Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj dziewczyny, żeby to rozwarcie wiązało się z szybkim porodem. W poprzedniej ciąży ponad miesiąc chodziłam z 4 cm i nic nie poszło. Teraz też już od miesiąca mam 2 cm i też nic się nie dzieje.
Matik...życz, żeby u Ciebie szybko się rozkręciło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 14:51
Matik2012 lubi tę wiadomość
-
Bylam po lody w lidlu
juz zjedzone
.
W ubikacji przy podcieraniu znów wieelki glut. Takze chyba resztę czopa wyszło ( swoja droga dużo tego, wcześnie ogromny glut i dzisiaj jeszcze raz taki sam?) . Mała dzisiaj leniwa, jakby siły zbierała. Coś czuje że mnie w nocy weźmieciekawe czy sie sprawdzi moje przeczucie
-
Katalina lody pyszne
Wesoła Mama masz super mądra i troskliwą córeczkę
U mnie była mama i się pyta to później do mnie przyjdziesz? Jakby nie wiedziała że mi ciężko bo boli krocze i pachwiny
Katalina też siedzę w domu i się nudzę na nic nie mam siły, książki mnie nie ciągną jak kiedyś bo skupić się nie mogę
Olka zaintrygowałaś swoim imieniem
Ciekawe kiedy mój mąż znajdzie czas na poród bo wczoraj mi oświadczył że 1-2.05 pracuje milutkokatalina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Katalina lody pyszne
Wesoła Mama masz super mądra i troskliwą córeczkę
U mnie była mama i się pyta to później do mnie przyjdziesz? Jakby nie wiedziała że mi ciężko bo boli krocze i pachwiny
Katalina też siedzę w domu i się nudzę na nic nie mam siły, książki mnie nie ciągną jak kiedyś bo skupić się nie mogę
Olka zaintrygowałaś swoim imieniem
Ciekawe kiedy mój mąż znajdzie czas na poród bo wczoraj mi oświadczył że 1-2.05 pracuje milutkozero odpoczynku a kazdemu sie nalezy moj poki co ma miec wolne ale sie okaze jak wyjdzie w praniu
A imie takie sobie bo Celestyna takze latwo znalezc na nk czy fb i tez zapamietuja ludzie ale na forach to zawsze Olka bo nigdy nie wiadomo nic a bo tak chcialam zawsze miec na imie jak do szkoly chodzilam i corke Olenke miec ale raz ze bratowa sie wbila z synem Aleksandrem a dwa sie okazalo ze moja corka w brzuchu na jajuszka wiec dupa z olenki haha
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Cieszę się Gosiu, że lody wyszły
Co do męża, to może on specjalnie bierze teraz tyle pracy, by utworzyć też jakieś finansowe rezerwy.. może chce mieć później więcej czasu dla Was? a póki nic się nie dzieje, to bierze ile może.. Mój też robi więcej teraz, by później mieć czas dla Małej. Może porozmawiaj z nim o co chodzi?
Mój dzień zdecydowanie spisany już na straty.. może przesadzam, ale jutro mija termin wg wszystkich ostatnich usg, Iza jest już dużym dzieckiem gotowym fizjologicznie również do przyjścia na świat.. Ja wiem, że natura i w ogóle.. Dla mnie to najtrudniejszy czas i wbrew pozorom, wbrew temu, że mam wspaniałego Męża to czuję się bardzo samotna, sfrustrowana i trochę zdezorientowana.. Czuję presję otoczenia, czasu.. Czuję się już złą matką, bo chciałabym na siłę by wyszła już teraz.. nie potrafię się rozluźnić, odstresować. Bardzo chciałabym wrócić do pracy i do normalnej aktywności i chwilami jestem już zła, nie wiem czy na nią, czy na to że jestem w ciąży (wiem, że brzmi to okropnie), czy na to że wciąż szukam winy wokół a może winna jestem sobie sama? -
nick nieaktualny
-
Melduję się z izby przyjęć
skurcze ani nie ustępują ani się nie pogłębiają, mimo piłki, nospy kąpieli itp. a że trwa to 14h to postanowiłam pojechać sprawdzić chociaż jak na Małą wpływa ta sytuacja. Na ktg jeden skurcz mi ładnie nawet do 80 podskoczył, resztę straciłam z oczu jak rulon się zwinął
teraz czekam na konsultacje u lekarza. Zobaczymy co powie.
-
nick nieaktualny
-
Olka to faktycznie imię bardzo oryginalne i rzadko spotykane
Co do męża to bierze teraz tyle pracy żeby połatać wszystkie dziury finansowe (przez zakup auta na ten miesiąc jestesmy sporo do tyłu z wydatkami) poza tym w perspektywie chrzest a potem we wrześniu wesele i jeszcze chcemy gdzieś pojechać z małą na kilka dni
Katalina wiem że to nie pocieszenie ale wiele z nas ma podobne odczucia jak Ty i zwyczajnie jesteśmy już zmęczone i psychicznie i fizycznie -
nick nieaktualny
-
Lama dasz radę
Właśnie skończyłam oglądać "Porody". Oj głupia ja głupia. Zaczełam się stresować.
Przy czym moja córka oglądała to z otwartą buzią. i pytała się o wszelkie szczegłóły
Wesoła Mamo - moja Matylda też mi pomaga zakładać butya dzisiaj się rwała do obcinania mi paznokci u nóg
Dziewczynka to skarb dla matki
gosia86, beti97, nojaniewiem, Wonderwall, katalina, WesołaMama, madziorek, dorota1987 lubią tę wiadomość
03.02.2014