Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pigulska dałam Lubię bo mnie rozbawiłaś
Co do szczepionek to ja też się bardzo boję tych powikłań ale sama nie wiem co gorsze..
Pogoda dziś tragiczna, już padalo od rana chyba z 5 razy, śnieg z deszczem nq przemian i szlag trafił pieknie umyte okna ;/
Miałam spac ale zgłodniałam, poszłam zjeść i mi przeszło spanie, oby do 18 bo wtedy męzuś wraca z pracy...PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Co do rożków - ja mam jeden usztywniany i chyba jeden wystarczy, góra dwa, ale ja już więcej nie będę dokupować
Puella - kupuj spodnie, bo super są, póki jeszcze w magazynie mają
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0269375001.html
Ja wzięłam rozm. S i sa super -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszanowny zus sprawił mi wielkanocny prezent z ponad tygodniowym wyprzedzeniem, zaległe 2 miesiące w kóncu wypłacili
Agusia246, katalina, Magic, nojaniewiem, WesołaMama, Karolcia88, PIGULSKA, maribel, Anioł, AGA 30, gosia86, dorota1987, GabiK, madziorek, gosiunia, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nie mogę
to super
bardzo się cieszę
mam nadzieję, że wszystko z nimi ok
kurcze pare dni mnie nie było a tu tyle się dzieje
Teraz to siedzimy jak na bombach
Widzę właśnie,że nie działają dlatego pytałam które majówki już urodziłybo nic nie da się z nich wyczytać
u mnie też raz słońce, raz deszcz....masakryczna pogodaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:17
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dzięki
mam nadzieję
)
Cześć Ofe zajrzałam, bo widziałam wpis u Arsenki, że urodziłaale zapomniałam, że ona na kwietniówkach siedziała
ale u nas tez się dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:34
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Extra!
a czemu zalegali?
dokładnie tak jak Magic pisze, ale u mnie to też przez to że szefowa późno oddaje moje L4 do zusu, ja muszę w ciągu 7 dni a ona może kiedy chce a zus po 30 dniach od otrzymania zwolnienia płaci, więc jak szef zwleka miesiąc dwa to 3 miesiące bez kasy człowiek zostaje.. tu dziewczyny maja takie dżezy przez nich..Magic lubi tę wiadomość