Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam my jeszcze w szpitalu. Jutro kontrolbe badanie bo Milenka ma zoltaczke na pograniczu normy oraz plytki krwi takze w granicach normy. Jutro pobiora krew aby sprawdzic czy sie nornuje. Jesli bedzie ok to wychodzimy.
Trzymajcie kciuki.
Mala ma tryb nocny a w dzien pieknie spi....
Czasem robi akcje na kupke...
Jest piekna! Ma czarna czupryne! A Emilka byla lysa wiec taki fryz to dla mnie nowosc.
Je zachlannie i duzo. Cyce mi juz rozsasza! Moge pol odzialu wykarmic
Pozdrawim!!!gosia86, MiM, beti97, PIGULSKA, Eklerka lubią tę wiadomość
-
A propos kropelek: http://tatowymokiem.blogspot.com/2014/08/sab-simplex-kontra-espumisan-bobotic.html
Sab Simplex u nas też daje wytchnienie (Katalina, jestem Ci mega wdzięczna!). Jeżeli nie mamy tego niemieckiego "cuda" możemy Espumisan podawać, tylko w większych dawkach.katalina lubi tę wiadomość
-
Gosiu ja daje do mleka mm - 5 kropelek (któraś z Was pisała takie dawkowanie), ale jak karmie cyckiem to daje na łyżeczkę
Zainwestowałam w laktator elektryczny mam nadzieje uchronić Młodego przed "zmutowanymi przedszkolnymi wirusami"gosia86 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
A espumisan jak dawkujecie? Tak jak na ulotce czy mniej? Bo na ulotce niby napisane zw mozna dopiero dawac od 1 miesiaca.
Dziewczyny napilam sie herbaty bocianek na laktacje i boli mnie od tej pory lewa piers- jakby caly czas byla przepelniona a malo co z niej leci... o co chodzi? -
Ja miałam drugie KTG, wyszło lepsze niz to pierwsze ale mały rusza sie dzis jak na lekarstwo.. Jestem bardzo miłe zaskoczona moja ginka, bo juz dwa razy do mnie dzwoniła, mowila ze rozmawiała z lekarzami, jest cały czas poinformowana o wszystkim. Jak na razie ja czuje sie ok, leżymy i czekamy. Gdyby tylko hormony mi tak nie grały to by było ok bo cały czas rycze bez powodu - masakra dziewczyny! Maz był ze mną cały dzien, jest kochany! Musze wrzucić na luz i jakos sobie tłumaczyć bo nad hormonami nie idzie zapanować, ryk i koniec .. Chyba cos sie zbliża.
zobaczymy co jutro powiedzą
aktyde85 lubi tę wiadomość
-
Nejcik trzymaj się dzielnie:*
Ewelina przynajmniej kontrolują bo mi położna tylko mówi że mala ma żółtaczkę ale że nic z tym się nie robi
Dziewczyny rstujcie mala po kąpieli powisiala 5 minut na cycu i zasnęła i za nic paszczaka nie otworzy i nie wiem co robić? Dać jej spać czy budzić? Czekać do kolejnego karmienia? -
Nejcik lubię za ginkę
a z tym,i hormonami to tak na koniec jest, do tego ta frustracja, no masakra, ja ryczę kilka razy dziennie, dziś i tak jest dobrze, bo tylko raz się rozryczałam
jutro jakieś decyzje mają być u Ciebie? Ja jutro jade do ginki też, bo kazala mi przyjechac jesli 'jakims cudem' nie urodzę...
Jak mnie jeszcze jedna osoba zapyta czy juz urodziłam to chyba samospłonę z frustracji! ech wiem, z eoni tak z sympatii...
W ogóle to język mi cierpnie, to normalne? -
Maz rozmawiał z ordynatorem i mowil ze na ta chwile nie ma powodów zeby szybko kończyć ciąże cięciem. Pewnie jutro znów bedzie jakies KTG i badanie i zobaczymy, moze sie rozwarcie powiększy - zobaczymy co to bedzie. Na ta chwile czekamy ale ciesze sie ze jestem w szpitalu i maja na mnie oko, czuje sie bezpiecznie. Ordynator powiedział ze do porodu na pewno mnie zostawiają, takze pozostaje cierpliwość
aktyde85 lubi tę wiadomość