Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiM jak wrażenia córki po takiej edukacji porodowej?
mi sie przypomniało jak moja mama mi opowiadała jak miałam 4 lata i rozmawiałyśmy o tym jak się dzieci pojawiają na świecie, pytałam czy to boli na co mama że tak ale to nic strasznego na co ja stwierdziłam że nigdy dzieci nie urodzę, mama zapytała dlaczego ja jej na to że ona mi je urodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 16:01
gosia86, beti97, MiM, Wonderwall, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia po porodzie maż na pewno znajdzie więcej czasu dla Was, ale czasem trudno kiedy pieniądze są potrzebne trzeba jakoś zacisnąć zęby i dać radę. Mój mąż też całe dnie po za domem, nadgodziny bierze ogarnia co może, mam czasem nerwy że sama w domu ale co poradzić? Celowo tego nie robi a dla dobra.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
moja córka na pewno będzie miała coś wspólnego z medycynA. uwielbia chodzić po lekarzacH, oglądać zabiegi medyczne A na Youtube hitem dla niej jest wyciskanie różnych wrzodow cyst i innych paskudztw.
katalina, gosia86, madziorek, dorota1987, Bluberry lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
U mnie już lepiej;) Skręciłam łóżeczko dla Lilusi z emocji:P Idę zaraz na spacer z kolezanka zanim mąż wróci z pracy bo nie chce mi się z nim gadac. Ale na pocieszenie napisał mi jak był w pracy że mnie kocha także może cos zrozumiał. Mam nadzieje;)
nojaniewiem, Wonderwall, katalina, gosia86, madziorek, GabiK, dorota1987, Bluberry lubią tę wiadomość
-
To ja w porównaniu z wczoraj mam super humor bo nikt mnie nie stresuje, pogoda cudna, spacer w parku mam już za sobą, mieszkanko ogarnięte, zjadłam przed chwilą lodzika i pełen relaks. Przez te nerwy wczoraj nie mogłam usnąć , dzisiaj mam nadzieję że lepiej mi pójdzie. No i odliczam dni do powrotu Królewicza- jeszcze 3 dni
niech już wraca bo tęsknię tak że lepiej nie mówić.
Lama trzymam kciuki za rozkręcenie akcji, oby Was już nie odesłali. -
No to z moim mężem jest dokładnie tak samo, z jednej strony ciesze się, że jest taki odpowiedzialny i chcę żeby nam niczego nie brakowało a z drugiej strony nerwy, że sama siedzę ;/
Babom nie dogodziszzwłaszcza w ciąży
Magic odezwij się.
Lama dobrze, że pojechałaś na IP. Już wiesz na czym stoisz.
Ja zaraz idę ogarniać bobra już mnie śmiechy biorą na te wygibasy w wannie z lusterkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 16:15
-
Puella śliczny kącik i super kolory
a kota to nawet nie zauważyłam tak sie zakamuflowal
Musze śmigać na pocztę, ale mi sie nie chceeee, tylko wizja zakupionego po drodze loda mnie przekonujew ogole to sa juz pierwsze truskawki!
Wyluzowalam z ciśnieniem na kupowanie pozostałych rzeczy, skoro dzis ciagle szyjka długa, wszystko pozamykane, nic sie nie dzieje, to chyba mamy czasi fajnie, bo mi sie nue spieszy
-
nick nieaktualny
-
To my sie znamy 15, ale wtedy jeszcze dzieciaki bylismy, po 12/13 lat mielismy to po drzewach skakalismy a nie ogladanie za plcia przeciwna
Rika ja to myslalam, ze juz zdazylas urodzic a ze tel w naprawie to nie mialas jak dac znac :p
Ciekawe jak tam Paulinqa po wizycie- dzisiaj mial jej lekarz potwierdzic date ccRika lubi tę wiadomość
-
MiM sama się pąkowałaś czy mąż szykował torbę?
Brakuje nam przewijaka i ochraniacza na łóżeczko i korci mnie żeby zamówić na allegro ale mąż mówił że sam kupi jak będzie potrzeba
I jestem taka rozdarta bo chciałabym już mieć wszystko w domu a z drugiej strony prawie wszystko kupiłam sama i nie chcę mu odbierać chociaż tej odrobiny (napisałabym przyjemności ale nie wiem czy to dla niego przyjemność czy obowiązek)
Ale coś może kupić sam bez mojej ingerencjiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 18:00
MiM lubi tę wiadomość