakbym ją wyprała to by umarła, więc przetarłam chusteczkami nawilżanymi i się wietrzy, coby straciła ten cudowny zapach chińskiego plastiku :P
    U mnie już wszystko co możliwe poprane i poprasowane, w końcu jak straszą, że urodzę wcześniej to lepiej, żeby dłużej poleżało niż żebym potem się stresowała, że nic nie gotowe. Pod koniec miesiąca ojciec przywozi swoje fanty, więc jeszcze trochę prania i prasowania czeka.
    No i stało się. Ktoś mi podpierniczył stopy :P

3i4920mm0jlmd1e9.png

• Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:46

• GabiK Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Snuze. Skusilam sie wlasnie tym,ze przenosny i ze po wyjeciu dziecka z lozeczka nie bede musiala kazdorazowo wylaczac alarmu w niani,zeby sie nie zalaczyl. Albo np. wystawic dziecko w wozku i byc spokojna. Albo jak zasnie np. w gosciach :-) Mnostwo zalet,ale monitor jest malutki,wiec latwo go wszedzie zabrac. Kupilam uzywany od bardzo fajnej babeczki, jeszcze na gwarancji,bo byl uzywany 4 mce, mam tez paragon.

Wonderwall, gosiunia lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia niezly tekst "wiewior na zime" :-D Oczami wyobrazni widze tego z Epoki Lodowcowej :-D

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Karolkaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziorek wrote:
    Ah to czekam na decyzje, wysłałam im numer kartonu i numer z paragonu, bo nie jestem w stanie z paragonu odczytać, które jest wybite czy z gratisem czy bez.
    na pewno ci doślą albo zrobią tak jak u mnie że na wymianę :)nr z paragonu powinien wystarczyć

• Karolkaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:59

GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was w ten piękny słoneczny dzień :)czy któraś z Was ma problemy z pępkiem??mnie od dwóch dni boli i on i pod nim jak się przewracam z boku na bok to mnie boli jak chodze po schodach to też i mam sine dookoła niego;/ nie wiem o co chodzi czasem też mnie piecze w środku macie tez tak???nie wiem o co chodzi :( pozdrawiam

• Karolkaa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:59

• katalina Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka, sądzę że jak nawet Ci sinieje pępek, to to pytanie nie do nas tylko migiem do lekarza albo chociaż zadzwoń do niego.
    Karolkaa ja spaceruję prawie codziennie, to moje jedyne aktywności, do tej pory pracowałam i nie miałam czasu, teraz nie widzę sensu rozpoczynać nowej aktywności co by sie czegoś nie nabawić. Krocza nie masuję, kegla ćwiczę prawie co dzień..

Odpuściłam dziś SR, dopiero puściły mi bóle, zaczynam dochodzić do siebie..

gosiunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katalina wrote:
    Olka, sądzę że jak nawet Ci sinieje pępek, to to pytanie nie do nas tylko migiem do lekarza albo chociaż zadzwoń do niego.
    Karolkaa ja spaceruję prawie codziennie, to moje jedyne aktywności, do tej pory pracowałam i nie miałam czasu, teraz nie widzę sensu rozpoczynać nowej aktywności co by sie czegoś nie nabawić. Krocza nie masuję, kegla ćwiczę prawie co dzień..

Odpuściłam dziś SR, dopiero puściły mi bóle, zaczynam dochodzić do siebie..
    dzwoniłam i nie odbiera wolę najpierw zapytać nie wiem czy mnie nie wyśmieją jak pojade na ip i powiedzą że dziecko za duże i się nie mieści czy coś wole zapytać bo może ktoraś coś o takim czyms słyszała albo ma:)

gosiunia lubi tę wiadomość

• beti97 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za troskę ;) mi na serduchu lżej, Wikusi posłuchałam, 3 kroplówki dostałam na dzień dobry, antybiotyk. Jakieś 4 tabsy i na dziś jeszcze nie koniec. Zaraz przyjedzie do mnie siostra.

GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:46

• GabiK Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti to super,ze Ci lepiej. Troche sie moze wyciszysz przy okazji,bo tak naprawde to teraz duzo czasu spedzicie tak tylko we dwie, Ty i Wikusia <3
    Olka ja nie mam pepka, wycieli jakis czas temu i w tym miejscu skora jakby ciensza i bardziej wrazliwa,ale jakbym widziala zasinienie to bym pytala lekarza,zreszta i tak obserwujemy co sie z ta blizna dzieje tak na wszelki.
    Karolkaa ja nie masuje miesni Kegla,bo slyszalam,ze koniec koncow to i tak na dwoje babka wrozyla, jednym to pomaga innym nie. Wyczytalam na forum,ze latwe to nie jest a efekt niekoniecznie zadowalajacy,wiec odpuscilam.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki, który kolor wózka wybrałybyście pomiędzy tymi dwoma..

Capuccino czy Malachit?

Chciałabym żeby pasował też dla ewentualnego synka, którego może kiedyś będziemy mieć.

http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-expander-mondo-ecco-3w1-5xgratis-i5095375525.html

atdc8iikup31msj2.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofe mi się podoba ten i ten ale chyba bardziej capuccino przemawia do mnie;)

Beti najważniejsze że z Tobą ok i Wikusią <3

mąż mnie ochrzanił przez tel.. bo poszłam na spacer i zapomniałam tel.. a on dzwonił z 10 razy i wysłał kilka smsów.. myślał że cos mi się stało.. ehhh;/

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masażu jeszcze nie robię a mięśnie Kegla staram sie ćwiczyć, ale nie po to zeby uniknąć nacięcia a głownie po to, zeby pózniej nie mieć problemów np z wysiłkowym nietrzymaniem moczu podczaszy kaszlu czy kichania.
    Olka juz mi odpisali, ze doślą brakujący produkt :) a z pępkiem mi mama mówiła jakiś czas temu ze ciemny mam, ale ja jakos tego nie widzę i moj maz tez nie zauważył, wiec jestem spokojna :)
    Dziś glupi dzień, tyle pozamawialam w weekend a dziś nic nie przyjechało :( :P

201505111762.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofe biorąc pod uwagę jak bardzo "kocham" kolory to wybieram cappuccino :)

201505111762.png
‹‹ 1108 1109 1110 1111 1112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ