Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane
Mam nadzieje,że u wszystkich bedą biły pieknie serduszka Maluszków życze tego z całego serca życze
Brzuszek piekny nojaniewiem
A u mnie beta z piątku 238 sprawdzałam i przyrost w normie
ale już wiecej nie robie bo za dużo stresu mnie to kosztuje !!!
inaczej wogóle przechodze te ciaże mam mdłosci ale jak narazie nie meczą mnie jak w poprzedniej wczoraj praktycznie nie miałam ich tzn były ale bardzo lekkie za to dzisiaj są ale da sie życ. Za to mam straszne apatyty zmienne raz to bym zjadła a za chwile co innego masakra
również masakrycznie piersi mnie bolą pierwszy arz aż tak normalnie w nocy budziłam sie podczas przewracania tak mnie bolały!!!
Wszytskim wizytujacym w tym tygdniu radosnych wizyt ja musze jeszcze sporo poczekac!!!gosia86 lubi tę wiadomość
-
No to ja się pochwalę, chociaż większość brzuszka to mój osobisty tłuszczyk
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d7a0faf387b.jpg
Tylko w opisie jest błąd bo to 7t6dWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 13:16
Magic, inessa, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Nie dziekuje gosia jutro wszystko sie okaze.
Ja co tydzien robie robie zdjecia brzucha i szczerze? Nie widze duzej roznicy poprostu przytulam od operacji i poprzedniej ciazy wiec mam tez troche tluszczyku na brzuchu ale spokojnie tluszczyk musi byc aby dziecku bylo cieplo w zimeinessa, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyDziekuje
teraz stres czy bedzie serduszko bo w żadnej poprzedniej ciazy nie usłyszałam go
a wizyta za 2 tygodnie 08.10 kilka dni przed moimi urodzinami i mam nadzieje,ze dostane piekny prezent w postaci serduszka u naszego Maluszkagosia86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Fajne brzuszki
Dziewczyny, kciuki ogromne za wizyty i natychmiast prosimy o wieści
U mnie dzisiaj lepiej, aż się przestraszyłam, że coś za szybko zrobiło się tak dobrze Zaparcia mam, co mnie absolutnie nie cieszy, ale w sumie nic poza tym. Oprócz tego głupiego kłucia! Jak siadam, a nie daj Boże kichnę na leżąco, to jajniki chyba próbują uciec przez jelita. Nie wiem czy to normalne w ciąży, czy to sprawka mojej endometriozy (bo mam tam pozrastane ładnie), bo jak w ciąży nie byłam też miałam takie mocne kłucia, od przesuwających się bąbelków powietrza... W każdym razie, w ramach silnej woli idę na wizytę... dziśinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Badania ginekologiczne i usg zbyt często też nie są dobrym rozwiązaniem dlatego tyle czekam
Poza tym rozmawiałam z lekarzem w zeszłym tygodniu i kazała się nie martwić
Anoosiak kąpiel odpada bo mam prysznic
Nic mi się teraz nie chce
Na dodatek rozdrażniona jestem -
nick nieaktualnyGosiu wiem i rozumiem,ze stres masz duży ale naprawde tu dziewczyny dobrze radzą weż sobie letnia kąpiel odpreżajacą no i moze rzeczywiscie zgłos sie na IP.
Ja wierze,ze jest wszystko dobrze
A na wzdecia ja biore Espumisan bardzo fajnie pomaga!!
mnie za to zaczeły meczyc zaparcia ale zjadłam jogurt i mam nadzieje,ze zadziała ( ja mam nietolerancje laktozy wiec powinno sie cos ruszyć ) -
Anooosiak86 wrote:Hej
Nojaniewiem ja mam podobny brzuch, bo męczą mnie strasznie wzdęcia ;/
W ogóle ja nie czuję jakbym była w ciąży, jedyne co mi doskwiera, to cycki (wielkie, bolące i twarde kamienie), wzdęcia, zaparcia i ciągle ... bekam.
Zero nudności, etc ... Czy jestem normalna?
Anoosiak u mnie też nic poza tymi objawami co u Ciebie, jedynie tylko w brzuchu od czasu do czasu coś zaciągnie dlatego też się zastanawiam czy jest wszystko ok i czy ta ciąża wogóle jest -
nick nieaktualnyGosiu wiesz na forum wrzesniowki 2014 ja tam bylam była dziewczyna która nawet nie plamiła a krwawiła prawie poł 1 trymestru leżała w domu,w szpitalu i nie wiadomo było dlaczego a teraz ma zdrowego Maluszka lekarze powiedzieli jejz,e taka ma poprostu urode
mam nadzieje,ze tak u CIebie tez jest,ze nie ma innego problemu.
a sliwki juz mam sok ze śliwekgosia86, czarna panda lubią tę wiadomość