Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Puella współczuję współlokatorki dobrze ze juz wychodzicie
Dzoana ja też polecam Maltan ale brodawkom bardzo dobrze zrobi też twój pokarm i wietrzenie piersi
Anioł u nas też problemy z brzuszkiemprężenie, stękanie i do tego płacz niestety stwierdzona kolka
Mamy krople oby pomogły a wy póki co może właśnie spróbujcie wody z koperkiem włoskim i termoforek na brzuszek -
Mój Mały po nocnych karmieniu płakał ale udało mi się go ululać
Teraz na szczęście pojadl i śpi bez marudzenia
Oby tak zostało trzymajcie kciuki
Idę odsypiac
Aha chciałam jeszcze napisać ze biały nalot na języczku o którym ostatnio pisałam to niestety plesniawkidostaliśmy na to nystatyne i smarujemy jamę ustną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 05:57
-
Dziewczyny staram się poczytywac Was na bieżąco ale jakoś weny brakowało aby pisać.
Bartuś przyszedł na świat SN wczoraj o godzinie 21.30 waga 3660 i długi 56.
Nie było łatwo ale na szczęście już za nami
Gratuluję wszystkim juz rozpakowanym i trzymam kciuki za pozostałe MamyWonderwall, GabiK, Bluberry, Anielka, Agusia246, Lama, olis88, beti97 lubią tę wiadomość
-
Jagoda gratulacje!
Dzięki dziewczyny za radyzakupie dziś ten Maltan. A czy was też tak bolą te skutki podziś karmienia jak dziecko ssie?
Mój synek to aniołek 2 razy się tylko dziś budził w nocy
Mi położna polecala aby samemu pić koperek włoski wtedy dziecko dostaje go od razu razem z naszym mlekiem i wtedy nie ma bólu brzuszka i baczki lepiej idą
-
PIGULSKA wrote:Puella współczuję współlokatorki dobrze ze juz wychodzicie
Dzoana ja też polecam Maltan ale brodawkom bardzo dobrze zrobi też twój pokarm i wietrzenie piersi
Anioł u nas też problemy z brzuszkiemprężenie, stękanie i do tego płacz niestety stwierdzona kolka
Mamy krople oby pomogły a wy póki co może właśnie spróbujcie wody z koperkiem włoskim i termoforek na brzuszek -
nick nieaktualnyWitamu się o poranku mały całą noc spał tylko dwie przerwy na jedzenie i dalej spać chyba ta kupa go męczyla bo miał zatwierdzenie ale po rumianku puścilo i od wieczora zrobił 4kupy
dziewczyny odpadł pępek ale zostało coś białe w środku nie mogę tego wyjąć i rana podkrwawia nam nie powinna chyba?? Nie wiem co robic czy do lekarza czy jakWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 08:12
-
nick nieaktualnyMinka dawaj znać co i jak i trzymamy kciuki
Ja dziś mam wychodzę bo mały nam po kąpieli spi od 21 do 1-2 także idę z dziewczynami na pepkowe zamiast męża bo mąż nie pijący a ja się jednego drinka napić mogę wyjdę o 21 wrócę o1 także mąż sobie pośpi z synemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 08:22
-
My wczoraj mielismy widownie przy kapieli Julki (tesciowa przylazla- a to taki typ czlowieka ze tylko by poyczala bo ona wszystko wie najlepiej)- ale moje kochane dziecko sie spisalo na medal:) ledwo zakwilila przy wyciaganiu z wody. Bo jakby tylko zaplakala to zaraz by miala duzo do gadania, ze zle robimy i to i tamto a i jeszcze siamto zle. :p
Olka super ze sie wyrwiesz na pepkowe:) a co, jak maz niepijacy to ktos musi wypic za zdrowie dzieckaolka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie nam to krwawi i zasycha z góry w środku czerwone od krwi nie wiem czemu tak poczekam jeszcze weekend czy przejdzie
ale KarolCIA dziękuję za odp no tata nie pije tata na mecze chodzi a ja przed ciążą na dupie nie usiedzialam imprezowizja wiec trochę odsapne nie muszy być wciąż matka polka;)
U nas do kąpieli moja mama przychodziła na początku i swoje ale i żale mówiła ale miałam to w du...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 09:05
-
Minka:) wrote:tak do św. rodziny... mam juz teraz obawy ale pewnie gdzie bym nie szła to bym miała...eh dam znać jak będę mogła:)
Będzie dobrze! my też tam rodzimy, także jeżeli coś się zacznie na dniach to się spotkamy, a jak nie to opowiesz -
olka24 wrote:Minka dawaj znać co i jak i trzymamy kciuki
Ja dziś mam wychodzę bo mały nam po kąpieli spi od 21 do 1-2 także idę z dziewczynami na pepkowe zamiast męża bo mąż nie pijący a ja się jednego drinka napić mogę wyjdę o 21 wrócę o1 także mąż sobie pośpi z synem
Jezuuu jak mi brakuje wyjścia z drinkiem. Niestety mała się budzi co 3 h lub częściej wiec nie ma szans -
Bardzo źle to nie, ale jest nerwowa. Widać, że boli ją brzuszek. No i przelewa się w jelitkach jak w starych rurach
Kurcze a ja mam taki problem z zusem że nie wiem kiedy uda mi się odzysac pieniążki. Okazuje się ze ludzie na stolkach się sądzą a obrywa szary człowiek -
nick nieaktualnynojaniewiem wrote:Zazdroszczę!!!
Jezuuu jak mi brakuje wyjścia z drinkiem. Niestety mała się budzi co 3 h lub częściej wiec nie ma szans
ale za jakiś czas jak będzie ci dłużej spala to się wyrwiesz kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 10:02
-
KotMisia wrote:Bardzo źle to nie, ale jest nerwowa. Widać, że boli ją brzuszek. No i przelewa się w jelitkach jak w starych rurach
Kurcze a ja mam taki problem z zusem że nie wiem kiedy uda mi się odzysac pieniążki. Okazuje się ze ludzie na stolkach się sądzą a obrywa szary człowiek
A co się dzieję? Na czym stanęło? -
nick nieaktualny