Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KotMisia wrote:Dziewczyny sprawdzony sposób na suchy kaszel? Błagam bo ledwo zyje
Kotmisia mi od zawsze pomagały płukanki - ciepła woda z solą [oczywiście nie połykać]. Również dobre są inhalacje (np. z wrzątek z Vick'iem rozpuszczonym --> taki efekt mentolowy daje)
-
Ja dziś świętuję swoje urodziny, myślałam, że może mały wyjdzie i będę miała prezent w sam raz
Ale niestety - albo i stety - noc przespana super, a wczoraj przeszłam chyba z 4 km na spacerze z mężem, nogi właziły mi do tyłka, plecy chciały odpaść, a ten uparciuch - NIC!
GabiK, olis88, Puella, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Nejcik wrote:Ja dziś świętuję swoje urodziny, myślałam, że może mały wyjdzie i będę miała prezent w sam raz
Ale niestety - albo i stety - noc przespana super, a wczoraj przeszłam chyba z 4 km na spacerze z mężem, nogi właziły mi do tyłka, plecy chciały odpaść, a ten uparciuch - NIC!
Ja codziennie biegam od rana do wieczora, wszędzie mnie pełno i od 38 tygodnia też ciszawczoraj sąsiadka mnie uświadomiła z babcina przepowiastka mówi, że chłopaki są zazwyczaj przenoszone i mam czekać cierpliwie
A ja do niej ---> A co ja robię ?!
-
Nejcik wszystkiego najlepszego ! Godzina mloda to moze jeszcze prezent wyjdzie
U nas po cc kapali dzieci. Ja bede szczepic,wiec nie protestowalam.
Karolcia ja na spacer zakladam taki spiworek/kmbinezon i kocyk na to . Czapeczka. Czas 45min, bylo ok 20°.Karolcia88, Nejcik lubią tę wiadomość
-
Najcik wszystkiego co najlepsze! Dzien sie jeszcze nie skonczyl, masz szanse
co do innych imion to troche skomplikowane, i dlugo musialabym tlumaczyc, a nie bede juz zanudzac tym samym tematem. Tak sie koncza zwiazki mieszane po swiecie rozsianeAle dziekuje Wam za pomoc, jakos bedzie trzeba to ogarnac.
Chcialabym widziec mine tego ksiedza, co dziecko chrzcil Jezus, u nas to zabronione czy nieetyczne?
AGA30 dajesz dajesz!
Znowu mi sie snilo, ze urodzilam. A tylko brzuch cmi jak na @.
Milego dnia dziewczynki kochane :* -
nick nieaktualny
-
Nejcik....sto lat!
Lisica...łącze się w bezsenności. Nie mogę zasnąć, a jak zasnę wybudzam się co 1,5 - 2 godziny.
KotMisia...idź do apteki, to farmaceuta dobierze jakiś syropek, który można przyjmować podczas karmienia piersią.Nejcik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zazdroszczę Wam (oczywiście pozytywnie), tych porodów już za sobą, spacerków z wózeczkami i lekkich brzuszków
Co prawda chodzę na spacery ze starszą córką, a raczej toczę się na plac zabaw po czym opadam na ławeczkę
W mieszkaniu już wszystko porobione, posprzątane, pranie i prasowanie na bieżąco...
Dziś mam dzień "niecierpliwości"