X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:49

gosiunia lubi tę wiadomość

• Agusia246 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrobie bo zaraz lecimy na rehabilitacje, a wczoraj mialam urodzinki to mnie nie bylo na forum :)

Ale z tego co zdazylam, Aktyde moja sie tak darla a fizjoterapetka powiedziala ze ma obnizone napiecie, wiec nie nastawialabym sie tak bardzo, ze to powod placzu...

Gosiu juz Ci naskrobalam w pamietniku, ale tu tez napisze. Co do bioderek, nie bede sie sama produkowac, wklejam link z Zawitkowskim, wedlug mnie facet bardzo madrze gada :)
    https://www.youtube.com/watch?v=cPfGFRQeEgI

gosiunia lubi tę wiadomość

age.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.adaboo.pl/poduszka-stabilizacyjna-poofi-pure-szaro-biala.html
    Poduszka wygląda tak
    Poleciła mi dziewczyna z forum ciężarne 86

Bluberry lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie podziala sie Katalina?????

KotMisia, zniszczylas mi system, chodze i nuce denzela :P

gosia86, dorota1987, Anioł, olis88 lubią tę wiadomość

age.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu, dostała 5w1, rotarowirusy, pneumokoki, zoltaczke, ja się na tym nie znam, moja mama jest pielęgniarka i załatwiła te szczepienia po kosztach, właśnie wczoraj mi znajoma mówiła, że szczepienia mają wpływ ma napięcie, ale nie wiem jakie są ok, a jakie nie i nie wiem czy jej większego kuku nie zrobiłam :( jak znajdziesz chwile wstaw cwiczonka :)
    Na 30 lipca zapisalismy się do neurologa dziecięcego, nie wiem czy to dobry lekarz, jedyny w Poznaniu, który miał wolne terminy teraz a nie za pół roku, później najwyżej pójdziemy prywatnie jak będzie potrzeba.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:29

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia dzięki za filmik i za komentarz do pamiętnika
    Chciałam iść do kontroli do innego ortopedy ale terminy dopiero na wrzesień a to za późno
    Aktyde podobno przy zwiększonym napięciu mięśniowym wskazane są wlasnie szczepionki zintegrowane i jesli sie okaże że ma problem z napięciem to żądaj od neurologa zaświadczenia wtedy te szczepionki należą się na nfz

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja bratanica jeszcze śpi:) takiej to dobrze

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:50

Eklerka lubi tę wiadomość

• MiM Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia sto lat!!! zdrowia i radości :)

Agusia246 lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • miscelle Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jak dobrze że nie tylko ja mam taki kryzys macierzyństwa, złamanie kobiecości, frustrację bytu w nowej rzeczywistości. Też czasem płacze a dość mam prawie codziennie. Czyli to Nie jest to że jestem beznadziejna matka...

gosia86, Eli, Eklerka, olis88 lubią tę wiadomość

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • miscelle Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja tez naiwnie wierzę że w trzecim miesiącu będzie lepiej. Obecnie mam dziecko które musi być noszone cały czas, ma że dwa lub trzy w ciągu dnia momenty że można ja odłożyć do bujaczka i zajmIe się sama zabawkami. Trwa to Max 10-15 min. Drzemki ma po 30-40 min, reszta dnia trzeba nosić i bujać....

Eklerka lubi tę wiadomość

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same solenizantki są:) Agusia dla Ciebie też wszystkiego najlepszego życzę:)

Nie wyrabiam już z tego ciepła, czy to dzień czy noc to sama do siebie się kleje, a do dziecka to już wogóle. Jaś jest strasznie rozdrażniony i jak chce spać to krzyczy jak obdzierany ze skóry. Wkońcu mi zasnął, a ja się zastanawiam czy odpocząć czy zabrać się za obiad czy dopiero jak mąż o 14 wróci z pracy i przypilnuje małego.
    Okna musiałam pozamykać bo mi trzaskają i tylko budzą małego i się wędzimy.

A wogóle Wam nie pisała, bo kilkanaście dni temu Jaś dostał od burmistrza czapkę z napisem Jestem Mikołowianinem oraz zaproszenie, żeby właśnie jutro pojawić się o 10:00 na rynku na zbiorowe zdjęcie dzieciaczków. Jak pogoda będzie ok to się skusze, chociaż czapka była wysyłana niemowlakom, to pewnie i ja bym ją na głowę założyła:P

Agusia246, gosia86, MamaiHania, Anielka, Wonderwall, GabiK lubią tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie też skwar :/ Młoda trochę śpi ale też marudzi przez te upały. Ja mam ten plus że mama mi pomaga i jak ja sprzątam to ona zabawia, jak ona gotuje to ja i dzięki temu nie mam zszarganej psychiki i cieszę się z macierzyństwa oooo i po spaniu trzeba ruszuć zadek.

gosia86, Eli, olis88 lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Agusia najlepszego na urodzinki :*

Ja wczoraj pojechałam z Małym na basen upał jak nic ale mieliśmy na szczęście cień i spał jak aniołek :) budził się tylko na jedzonko i zmianę pieluchy :)
    Rety żeby on w domu tak spał bo nic nie można przy nim zrobić, drzemki 30-40 min max :/ próbuję znaleźć przyczynę ale bez efektu :(
    Cieszę się tylko ze nie drze się a marudzi więc nie ma najgorzej, ale wkurwia mnie teściowa bo jak usłyszy te jego marudzenia i postękiwania to już zbiega na dół no masakra!

Także każda z nas ma większy bądź mniejszy problem z dzieckiem ale właśnie na tym chyba polega macierzyństwo. Nie zawsze bywa kolorowo ale warto dla jednego uśmiechu dziecka, albo dla słów kocham cie mamusiu o których pisała Mim :)

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu nie jestem zadowolona z sesji bo zdjecia z nami, rodzicami zrobiono nam na koncu czyli po 2 godzinach latania wokół dziecka, przebierania, zabawiania itp. Byłam mokra jak szczur, włosy klapy, makijaż spłynął. Także na zdjęciach wygladacj okropnie.

Mieliśmy 6 stylizacji i tak naprawdę jest 6 rożnych ujęc ktore sie powtarzają na zmiane bo w sumie zdjec narobiły 70 pare, a Lili sie darła wiec kilka jest ze smoczkiem.

Zdjec teraz nie wstawie bo cos nie chcą się dodac na zapodaj, inne wchodzą a te z sesji nie... Dziwne...

U nas dziś w koncu chłodno, zachmurzyło sie ale jest 25 stopni i lekki wiaterek. Liliana śpi już drugi raz na tarasie w wózku.

atdc8iikup31msj2.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wszytskim lipcowym Mamuskom Sto lat!!!! Zdrowia i grzecznych dzieciaczków. Reszta się sama poukłada.

Ha! Ja naiwna myslałam, że po 3 miesiącu będzie lepiej.... A dziś 17 tydzien kończymy i lepiej nie mówić :D heh

Nic, czekam na 3 miesiące korygowane :D

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A specjalnie dla Agusi!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0HtyF0jux2Q

PIGULSKA lubi tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !!!!!!!!! :D

KotMisia lubi tę wiadomość

age.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam ciocia Julki zrobila taki worek do spania (tylko jeszcze gumke musi wlozyc)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dd21a9e409a.jpg

dorota1987, gosia86, PIGULSKA, MamaiHania, paulinqa, slash, GabiK, olis88 lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
‹‹ 2045 2046 2047 2048 2049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ