Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia zapytaj lekarza czy musisz brać euthyrox rano? Może na okres ciąży pozwoli brać Np przed obiadem?
Eklerka wszystko będzie ok
Ja mam wizytę na nfz w środę i też śnią mi się pierdoly z tym związane Np że leżę na fotelu z sondą miedzy nogami a do gabinety co chwile wchodzą ludzie ode mnie z pracy na przegląd zębów bo w ośrodku tez jest stomatolog ale przychodzi tez moja pseudo przyjaciółka i ja ciągle leżę z tą sondą a ona się pyta czy w ciąży jestem a ja nie chce jej powiedzieć
No bzdury takie że aż szok -
Eklerka mamy ten sam wiek ciąży i też tak jak ty mam dziś wizytę tylko późnym wieczorem. Powiedz mi czy słyszałaś już serduszko maleństwa na poprzedniej wizycie czy dziś na to czekasz?
mi na poprzednim USG pokazało 6t2d i był tylko pęcherzyk. Jestem po dwutygodniowym leżeniu i dziś dla mnie jest sądny dzień. Dwa nurtujące mnie pytania 1. czy bije serduszko ? 2. czy kosmówka się przykleiła ? Stresuje się ogromnie bo jestem już po jednym poronieniu. Dziś już zaliczyłam badania rano, popołudniu stomatolog i wieczorem ginekolog. Oby do wieczora ...Magic, balonik lubią tę wiadomość
-
U mnie też mdłości brak, choć podobno pojawiają się głównie po 6 tygodniu.
Podobno 25% kobiet nie doświadcza wymiotów i mdłości. Mam nadzieję, że będę należała do tych szczęśliwców
Gosiu mnie też się śnią głupoty, ale Ciebie nie pobijęgosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagic wrote:Anooosiak ja też zgrzeszyłam zjadłam z mężem kubełek w KFC na pół ten najmniejszy i frytki ale raz w tygodniu można sobie pozwolić
Magic ja też wszamałam z mężem kubełek na pół, miałam ochotę na te polędwiczki, ale były diabelnie ostre więc potem zdejmowałam trochę tę skórkę (chrupiącą - najlepszą ) bo myślałam, że mi gardło wypaliMagic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w zeszłym tygodniu się chwaliłam, że zero mdłości i wymiotów, a w weekend się zaczęło o_O, ale jakoś sobie daję radę. Falami przychodzi ...
Ja w weekend zamiast frytek zrobiłam takie pieczone ziemniaczki z koperkiem mniaaaam, cały talerz wszamałam -
Karolcia - ja mam ketony 25 i w szpitalu w labo powiedzieli mi ze spokojnie moge czekac na wizyte u lekarza - bo to nic niepokojacego - tak mi powiedzieli ja akurat ide jutro na wizyte z wynikami na nfz a za tydzien w pon prywatnie na usg - wiec bede wiedziec:) morfologie mam w porzadku wszystko w normie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:32
-
Katarzyna87 wrote:U mnie też mdłości brak, choć podobno pojawiają się głównie po 6 tygodniu.
Podobno 25% kobiet nie doświadcza wymiotów i mdłości. Mam nadzieję, że będę należała do tych szczęśliwców
Gosiu mnie też się śnią głupoty, ale Ciebie nie pobiję -
Karolcia przy twoim 5 to moje 25 to duuuzo:) no ale ja jestem dobrej mysli... juz jutro bede wiedziec to ci dam znac co i jak:) mi same ketony tylko wyszly 25 i nablonki liczne poza tym zadnych bakterii i reszta w normie:) ale to tez moze byc spowodowane zlym pobraniem moczu te nablonki - bo bylo po umyciu ale niestety caly mocz - i nie z pierwszego sikniecia - bo ja zawsze wstaje o 5 rano z mezem - i muuusze isc siusiu a potem do pracy i wtedy do labo o 8 szlam to moczu do badan bylo jak na lekarstwo... ale przyjeli...
-
dorota1987 wrote:Ja mam 9 skończonych tygodni i nie miałam jeszcze żadnych wymiotów, a mdłości bardzo rzadko. Zaczynam się martwić czy wszystko jest w porządku, do wizyty mam jeszcze bardzo daleko.
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Kochane melduje sie po weekendzie u mnie tylko takie napady zgagi i lekkie mdlosci czasem ale bez wymiotow za to piersi daja mi popalic niesamowucie ;( i gardlo cos zaczyna mnie pobolewac. W czwartek mam wizyte juz sie nie moge doczekac az ujze mija kruszynke z bijacym serduszkiem ale tez mam czarne mysli ze wzgledu na oslabienie objawow. Podczyralam was troszke i widze ze kilka jest przeziebionych. Hehe tez mialam eczoraj zachcianke na frytki
Magic lubi tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja te ani mdłości ani innych dolegliwości poza bólem piersi!!!
Ale dziś w pracy z rana zaczęłam plamić więc łykłam 4 dupki i próbuję się z lekarzem skontaktować!!
Poprosiłam o przepustkę w pracy a ta nasza majstrowa pi......... jedna powód kazała podać dokładny bo inaczej nie pozwoli się zwolnic no to musałam jej powiedzieć co i jak to wielce gratulacje składała i życzyła żeby wszystko było ok a po 5 minutach brygadzistka moja przychodzi że pi..... powiedziała że ma nadziję że już do pracy nie wrócę !!!!!!!
Ach brak slów normalnie żeby kobieta kobiety nie zrozumiała w takiej sytuacji!!
Trzymajcie kciuki za tą moją fasolkę !!!!!