Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic jestem w szoku, co to za szpital, jaki burdel oni tam mają... nie wiem czy dobrze pamiętam, chciałaś się wypisać i jechać do swojej lekarki do szpitala tak?
Karolcia, ale Ci zazdroszczę- nie tego ciśnienia oczywiście, tego że wiesz kiedy i co się stanie, mnie najbardziej dobija niepewnośćdużo jeszcze masz po drodze tych wizyt, kiedy samochód będzie sprawny? Chociaż jak masz takie akcje z tym ciśnieniem, to może wcale nie powinnaś ani komunikacją, ani sama autem?
Mnie ogólnie dół dopadł, bo się pokłóciłam z moim E.ostatnio to tak super u nas, że sobie "z dzióbków jemy" a ten się dziś obraził, że go zrypałam za to, że zamiast masła kupił jakieś masłopodobneniewiadomoco i zapomniał o mięsie, a jutro to pewnie pustki przed weekendem będą
no i teraz pewnie będzie cała majówka zjebana, bo ten jak się obrazi to na amen
chyba pojadę do rodziców...a mieliśmy w końcu coś miłego dla siebie w weekend zrobić i razem spędzić czas
-
Bluberry - koleżanka mi odpisała (ta co urodziła 18 dni po terminie), że dostała od swojej ginekolog po terminie porodu L4 na 20 dni. Więc da się ale ona chodziła prywatnie. Ponoć na NFZ boją się dawać L4 i wystawiają macierzyński po termonie porodu
Ciekawe jak będzie u mnie bo też chodzę na NFZ od stycznia a wcześniej chodziłam do tej samej doktorki prywatnie. Na razie mam zwolnienie do 15 maja...A 18 mam termin porodu.
Bluberry lubi tę wiadomość
-
Ewelinke dzięki hehehe
Też mi się myli jak ktoś zmienia avatarek
Trochę nas tu jest
Ciekawe jak tam u Blu bo miała po 17 jechać do szpitala
Dorota może coś się z tego rozkręci daj znać co powie ci lekarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 19:15
-
Rika wrote:U mnie powoooooooooooli sie chyba rozkręca. Ale mega powoli. Może do konca tygodnia się uda. No chyba ze wszystko zastopuje...
Anioł czytałaś ze od długiego weekendu zamykają ulice kamieńskiego bo cos remontują?
A jak to jest jak się rozkręca?Bo ja też miałam wrażenie, że się rozkręca, ale że nie rodziłam to nie wiem jak to potwierdzić
-
Aktyde mieszkam ponad 30km za Krakowem wiec zeby gdziekolwiek sie dostac musze miec auto albo busem. Busem odpada bo trzesie sakramencko. A auto bedzie pewnie dopiero pod koniec maja bo znajomy zawalony robota.. no ale zaplanowanych wizyt nie mam juz za wiele wiec to duze pocieszenie
Mi lekarz dzisiaj wystawil l4 do 25 maja (termin porodu) pomimo ze do szpitala zawitam wczesniej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia85 wrote:JA TEZ MAM TERMIN NA MAJA..A DOKLADNIE JESZCZE 20 DNI TYLKO CZUJE JAKBY TO MIALO BYC JUZ NA DNIACH..PISALAM JUZ DZIS ALE CHYBA NIKT NIE CZYTAL MOJGO WATKU A POTRZEBUJE WASZEJ PORADY>>>
większość z nas jest już obolała bola nas pachwiny ciągną brzuchy i napinają się ja ruchy czuje bardzo rzadko i bardzo delikatnie...ciężko powiedzieć czy u cb to juz sie zaczyna bez badania przez lekarza w google sa zdj czopu cos takiego ci odchodzi??bo sluz galaretkowaty to ja mam od dluzszego czasu a to na pewno nie czop tu dziewczyny pisaly ze czop ewidentnie jest glutem moze byc podbarwiony krwią itp a odczuasz np skurcze??bo bóle to my wszystkie mamy i wszystkiegopozdr
-
WIEM ROAZUMIEM..TTYLKO POTRZEBUJE WASZEJ RADY MOZE TEZ MIALYSCIE PODOBNIE??JA NIE MIESZKAM W POLSCE I NIE MAM TU BADAN GIUNEKOLOGICZNYCH A USG DZIECIATKA SA TYLKO 2 PRZEZ CALA CIAZE..CZY TEZ TAK MIALYSCIE BO NIE WIEM CZY TO NORMALNE CZY COS SIE ZACZYNA DZIAC..CO PRAwda to moja 2 ga ciaza ale minelo tyle klat ze zapomnialam..wiec od ok 2 tyg odchodzi mi czop czuje bol w dolnej czesci krzyza i strasznie brzuch mi trwrdnieje..czy to normalne??
-
tak juz sprawdzalam w google grafike i to tak wyglada moze zle to nazwalam z poczatku..brzuch mam trawrdy wiekszosc dnia czasem w nocy sie budze z powodu twardego brzucha a bol w krzyzu mozna by okreslic skurczami i tez jeszcze jakby skurcze w pochwie:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoze dzidzia sie wypina w tych miejscach ja tak mam a myslalam ze to twardniejący brzuch ale to jednak synek sie wypycha tak ze az cięzko oddychac i boli wtedy pęcznieje brzuch i jest twardy o to chodzi? nas tez bolą krzyża pachwiny brzuchy kosci bioder kolana nawet
wiem ze w anglii lipa z opieką bo szwagierka tez tam mieszka a nie masz mozliwosci pojechac do szpitala i sie zbadac powiedziec o obawach swoich bo moze sie juz cos dziać związanego z porodem a moze byc jak u nas uciążliwa koncówka ...jak dasz rade jedz do szpiala przeciez nie mogą odeslac cie ze skurczami
-
nick nieaktualny
-
Witam się po wizycie... a więc u nas trzeba robić jeszcze raz GBS bo laboratorium zrobiło z wymazu badania na co innego... lekarz się zdenerwował za taką pomyłkę w laboratorium. No i u nas malutka owinięte ma szyjkę pępowiną i troszkę się martwię
mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 19:57
-
zeby jechac do szpitala musi polozna zadzwonic takze gdy zaczne rodzic pierw musze dzwonic do poloznej i co smieszne ona przez tel zadecyduje czy moge juz jechac,nie to nie dziecko suie wypina bo twardnieje mi caly brzuch i to moze utrzymywac sie dobra godzine,,troche sie boje czy z dzidzia nic sie nie stanie,,a plecy to tak bola i w dole podbrzusza ze az ciezko chodszic
-
nick nieaktualny