X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina ja niestety nie znam żadnego przepisu :(
    Ale jak zrobisz lody to się wpraszam :P
    Całą ciążę się objadam lodami ;)

Ja jakoś się nie boję ze moja rodzina będzie sobie małego z rąk wyrywać ;) jakoś nawet nie umiem sobie wyobrazić takiej sytuacji :)

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie naszykowalam 4 bodziaki z kr. rękawem i 4 pajacyki, 3 czapeczki, i 3 pary skarpetek i 1 parę niedrapek. Chyba starczy. \
    Gabik dzięki za pomoc :)

Katalina ja nie znam żadnych przepisów na lody ale także jak Pigulska objadam sie nimi całą ciążę ;)

Dziś mam dzień głodomora, nie moge się w ogóle najeść...
    A już 3 dzień latam 2 razy dziennie do kibelka na 2....
    Ciekawe czy to coś oznacza... :D

atdc8iikup31msj2.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za moment wybiorę się do sklepu, dziś na obiadokolację domowa pizza a na deser śmietankowe lody, ciekawe czy mi wyjdzie, bo ciasto na pizze zwykle mi siada, a lody mają dwa składniki i słabo to do mnie przemawia :P Ale próbujemy :)

• madziorek Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się objadam lodami i chyba dziś zakupię jakieś pyszne. A na obiad dziś u mnie naleśniki. Nie mam w lodówce praktycznie nic. Trzeba na zakupy jakies pojechać

201505111762.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszlam poczytac Kwietniowki, o matko,skad ja bede wiedziec czy dobrze dziecko ubralam,czy nie zbyt grubo albo zbyt lekko? A tak im zazdroszcze,ze juz na spacerki chodza! Ale szpiegus ze mnie ;-)

gosiunia, Anioł, gosia86 lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:55

• PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkie - tak, mam póki co jedno ;)

Dobrze ze w lodówce miałam jakieś lody, bo mi mega smaka zrobiłyście ;)

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkie ja mam,ale tylko jedno :-( Pomyslalam,ze sie moze przydac na wypadek jakby maly mi materacyk przesikal.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkie mam 2 przescieradła, 1 zwykłe , drugie jakies nieprzemakalne. Muszę kupić jeszcze drugą pościel na przebranie jakby obsikała mała-kupujecie?
    Katalina jesli przepis na lody się sprawdzi to poproszę go;) Bo też mam od dłuższego czasu ochotę zrobic takie;) AAAA bo ja napisałam o przescieradełku do łóżeczka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 14:56

dxom6iye3mh7f98x.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie kupiłam prześcieradełka do wózka.

Gabi pociesze Cię ja nie wiem kompletnie nic na temat dzieci, nigdy nie zajmowałam się takim maleństwem, jestem w najbliższej rodzinie pierworódką...
    To mnie zaczyna przerażać, skąd ja będę to wszytko wiedzieć co i jak robić... ;/

atdc8iikup31msj2.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz dopiero doczytałam-Zgredka wielkie gratulacje!!!!:)

dxom6iye3mh7f98x.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zamiast prześcieradła do wózka to wkład owinę w pieluchę tetrową.

Eklerka lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    No właśnie w Bielańskim i prowadzi Jurij, na ostatniej wizycie 500x pytałam go czy na pewno mnie nie odeślą, zapewniał,że nie. Mam nadzieję,że jego nazwisko podziała jak "sezamie otwórz się" :-)

Gabi chodzisz do dr Jurij Radźko???

• GabiK Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu tak, wiem,ze nie masz z nim najlepszych doswiadczen. Czytalam gdzies na forum,zgadza sie?

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi tak tylko pytam. Fakt nie wspominam go dobrze, nie wiem czemu tak to się potoczyło, ale przedtem chodziłam do niego długo i byłam zadowolona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 15:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkie wrote:
    a ja mam pytanko: kupowałyście prześcieradła do wózka?
    ja nie kupowałam dam jeden podkład pod dół jakby przesikało dziecko a na góre kupiłam dodatkowy kocyk mięciutki żeby sobie cały czas go tam miał i na nim leżał

• katalina Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm nie wiedziałam że coś takiego istnieje nawet :P Ale Olka, to chyba dobry patent.. kupiłam dla młodej więcej takich na podróże etc więc jeden dam do środka i dostałam taką patkę jakąś.. nie wiem jak to określić. Tym wysłałam teraz jej materacyk w wózeczku, żeby się nie kurzył. Zaś wytrzepię i będzie gotowe do użytku..

• GabiK Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie kieruje zasada ograniczonego zaufania :-) do lekarzy rowniez, bardzo go lubie i raczej ufam,ale i wczesniej kiedy diagnozowano nieplodnosc jak i teraz w ciazy w I,II i III trymestrze bylam kontrolnie u innych lekarzy. Tak dla pewnosci,ze co dwie glowy to nie jedna :-) Nie ukrywam tego przed drR,a on nie ma nic przeciwko. Smiesznie,bo czasem lekarz u ktorego bylam kazal pozdrowic dr R i czesto mowili mi,ze jestem w dobrych rekach,wiec na plus. Ale po tym co sie czyta w necie o roznych przypadkach uwazam,ze nie nalezy bezgranicznie ufac opinii jednego lekarza,warto konsultowac. Jestem 100% zadowolona,ale robie swoje :-)

gosiunia lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina no tak sobie jakoś wymyśliłam myśle że się sprawdzi wyjdzie w praniu :D hehe:) Ja to jak u mnie będzie jutro ładnie muszę dac wywietrzyć wózek bo smród straszny niby nowością pachnie ale jakos tak mega sztucznie cuchnie mi to...fuj

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie, ja zaufanie do niego straciłam niestety. Po fakcie wiele usłyszałam też o nim. Zawsze są plusy i minusy ideałów nie ma :)

‹‹ 1314 1315 1316 1317 1318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ