Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blu bede sie starala myslec,ze ten facet dal mi moj wielki Skarb, i tylko z tego powodu nie spuscilam go z miejsca na drzewo. Ale jesli takie zachowanie sie powtorzy to nie mysle fundowac dziecku zycia w jakiejs patologii.
Tak sobie wczoraj przypomnialam,ze moj tata zawsze mowil,ze trzymam facetow krotko, rok najwyzej dwaa tu juz 7 rok leci, ale sie zagapilam
Jasiek cudnie trzyma te kwiatuszki dla Ciebie, lza sie w oku kreci ze wzruszenia -
Hej kochane.
Podczytuje was w miare na biezaco ale jakos ciezko zebrac mi sie i cos napisac no i czasu mam za malo.
Wlasnie Lili sie budzi i kweka...
Aniol u nas sa czasami zielonkawe kupku ale to po rumianku mysle...
ale na brzuszek nam pomaga
Dzieck mam nawet spokojne, wieczorami troche placze, po kapieli i przy zmianie pampersa czasami.
Spi w lozeczku ale czasami jak karmie na lezaco i przysne to sila rzeczy Mala spi z nami.
A szczepienia tez juz sie boje, mam nadzieje ze goraczkowac nie bedzie.
Aa moja Lili wazy juz 4 kg, tylko na moim cycuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 12:08
-
olka24 wrote:Tak robi przy kolce? Nie zalamuj mnie ;( a jak wygladaja u was noce?spokojne czy to samo?bo u nas noce wzorowe a tak to caly dzien robi to co pisalam a wczesniej miedzy 17a 21 tylko a wczoraj caly dzien
-
Ewelinkie wrote:Wogóle też dostałam kwiaty od teściowej w podziękowaniu za urodzenie im prześlicznego wnuka. Nawet się trochę wzruszyłam
Bardzo miły gest aż miałam łzy w oczach po powrocie
A od męża dostałam w prezencie poporodowym złotą bransoletkę. Sam od siebie kupił chociaż prosiłam żeby nic mi nie dawał bo wydatków sporo...no ale jak się uparł to niech mu będzie a co
Bluberry ale słodka fotka
Jasio tak ślicznie wygląda z tymi kwiatuszkami
Ofelaine mój mały tak zaciska piąstki nie widzę w tym nic złegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 12:17
GabiK, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blu jesli ci chodzi o pokazywanie srodkowego palca to Lilana tez czesto tam robi przy karmieniu.
Pigulska Lili tez tak steka przez sen zwlaszcza nad ranem, nie wiem czy cos jej sie sni czy boli brzuszek...
A najbardziej kocham jak przysypia i sie slodko usmiecha
Mnie jeszcze martwi przelewanie w brzuszku po jedzeniU i dziwne wyginanie sie podczas kp zwlaszcza po dluzszym czasie, nie wien czy to z nerwow ze pokarm sie kobczy lub zq wolno leci ale wyglada to dziwnie...U was tez sie to zdarza ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 12:26
-
Ofe dzięki
No czas zasuwa tylko patrzeć jak nasze maluchy zaczną raczkować
Magic właśnie mój tez głównie nad ranem tak stęka, chyba to przez brzuszek
Nikoś nie wygina się przy karmieniu chyba ze właśnie próbuje puścić bączka ale to wtedy przy tym stęka. Za to najczęściej przy karmieniu zasypia juz nie mam na niego sposobuodkładam do łóżeczka to oczy jak 5 zł i mu się przypomina że jeszcze by coś zjadł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 12:43
-
Gosia mam to samo
Niby w nocy wstaje 2 max 3 razy ale brakuje tego snu
A i z piersiami mam to samo ale to dlatego że wdał mi się stan zapalny do lewej piersiogólnie jest w niej mniej pokarmu i młody niechętnie z niej je ale go zmuszam i zaczynam właśnie od niej
Jutro okulista a w pt bioderka. Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 12:45
-
Mi tez brakuje snu, moze w weekend uda mi sie odespac jak maz bedzie mial wolne..
Gosiu pisalas o wysypce, jesli Pola ma czerwone kropki na buzi to moze to potowki...
ja zauwazylam ze jak karmie Liliane na lezaco i buzia jej sie spoci od lezenia na moim przedramieniu to wtedy wyskakuja jej takiw kropki. Wujek google mowi, ze to potowki.
A moja Lila wladnie tak siw wygina, odchyla glowe do tylu, ssie sutka, odpucha go raczkami potem znow lapie. Mnie az to przeraza... Nie wiem czy to normalne...
Duzo nosicie lub trzymacie dzieci na rekach.u mnie jak Lilka nie spI to tylko na rekach mi wisi,jak ja odkladalam to po chwilI ryk...