Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie nadrobie bo zaraz lecimy na rehabilitacje, a wczoraj mialam urodzinki to mnie nie bylo na forum
Ale z tego co zdazylam, Aktyde moja sie tak darla a fizjoterapetka powiedziala ze ma obnizone napiecie, wiec nie nastawialabym sie tak bardzo, ze to powod placzu...
Gosiu juz Ci naskrobalam w pamietniku, ale tu tez napisze. Co do bioderek, nie bede sie sama produkowac, wklejam link z Zawitkowskim, wedlug mnie facet bardzo madrze gada
https://www.youtube.com/watch?v=cPfGFRQeEgIgosiunia lubi tę wiadomość
-
Blu, dostała 5w1, rotarowirusy, pneumokoki, zoltaczke, ja się na tym nie znam, moja mama jest pielęgniarka i załatwiła te szczepienia po kosztach, właśnie wczoraj mi znajoma mówiła, że szczepienia mają wpływ ma napięcie, ale nie wiem jakie są ok, a jakie nie i nie wiem czy jej większego kuku nie zrobiłam
jak znajdziesz chwile wstaw cwiczonka
Na 30 lipca zapisalismy się do neurologa dziecięcego, nie wiem czy to dobry lekarz, jedyny w Poznaniu, który miał wolne terminy teraz a nie za pół roku, później najwyżej pójdziemy prywatnie jak będzie potrzeba. -
Agusia dzięki za filmik i za komentarz do pamiętnika
Chciałam iść do kontroli do innego ortopedy ale terminy dopiero na wrzesień a to za późno
Aktyde podobno przy zwiększonym napięciu mięśniowym wskazane są wlasnie szczepionki zintegrowane i jesli sie okaże że ma problem z napięciem to żądaj od neurologa zaświadczenia wtedy te szczepionki należą się na nfz
-
nick nieaktualny
-
Matko jak dobrze że nie tylko ja mam taki kryzys macierzyństwa, złamanie kobiecości, frustrację bytu w nowej rzeczywistości. Też czasem płacze a dość mam prawie codziennie. Czyli to Nie jest to że jestem beznadziejna matka...
gosia86, Eli, Eklerka, olis88 lubią tę wiadomość
-
I ja tez naiwnie wierzę że w trzecim miesiącu będzie lepiej. Obecnie mam dziecko które musi być noszone cały czas, ma że dwa lub trzy w ciągu dnia momenty że można ja odłożyć do bujaczka i zajmIe się sama zabawkami. Trwa to Max 10-15 min. Drzemki ma po 30-40 min, reszta dnia trzeba nosić i bujać....
Eklerka lubi tę wiadomość
-
Same solenizantki są
Agusia dla Ciebie też wszystkiego najlepszego życzę
Nie wyrabiam już z tego ciepła, czy to dzień czy noc to sama do siebie się kleje, a do dziecka to już wogóle. Jaś jest strasznie rozdrażniony i jak chce spać to krzyczy jak obdzierany ze skóry. Wkońcu mi zasnął, a ja się zastanawiam czy odpocząć czy zabrać się za obiad czy dopiero jak mąż o 14 wróci z pracy i przypilnuje małego.
Okna musiałam pozamykać bo mi trzaskają i tylko budzą małego i się wędzimy.
A wogóle Wam nie pisała, bo kilkanaście dni temu Jaś dostał od burmistrza czapkę z napisem Jestem Mikołowianinem oraz zaproszenie, żeby właśnie jutro pojawić się o 10:00 na rynku na zbiorowe zdjęcie dzieciaczków. Jak pogoda będzie ok to się skusze, chociaż czapka była wysyłana niemowlakom, to pewnie i ja bym ją na głowę założyła:PAgusia246, gosia86, MamaiHania, Anielka, Wonderwall, GabiK lubią tę wiadomość
-
Hej u mnie też skwar
Młoda trochę śpi ale też marudzi przez te upały. Ja mam ten plus że mama mi pomaga i jak ja sprzątam to ona zabawia, jak ona gotuje to ja i dzięki temu nie mam zszarganej psychiki i cieszę się z macierzyństwa oooo i po spaniu trzeba ruszuć zadek.
gosia86, Eli, olis88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Agusia najlepszego na urodzinki :*
Ja wczoraj pojechałam z Małym na basen upał jak nic ale mieliśmy na szczęście cień i spał jak aniołekbudził się tylko na jedzonko i zmianę pieluchy
Rety żeby on w domu tak spał bo nic nie można przy nim zrobić, drzemki 30-40 min maxpróbuję znaleźć przyczynę ale bez efektu
Cieszę się tylko ze nie drze się a marudzi więc nie ma najgorzej, ale wkurwia mnie teściowa bo jak usłyszy te jego marudzenia i postękiwania to już zbiega na dół no masakra!
Także każda z nas ma większy bądź mniejszy problem z dzieckiem ale właśnie na tym chyba polega macierzyństwo. Nie zawsze bywa kolorowo ale warto dla jednego uśmiechu dziecka, albo dla słów kocham cie mamusiu o których pisała MimAgusia246 lubi tę wiadomość
-
Gosiu nie jestem zadowolona z sesji bo zdjecia z nami, rodzicami zrobiono nam na koncu czyli po 2 godzinach latania wokół dziecka, przebierania, zabawiania itp. Byłam mokra jak szczur, włosy klapy, makijaż spłynął. Także na zdjęciach wygladacj okropnie.
Mieliśmy 6 stylizacji i tak naprawdę jest 6 rożnych ujęc ktore sie powtarzają na zmiane bo w sumie zdjec narobiły 70 pare, a Lili sie darła wiec kilka jest ze smoczkiem.
Zdjec teraz nie wstawie bo cos nie chcą się dodac na zapodaj, inne wchodzą a te z sesji nie... Dziwne...
U nas dziś w koncu chłodno, zachmurzyło sie ale jest 25 stopni i lekki wiaterek. Liliana śpi już drugi raz na tarasie w wózku.
-
To wszytskim lipcowym Mamuskom Sto lat!!!! Zdrowia i grzecznych dzieciaczków. Reszta się sama poukłada.
Ha! Ja naiwna myslałam, że po 3 miesiącu będzie lepiej.... A dziś 17 tydzien kończymy i lepiej nie mówićheh
Nic, czekam na 3 miesiące korygowaneAgusia246 lubi tę wiadomość
-
Nam ciocia Julki zrobila taki worek do spania (tylko jeszcze gumke musi wlozyc)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dd21a9e409a.jpgdorota1987, gosia86, PIGULSKA, MamaiHania, paulinqa, slash, GabiK, olis88 lubią tę wiadomość