Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jutro idę do ginekolożki z luxa to jej pokażę.
ja też zasięgnęłam opinii z wujka googlei wychodziło by na to, że to moje wygląda jak ziarniniak naczyniowy tylko troszkę mniej wystaje.
Ale na języku mam podobne więc już sama nie wiem.
Najwyżej zawędruje jeszcze do dermatologa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:49
-
nooo bo szczerze nawet nie wiem co to może być...moja znajoma ma takiego pypcia na nosie po ciąży
okazało się, że trzeba wyciąć
bo to jest takie czerwone? Ona też na pcozątku miała czerwone, a potem zrobiło się w kolorze skóry.
Ja raz zasięgnęłam opinii wujka google jak w wyniku morfoligii miałam coś za nisko a coś za wysoko i wyszło, że mam raka albo jakieś ostre zakażeniei to był mój ostatni raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:52
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
tak to jest krwisto czerwone.
Dziewczyny spokojnie- nic złego nie biorę pod uwagę. Na początku myślałam, że przez zmiany hormonalne takie coś się zrobiło, ale zaczęło rosnąć więc chciałam dopytać mądrych głów -
Karolcia i nie wmawiaj sobie, bo mówię Ci, że moja znajoma miała to samo, mówiła, że wyglądało to jakby jej żyłka wyszła. Ale pomyśl, Ty to masz na brzuchu a ona na płatku nosa
więc bardzo było to widoczne
a ja mam pytanie z serii głupichczy macie czasami tak, że unosi Wam się brzuszek, ale nie od Waszego oddechu tylko jakby dziecko oddychało????
to mozliwe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:08
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic Marta urodziła przed południem teraz pojechała następna
Ja nie zauważyłam czegoś takiego
Nosi mnie no nosi i nie mam pomysłu na siebie, pozmywałam naczynia pościerałam blaty i stół i cóż więcej mogę
Już bym chciała w te albo we w te tzn albo rodzę albo jakoś funkcjonuję jak normalny człowiekEklerka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/57a386e7cafb.jpg.html
a to my z dzisiaj 36+6
czyli ja + 20kg i domek synia
sorki dziewczyny ale nie potrafie zrobić żeby bylo na wprostWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:18
Bluberry, gosia86, AGA 30, WesołaMama, Eklerka, katalina, Wonderwall, madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Gosia - królestwo za kisiel
My zrobiliśmy rundkę po kancelariach parafialnych w sprawie chrzcin. Bo przecież nic nie może być proste. Musi się zgrać kościół, ojciec z Norwegii i teściowa z Niemiec. Ponadto moja przyjaciółka nie będzie mogła być chrzestną
Ja dzisiaj dołączam do grona osób bez humoru... chociaż w sumie bez powodugosia86 lubi tę wiadomość
-
Agusia współczuję
ja nawet nie chcę narazie mysleć o chrzcinach! Bo nie mam zupełnie pomysłu na chrzestną
gosiu no niestety jeszcze musimy pocierpećja nie chcę narzekac, bo obiecałam to sobie jak tylko zaszłam w ciąże
tak musi być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:43
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic podobno zdjęcie dodała na fb wiec nie widziałam bo nie posiadam konta
Agusia aż takie przeboje? A ile teraz co łaska za chrzest? I co mają przeciw przyjaciółce?
Mnie przeraża perspektywa spowiedzi nienawidzę tego bo księża grzeszą gorzej niż ja, powinna być tylko spowiedź ogólna w trakcie mszy
Ja się zastanawiam nad zrobieniem chrztu w lipcu ale sama nie wiem
A jeszcze została porcja kisielu więc zapraszam
-
Hej dziewczyny, zaraz się postaram nadrobić co pisałyście cały dzień, ktoś urodził? Ale najpierw się pochwalę
Byłam po l4 i udało mi się wbić na wizytę do ginekologa, inaczej z resztą bym tego l4 nie dostała. Zrobili mi pierwsze ktg, wszystko ok, okazuje się, że te moje dziwne bóle to mała po prostu tak wali, jeżeli skurcze to minimalne. Mój lekarz na urlopie, więc badała mnie inna lekarka i pierwsze co to zrobiła duże oczy dlaczego mam tak duży odstęp między wizytami...no mam bo nie mają miejsc!
Na badaniu też ok, z szyjką wszystko dobrze, zamknięta, nie skraca się. Potem miałam usg i kolejne zdziwienie lekarki, pyta się czy to na pewno 34 tc bo z pomiarów wychodzi jej 36 tcmała waży już ponad 2400, data porodu z usg to 21 maja, z miesiączki 31 maja, więc 10 dni różnicy, ciekawe kiedy się wykluje i ile będzie ważyć, boję się małego olbrzymka
No i ja w końcu też przytyłam, od ostatniej wizyty kilo, więc mam ok. 5,5 kg na plusie od początku ciąży.
Cieszę się, że z małą wszystko ok
Aaa i najważniejsze- mała się obrocila, położenie glowkowe podłużneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:52
kika79, gosia86, GabiK, katalina, dorota1987, PIGULSKA, madziorek lubią tę wiadomość
-
ide złapac ostatnie promyki słońca
gosia patrzyłam na fb i nie mano trudno, ale napisałam jej wiadomośc więc jak będę mieć zdjęcie to ci podeślę
bądźcie grzeczne dziewczynki:*
Do jutra :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:47
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018