Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia...zaciśnięte! My mamy jechać do teściów za tydzień...aż mi się żołądek skreca z "radości". Zapowiedziałam już małżowi, że jak tak bardzo nalegał na ten wyjazd to niech się liczy z tym, że ja u kogoś nie będę cały dzień cycem świecić i skakać jak kangaroo, także on przejmuje piecze nad Małą, ja umywam ręce. Jestem pewna, że szybko wrócimy! :p
GabiK, gosia86, Karolcia88 lubią tę wiadomość
-
Mowia,ze Kubus to cala mamusia, oczy i usta i nosek. Oj dalaby by Bozia,zeby i rozumek po mamie
Dobrze,ze chlopak juz wyswatany,bo to wiadomo kogo by do domu przyprowadzil?
jeszcze taka zolze,zla synowa jak ja i bym musiala jak w Koglu Moglu rece zalamywac "i z kim to sie moj biedny syn ozienil"
gosia86, Anielka, Anioł lubią tę wiadomość
-
Mamuśki a ja w domu mam 4 miesięczną panienke
kiedy to z leciało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 08:31
GabiK, beti97, gosia86, Puella, Anielka, Agusia246, Karolcia88, AGA 30, Lama, slash, olis88, Anioł, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Gosia 3 mamy kciuki, zeby dzien szybko zlecial u teściów :)juz wspolczuje
u mnie bol gardla ciag dalszy, wiec kolejny dzien w maseczce... Mój oczywiście myślał, ze to maseczka w ramach poprawy urody a nie żeby dziecka nie zarazić
gosia86, GabiK, Anielka, Karolcia88 lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko pozwoliło mi dzisiaj w spokoju podszykować obiad
no cud miód malina że nie obieralam ziemniaków a nogą nie bujałam leżaczka z wyjcem. Teraz po porannych zabawach śpi w łóżeczku a mamusia ma chiloucik
wczoraj pozwoliłam sobie na grześka w czekoladzie i jednego małosolnego ogórka efekt- >krostki na buzi, skóra na kolankach i łokcia jak papier ścierny. Ja nie odbijam bo kp i nie trzeba, a że ostatnio nie ulewa, nie będę zapeszać to zwyczajnie odkładam do łóżeczka etc. Mleko dla Młodej odciągnięte więc mamusia dzisiaj go go do siostry a babcia ma 2-3 godz z wnusią.
-
Kotmisia super ze jest lepiej, może Ola potrzebowała ten miesiąc więcej, czyli mnie by jeszcze czekał miesiąc udręki
Eklerka co to za oszolomy w tym sklepie, co to w ogóle za zwyczaj dawania dobrych rad obcym ludziom w sklepie, w każdym razie współczuję sytuacji.
Nasza nam dopiero wieczorem dala popalić, po kąpieli był taki ryk, że przy szczepieniu nawet tak się nie dała, potem oczywiście nie chciala zasnąć no ale jakoś w końcu padła ok 22, ciekawe co dzis nam przygotowała w repertuarze... -
nick nieaktualny
-
Ja bylam.chwile z Kuba,ale mimo 19° jest duza wilgotnosc i mi sie spocil jak mysz w body z dl.rek,spodenkach i skarpetkach,a nie rozbiore go,bo wiatr przy tym hula. Wrocilismy i poczekamy na lepsza pogode. Za to mamy swieze buleczki na sniadanie
gosia86, MiM, Karolcia88 lubią tę wiadomość
-
Gosia kciuki ogromne
KotMisia superI gratuluje takiej dojrzalej pannicy
Puella na wszystkie przyjdzie czas, nie mozna sie przeciez tak drzec cale zycieMoja byla straszna (chociaz mam wrazenie, ze nie az tak bardzo jak Wasze Wam daja w kosc) a teraz? Wstajemy 9-10, cwiczymy chwilke i oto wlasnie Zosia zajmuje sie soba sama na macie edukacyjnej. Potrafi tak godzine
Na spacerze patrzy sobie dookola, zasypia, budzi sie, patrzy dalej. Na noc zasypia bez problemu, w dzien juz w sumie tez, chyba ze sie nie domysle ze jest zmeczona.
Beti Ty hardkorze, o 9 to ja jeszcze cyca w buzie wsadzalam zeby zyskac godzinke snu. Ale oczywiscie dziecko spi twrado godzina 3:30 a matka sie budzi, bo czemu nie? -
A i ja w koncu zdobylam rosmanowska wode- ciekawa jestem efektu!
i tak jak mim wykupilam caly zapas :p ale u nas zdzierstwo i woda kosztuje 2.19
Myslalam zeby przejsc na to mlekp co gabik i blu- ale w sklepach widzialam po 40zl a moje (bebilon comfort) kosztuje jednak 30 w gemini.
Poza tym boidupa jestem i jak mam spokojne dziecko (tfu,tfu) to chuba jednak wole nie robic eksperymentowMiM lubi tę wiadomość