Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozwolil mi wrocic do domu. Ale mam wziac ekstra tabletki. Jak cisnienie nie spadnie to jutro mam sie zglosic do szpitala.
Ewelinkie zapomnialam zapytac o leki przy karmieniu piersia.. -
Gosia ja tym bardziej
A zwlaszcza.ze dzisiaj wracam do domu od rodzicow a jak wiecie jestem bez auta wiec dobrze by bylo gdyby cisnienie spadlo bo jeszcze nie nabylam umiejetnosci teleportacji :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 17:20
-
Gosia maz po mnie przyjezdza ale jutro jedzie do pracy- a nie chce zeby bral wolne jak nie wiadomo czy bedzie potrzebny ( wiecie jak to jest w nowej pracy).
No, grilla to juz chyba nie bedzie bo oni teraz jada na slask na majowke a lelarz mowil ze 10 do szpitala. A to mialo byc takie spotkanie zeby pokazali mezowi jak zamontowac baze pod fotelik itp -
Karolcia odbijecie sobie po porodzie
Ja muszę jechac jeszcze do laboratorium ale chyba dopiero w poniedziałek pojadę
Zastanawiam się czy mówić mężowi o czopie że odpadł
Wkurza mnie dzisiaj bo prosiłam żeby się odzywał w trakcie dnia to tak sie odzywa że napisał o 11 smsa jaki chce telefon (bo będę przedłużać umowę) i tyle się do mnie odzywa -
Magic kurcze po wszystkim złożyłabym na ten pieprzony szpital skargę do NFZ! Jak oni mogą cie tak traktować! Kurwa mać! Jak nie ma się znajomości albo worka pieniędzy to cię traktują jak ścierwo!
Moja mama mnie dzisiaj pocieszyła słowami "oj ty to masz jeszcze brzuch wysoko - dotrwasz do terminu - a chłopcy lubią być przenoszeni"Moja kochana mamusia i jej mądrości ludowe :*
03.02.2014 -
Magic MiM ma rację u mnie w szpitalu dają takie ankiety do wypełnienia po pobycie wiec jak u Ciebie też dają to ja bym na pewno napisała co myślę
MiM już nie wiele do tp
Czopa ciag dalszy
Zachciało mi się czekolady na pocieszenie że mała dzisiaj niemrawa to w nagrodę mam zgagę, denerwuje mnie bo wczoraj szalała aż brzuch bolał a dzisiaj prawie wcale się nie rusza:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 18:02
-
Gosia u mnie podobnie czasem nie daje spokoju a następnego dnia nic nie działa i sie nie chce ruszać.
W ogole w stresie jestem, koleżance wyznaczyli termin cc na 7 maja a miałyśmy termin podobnie. U mnie decyzja bedzie w sobote. Przeciez 7 to juz za tydzien... Masakra ale mam stracha -
Obejrzałam 17 odcinek porodów i nie rodzę, nie ma opcji. Stopy to mam tak mokre że szok z wrażenia. Po co ja głupia na tydzień przed terminem oglądam takie rzeczy i się niepotrzebnie nakręcam. Teraz to ta moja szyjka ze strachu już w ogóle nie puści. No ale liczę na to że w moim szpitalu będzie lepiej bo w tym to jeszcze PRL i metody takie same
-
Gosia takie przekorne sa te nasze Dzieciaczki
A na meza sie nie zlosc, czasem jest taki mlyn ze czlowiek nie ma czasu sie podrapac. Wiem ze w domu sie nudzi i sie czeka na jakas wiadomosc ale troche wyrozumialosci tez musimy okazywac.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziorek Karolcia dzięki za wsparcie :*
Chyba też muszę obejrzeć ten odcinek bo wszystkie o nim piszecie
A jutro nasza Pulinqa powita syneczka
Rika a jakie zwiastuny u Ciebie się pojawiły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 19:10