Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To moj jak wrocil z usc chcial zaszpanowac i mowi, ze zna juz 6 pierwszych cyfr peselu (wow, po tygodniu zapamietal date urodzin dziecka
) i zaczyna mowic 150504 to mu mowie ze zle bo jest 152504 to stwierdzil ze na pewno cos zle wpisali w urzedzie- ba, gotow byl jechac i sie wyklocac
a ja kiedys jak bylam w urzedzie miasta to wlasnie slyszalam jak komus tlumaczyly urzedniczki ze to po to zeby sie nie dublowaly z osobami ktore zyja z 1915
-
olka24 wrote:No co ty glowa do gory!! Bedziesz jeszcze miala dosc tegk seksu kochana spokojnie wiem ze pogoda nie sprzyja humorkowi ale bedzie dobrze za kilka dni max Twoja cora bedzie z Toba kochana nie łam sie ;*
Dzięki...tylko żeby to było takie prosteide na spacer i na lody, o!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny możemy jeść kalafiora?czy to jako kapustne jest traktowane?
MiM ja bym sie bala ze sie nie obudzi sama teraz w nocy robię jej przerwy 3,5 godziny i jest rano już rozdarta a dzisiaj sobie tak pyszczek podrapała że aż mi żal
Ja wiem że Ty masz inne podejście do tematu wychowaniaja to za bardzo wszystkim sie stresuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 13:07
-
Hej Mamusie
Mi udało się dzisiaj jakoś sporo ogarnąć. Zrobiłam botwinke, umyłam się, posegregowałam i wywaliłam na makulaturę gazetki ciążowe, międzyczasie zajmowałam się i usypiałam Wiki. Spi mi dzisiaj w kratkę, ale nie jest źle. Dzisiaj zrobiła mi taką kupę że aż plecki ubrudziła. Na brzuch używam masła po porodzie ziaji takiego zakręcanego w pudełeczku. Mi wystarcza ale ja jak moja siostra nie mamy tendencji więc wystarczy że nawilżam, a co do wagi to nie ma co zazdrościć bo Wy będziecie wyglądać po paru miesiącach jak kobitki a ja jak chuda szkapa, chyba źe waga stanie w miejscu. Lody mmmm ostatnio zgrzeszyłam i zjadłam jednego z czekoladą z lidla, Wiki nic nie było.
-
Magic wrote:No właśnie
ale mąż nie tyle co się bał ale stwierdził, żę "no to teraz będzie synek
" usmiałam się co niemiara
ale faceci i ich myślenie
dzieki za opinie, bo wiem, że każda ma inne zdanieEklerka może coś zjadłaś i mu to nie pasuje? a może jakieś skok rozwojowy? u nas Lileczka waży teraz 3780g
czuć na rękach te 4 kg
My się karmimy mlekiem modyfikowanym, ale mleko to samo i woda do jego przygotowywania też nie była zmieniana
Gosia, ja bym nie ryzykowała z kalafiorem, bo różnie może być. Ty zaspokoisz chwilową chcicę na coś pysznego, a potem będziecie się wszyscy męczyć. A wierz mi, nie ma chyba nic gorszego niż problemy z brzuszkiem u noworodka...Dzieciak wyje nieludzkim głosem, Ty na zmianę albo masz pęknięte serce, albo trafia Cię szlag, że on tak ciągle wyje, a mąż też chyba nie ma anielskiej cierpliwości...
Chyba lepiej zrezygnować...
magdaa1208 wrote:Teraz dostalam lekkie plamienie jasno brazowe czy to zle jak ginekolog nie wykryl zarodka ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 14:03
-
Gosiu ja nie mam innego podejścia do wychowania - ja teraz po prostu nie mam czasu na myślenie bo przy dwójce dzieci musisz ten czas dzielić na dwa. W szczególności kiedy próbujesz karmić a starsza Ci wisi na szyi i domaga się wszystkiego.
Ale i tak nie jest źle. Młoda dzisiaj sama posmarowała sobie kromkę masłemaktyde85, gosia86, Eklerka, GabiK, beti97 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Właśnie wróciłam ze spacerku, zaliczyłam lody, obczaiłam jedną z siłowni zewnętrznych, chyba będę sobie tam śmigać bo całkiem fajne są sprzęty. W ogóle mieszkam w pięknym miejscu, po raz kolejny cieszę się, ze przy przeprowadzce nie wybraliśmy centrum miasta tylko obrzeża, będzie gdzie pomykać z wózkiem
Minka żyjesz? Rodzisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 15:52
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
Aktyde zazdraszczam lodówJa nie jem poki co bo zrzucam no i odciagam swoj pokarm wiec uważam
Dziś byla piekna noc - mała spała pieknie. Dziś byłam na godzinkę na spacerze aa mąż domek ogarniał. Wieczorem ide na piwko z kolezankąaktyde85, gosia86, Catyyy, GabiK, beti97 lubią tę wiadomość
-
Ja wieczorem też sobie strzele piwko a co!
Karmi to też piwo co nie
Cały czas się zastanawiam co można jeść a co nie
Mam bardzo okrojone menu nie wiem czy to dobrze ale boję się jeść wielu potraw
Lody można??
Kalafiora czy kapusty to na pewno do ust nie wezmę bo sama mam po nich wzdęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 18:10
Anioł lubi tę wiadomość
-
Anioł wrote:Hejka
Aktyde zazdraszczam lodówJa nie jem poki co bo zrzucam no i odciagam swoj pokarm wiec uważam
Dziś byla piekna noc - mała spała pieknie. Dziś byłam na godzinkę na spacerze aa mąż domek ogarniał. Wieczorem ide na piwko z kolezanką
A ja piwka
Anioł lubi tę wiadomość