Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro na obchodzie chyba to zgłoszę bo co ja potem zrobię z takimi obolałymi dłońmi?
Blu biedna współczuję, a chcesz znieczulenie?
Ze mną na sali leżała dziewczyna której też sączyły się wody od niedzieli prawie nie spała bo ją męczyły skurcze a na ktg nic się nie pisało
No ale wzięli ją w nocy na porodówkę więc może w końcu urodzi -
nick nieaktualny
-
Może gdybym była po terminie to coś by działali a tak to chyba twierdzą że skoro wody czyste to jest jeszcze czas
Chyba mam dzisiaj już jakiś kryzys i dosyć szpitala a najgorsza jest świadomość że do porodu mnie nie wypuszczą
A co tam u Was kochane?
Rozpakowała się któraś z zaskoczenia?
Jak nasze coraz bardziej liczne grono Mamusi? -
Gosia Natalka cala noc byla podpieta do nakiegos ustrojstwa i wszystko bylo ok wiec pewnie mysla, ze panikuje i zmyslam, ale mam ich w nosie bo Mala byla cala fioletowa. Potem pomyslalam, ze moze jak dokanczala kupke to z tego zmeczenia tak, no ale przerazilam sie nie na zarty. I nie wiem czemu caly czas mowia,ze jest wczesniakiem. (
) (dlatego,ze taka Malutka?)
Ja teraz mam zadanie bojowe- probuje sie podniesc z lozka ( a nic nie bralam od wczoraj rana).
Blu trzymam kciuki za szybka i w miare (o ile taka moze byc) malo bolesna akcje. Zeby dzis Jasko sie zdecydowal pojawic na swiecie
Gosia to conu Ciebie tak zmieniaja te wenflony co i rusz? Zatykaja sie czy co? A wiadomo co z Toba dalej? Do samego porodu bedziesz lezec? -
Karolcia zrobiłabym tak samo na Twoim miejscu
Tak jak wczoraj w końcu poszlam sie upomnieć o usg bo o mnie zapomnieli
Wenflony się zatykają i nic nie chce lecieć no i do porodu mnie nie wypuszczą bo muszę dostawać antybiotyk, okazało się że dostaje w kroplówce bo mam uczulenie na penicylinę gdyby nie to to dawalibh mi tak jak innym szprycę penicyliny 3 razy dziennie i by było po sprawie
Życzę Ci Karolcia bezbolesnego wstawania z łóżka, długo planują Was trzymać?
Może Natalkę traktują jak wcześniaka bo urodzona w 1 dniu 37t?
A z jednej strony może to lepiej bo może będą się jej należeć wszystkie przywileje wcześniaków czyli Np. Rozszerzony pakiet szczepień? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia ty wstajesz a nas do domu wysylaja a ja ledwo stoje na nogach ale coz zrobic...dalej boli jem paracetamol na wlasna reke malenki zdrowy ale dostal uczulenie od ubran szpitalnych ...robi non stop kupki czarne i sinieje mi przy tym tez czasem sie boje o co chodzi...Gosia a na kiedy termin masz za 5 dni tak?? I czekaja no niech wyjda...Blu jak tam??
-
nick nieaktualnyBluberry wrote:Po 3 rano wypadł cewnik a za nim kupa czopa z krwią, skurcze ciut zelżały, dostałam kroplówkę na wzmocnienie, jest rozwarcie. Mam zjeść śniadanie i przespać sie trochę i zaczną podawać mi oxy.
przepraszam ze pomijam Wasze wpisy ale aż cała drżę ze strachu i radości ze to już!
Gosia ja chce bez znieczulenia.
Powodzenia dla reszty majoweczek!!! -
Gosia nie mam pojecia jak dlugo, mysle ze moze jutro a mam nadzieje, ze nie pozniej niz w piatek bo juz i tak dlugo siedze w szpitalu
ale moze jak musisz byc w szpitalu do rozwiazania to jakos podkreca akcje?
Olka czyli Twoj tez tak sinieje przy kupce? To moze to normalne a ja sialam panike. Dzisiaj poleglam juz wzielam p.bolowy bo ciagnie i piecze masakrycznie, wczoraj to mnie pewnie jeszcze adrenalina napedzala. Olcia a Tobie nie daja nic ze musisz na wlasna reke brac? Ja jak teraz poszlam do dyzurki to nawet mi ketonal proponowaly.
poszlam na noworodki bo chcialam mojeg9 smerfa juz do siebie zabrac ale zamkniete, sprobuje za chwilke.
Gosia taa rozszerzony pakiet szczepien, taa w Polsce zyjemy, a tutaj zatrudniaja pewnie jakis ludzi zeby pilnowali zebys sie nie zalapal na jakies dodatkowe swiadczenia
Blu nabieraj sil i powodzenia!!! ♡♡♡ -
Emiliada moj maz zachwycony z 4.05 bo ma bzika na punkcie OSP a sw. Floriana jest 4. I wszyscy sie smieja ze Natalka (albo i lekarz bo to w koncu jego decyzja byla :p) specjalnie czekala na taka date zeby zrobic ojcu przyjemnosc
gosia86, Wonderwall, Emiliada, czarna panda, GabiK lubią tę wiadomość
-
Blu trzymam kciuki
ja dzisiaj melduję się w szpitalu, trochę się denerwuję. Dziś wg belly kończymy 40 tydzi i rodzimy
w praktyce Młoda się jeszxze trzyma. Trzymam kciuki za Wszystkie rodzące☺
Agusia246 lubi tę wiadomość