Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękny wózek! Ja w końcu bez kroplówki. Wenflon został w razie "w".
Skurcze najprawdopodobniej z nerwów. Wczoraj wydarzyło się dużo złego, ale nie chcę o tym myśleć bo do porodu żyje no stressss
A tak to gorąco mi od magnezu. Ale fajne dziewczyny w sali. Po sterydach cukier mi skacze. Ale to normalne. Zgaga męczy.
Ta moja koleżanka co urodziła w poniedziałek w 36 tyg to już od wczoraj w domkumały 10 punktów dostał.
i dziś podobno byla noc kupy. Kupa na Maciusiu, kupa na przewijaku, kupa na Mamusi
-
Grudniówki się od kilku dni rozkręcają a my już prawie na wylocie, a dopiero o betach pisałyśmy. Kiedy to zleciało? Już się nie mogę doczekać kiedy wezmę Wikusię na ręce. KotMisia muszą Cię potrzymać te 3 dni żeby NFZ im zwrócił kasę
czarna panda, gosiunia, paulinqa lubią tę wiadomość
-
Puella piekny wozek.
Kotmisia wspolczuje pobytu w szpitalu ale przynajmniej jestescie pod dobra opieka.
A z tymi 3 dniami chodzi o to, ze szpitalowi nfz zwroci kase za pacjenta ktory minimum 3 doby spedzil w szpitalu. Mnie tez tyle trzymali.
Ja pieke babke bo mnie naszla mega ochota a ogolnie jestem zmeczona dzisiejszym dniem i w koncu lezakuje. -
Maz nakarmiony rybka
U Nas na deser jogurtowa babka z lukrem - kupna w piekarni. Dzis mieli dostawe
W Rossmanie kupilam: szampon 100ml za 3,99; zel pod pryszniv 100 ml za 3,99; paste do zebow 50 ml, zel do mycia twarzy 50ml i jedna pusta butelke 100 ml z pompka - przeleje tam balsam. To do szpitala.
Kupilam 4 wloczki - bede dziergac czapke Ninjago Lego dla chrzesniaka -
nick nieaktualnyAle się wkr....
zamówiłam wanienkę i na zdjęciu wyglądała jak biała i napisałam ze chcę białą i przyszła bladofioletowa i faktycznie na aukcji byl taki kolor. To kurwa nie mogł facet napisac ze ona nie jest biała. A stanik 80C z BabyOno to chyba na lalke Barbie jest. I na pewno nie 80C. 50 zł w piz... poszło. Kots chce wanienkę tenga 102 cm i stanik babyono80C? -
nick nieaktualny
-
Ja kupowalam w rossmanie. Po 2zl/szt. Na allegro tez sa ale drozej wychodzi.
Chyba dzis cos z cisnieniem. Caly dzien boli mnie glowa.
Zaraz ide do internisty bo cos mi sie zrobilo na jezyku. Zaczelo sie od takiej malutkiej czerwonej kropki a urosla mi jakas taka narosla jak patrzylam na necie to (podobne) zmiany wycina sie chirurgicznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 17:13
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Edit: Usuwam fotkę
Opitolił mi grzywkę którą tak namiętnie zapuszczałam
Laura denerwowanie sie to mszczenie się na swoim zdrowiu przez głupotę innych
Ta kawa którą mi zafundowałaś trzyma mnie do tej poryw sumie to moja pierwsza od początku ciąży. Następnym razem ja stawiam
Zmęczona jestem a jeszcze jutro wyjazd do endokrynologa
Na hemoglobinę 11,7 mam brać bioder
A masaż krocza dopiero po 36t ale pani dr jakos nie była do niego jakoś mega pozytywnie nastawiona
Czy dla Was pobieranie posiewu na gbs też było takie nie przyjemne? Moim zdaniem gorsze niż cytologia bo pobierala go głębiej niż to się robi przy cytologiiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 22:52
Karolcia88, Puella, gosiunia, paulinqa, beti97, katalina, nojaniewiem, GabiK, PIGULSKA, Bluberry, Eklerka, dorota1987, czarna panda lubią tę wiadomość
-
maribel wrote:Puella, kupiłam identyczny model wózka. Tylko, że nasz jest brązowy i też używany
Maribel...na pewno będziecie zadowoleni z wyboru. Ja uwielbiam Mutsiaki, nasz nie zawiódł nas nigdy. Mimo że kupiłam używany (po dwójce dzieci) jest bezawaryjny, sprawdza się w każdych warunkach (lasy, góry, plaża). Teraz też brałam pod uwagę tylko Mutsy.maribel lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam pojemniczki w Ikei, bo kolory mi się podobały :p
Zapłaciłam 5 zł za 4 szt. Mąż sporo wyjezdza na kilka dni, więc będą na pewno w użyciu.
Gosia....super fryzurka! Ja od zawsze mam długie/średniej długości włosy. Nigdy nie miałam odwagi obciać się na krótko, mimo, że takie fryzurki mi się podobają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 17:49
gosia86, gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, jeżli ktoraś z Was nie kupiła jeszcze biustonosza do karmienia/ koszuli...szczerze polecam sklep internetowy Rafjolka (http://rafjolka.pl/pol_m_Ciaza-i-macierzynstwo_Biustonosze-do-karmienia-230.html). Kupuje u nich od roku. Jakościowo staniczki i koszule super i co dla mnie ważne trzymają się podanych wymiarów, także zawsze pasuja jak ulał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 18:05