Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aktyde jak to wyginanie vwyglada u ciebie ? Bo moja Lili tak się wygina tylko gdy ja z rąk odkładam do wózka lub łóżeczka po uspaniu. Bo jak nie śpi i leży na plecach to jest prosta i się nie wygina. I nie wiem czy to może być objaw wzmożonego napięcia czy tak się po prostu wyciąga.
-
Ofeline przyjmij moje zaproszenie
Eklerka dziewczyny mają rację może jakieś ćwiczenia by Karolkowi pomogły?
Nam ostatnio pediatra pokazała jak ćwiczyć z małą bo mówi że jest duża i ciężka dlatego trudno dźwigać jej główkę. Kilka dni temu opisałam te ćwiczenia jak chcesz to napiszę jeszcze razEklerka lubi tę wiadomość
-
Gosiu ja tylko na chwile do Ciebie. Piszesz ze Pola nie reaguje na Ciebie a np do cioci cos gada, usmiecha sie. Chcialam Cie uspokoic ze tez tak mialam. Az bylo mi przykro bo co ja tylko od cyca. Ale to sie zmienilo. Teeraz tylko sie pokaze a pojawia sie usmiech od ucha do ucha a inni musza skakac jak malpy
Gabik wlasnie mialam pisac ze Jasiu uzbieral pieniazki
Dziewczyny ja bylam z Ola u neurologa bo tez wyginala sie w rogalik. On powiedzial ze to normalne. Tam gdzie taki odruch niemowlecy. Gdzie oczy tam pupkachyba ze dziecko wygina sie tylko w jedna strone.
gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
eklerka glowa do góry . ja też hrabiego zabawiam cały dzień, noszę, kombinuje. wstyd przyznać bo to zakrawa na wyrodna matkę ale czasem zostawiam go w tym łóżecZku jak płacze i idę do wc albo w kuchni) a Matylde nauczyłam nakrecac karuzele. wiec ja pije kawę a ona przychodzi i z uporem maniaka nakręca tą karuzele
A szmaty moja podłoga nie widziała tydzień
gosia86, Eklerka lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Ofeline ja też nie do końca jestem zadowolona z tych zdjęć bo wcale ich nie obrobiła tylko tak jak zrobiła to takie są a i ujęcia nie wszystkie są ładne. W całej tej sesji to plus taki że dobrym aparatem zrobione zdjęcia i fajne gadżety. Pokaże jakieś swoje zdjęcia z sesji. I dlaczego jesteś nie zadowolona?
KotMisia dziękuję za Twoje słowa:* bo tak jest że czasem się czuję jakbym była dla niej tylko jadłodajnią
Mim lubię za wyszkolenie Matyldygosiunia lubi tę wiadomość
-
dziewczyny narazie jesteście jadłodajnia. nie oczekujcie ze dwu miesięczne dziecko was kocha. Ono was potrzebuje bo jest całkowicie bezbronne. wraz ze wzrostem świadomości dzieciaka miłość przychodzi. I wtedy macierzyństwo jest fajne. A pierwsze słowa mamusiu Kocham Cię zapamiętajcie do końca życia.
gosia86, Wonderwall, Bluberry, Anielka, beti97, dorota1987, PIGULSKA, slash, Eklerka, katalina lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Edyta, jak to wzmozone napiecie to lekarz pewnie zaleci jakas rehabilitacje i naprawia Ci dziecko
Karolinka bedzie grzeczna jak aniolek
a moze ona po prostu taka charakterna jak mamusia?
moja Jula zjadla dzisiaj o 23.30 a potem o 5.30!
A moja siostra z dzieciakami i moja mama leca dzisiaj do turcji- alez im zazdroszcze
Ale siostra cos mowila ze nam morze sie jeszczs wybiora to moze z nimi bym sie zabrala na tydzien -
Ofe, ona tak ma w czasie aktywności, uloze ja prosto to wraca do swojej "ulubionej" pozycji, jak spi to mogę ją ułożyć inaczej ale tez w końcu w czasie snu się przekreca. Kotmisia- tylko w jedną stronę.
Moje dziecię po szczepieniu wczorajszym, wieczorem gorączka, w dzień cały spala i myślałam, że da mi popalić w nocy, ale jak zasnęła o 23 tak spala i spala, o 6 się przebudzila dałam jej cyca i Odrazu zasnęła nic nie pojadla. O 8 ja obudziłam, zjadla trochę i spi znowu...
Wasze tez tak miały? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny