Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mim moja tez sie meczyla- niby nie dlugo bo 1.5 dnia ale budzila sie co pochwila z placzem, jak stekala to az cala bordowa sie robila, musialam jej troche pomoc (podraznilam dupcie czopkiem) i poszlo tyle, ze 1.5 pieluchy by zapelnilo
-
nick nieaktualny
-
Mim, zaopatrz się w Duphalac
Taki lekko żółty płyn bez zapachu, wystarczy 2,5ml i kupa będzie, gwarantuję
http://www.doz.pl/apteka/p6737-Duphalac_667_mgml_roztwor_doustny_150_ml
U nas po godzinie była taka kupka, że plecy, nogi, przewijak i ja cała w kupieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:21
-
Dziewczyny wiem że ciężko patrzeć jak dziecko nie może zrobić kupy ale na litosc wpychanie czegoś w pupke to ostateczność... Tak maly organizm musi nauczyć się wszystkiego jeżeli będziemy ingerować to dziecko się nie nauczy. Mi polozna kazała podawać wodę, herbatke. Masaż brzuszka. I poszło.
-
nick nieaktualny
-
Najwiecej na pysiu, jedna krostke ma w uchu,kilka na glowce, z 5 na brzuchu.
karmimy sie piersia i mm. Nie jadlam nic nowego.
Mim to bylo zdjecie zrobione zaraz po przebudzeniu stad takie malutkie oczka -
Pierwsze pojedyncze kropki pojawily sie w sobotw wieczorem, w niedziele wyskoczylo troche wiecej ale w nocy dosc duzo ich wyskoczylo a rano policzki miala cale czerwone.
W sumie to sie napilam slabej herbaty- moze od tego? Ale herbata dopiero wczoraj byla..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:31
-
Gosia ani sie obejrzymy a nasze dzieciaczki beda wolac "mamoooo"
Dzieki za odpowiedz Dziewczyny.
Jestem przerazona bo praktycznie nic nie jem a jej jeszcze cos wyskakuje na buzijak mi odpadnie nabial to zostanie mi szynka i rosol i ziemniaki... moze szybko zrzuce wtedy;)
-
Tak jak mówiłam Karolcia albo jakaś alergia albo po prostu takie zmiany skórne bez konkretnej przyczyny... skórka jest bardzo wrażliwa 7 razy cieńsza od naszej i czasem coś się może dziać. . A ta herbata to zwykła czarna była czy jakaś owocowa?
Przeanalizuj dokładnie co jadlas. Ja ostatnio tak miałam jak Małego brzuszek bolał i po przemyśleniach doSzłam ze zjadłam por i mu zaszkodziło
Na razie nic nie rób z tymi krostkami, obserwuj.. chyba ze coś tam się zacznie dziać to do pediatry a może do środy będzie poprawa