Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczynki za miłe słowa
sukienka jest bardzo wygodna i materiał jak za taką cenę jest super, niezbyt cienki i nie za gruby jak dla mnie w sam raz
jest mi troche za luźna ale będzie rosła z nami
i nie jestem chudzielcem dziś się ważyłam 67 kg jak nic
-
Bluberry nie przejmuj się koleżanką widocznie juz zapomniała jak to jest na krótko przed rozpakowaniem
a okres rozwiązań rzeczywiście mamy świetny tuż przed latem, juz się nie mogę doczekać tych spacerków
Bluberry, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Pigulska super kiecka
u nas już wg OM 15 tydz, a w Usg 16. Czekam na te kopniaki z niecierpliwością ale już bliżej niż dalej. Brzuch mnie wczoraj bolał a w kinie się spinał bo film był wzruszający i się denerwowałam jak się skończy. Musiałam nad sobą panować bo wiem że dzidzia przeżywa razem ze mną. Ogólnie lubię środy bo zawsze to kolejny tydz i w środy zawsze są wizyty u ginexa czyli usg Smerfika
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, widze ze dzien po wolnym to wszystkie jeszcze dosypiaja..
A ja bardzo prosze o kciuki ktore nie spia bo czekam na usg w luxie.. nie spodziewam sie cudow bo slaby sprzet, ale jutro idziemy platnie wiec mam nadzieje na super jakosc!nadulek, katalina, madziorek, gosiunia, Bluberry, kika79 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
Madziorek mam 175cm
Dziewczyny jeszcze tydzień do wizyty już nie mogę się doczekać tym bardziej, że od dwóch dni zauważyłam że na wysokości spojenia odczuwam jakąś twardość jakbym miała tam kamień... dziwne uczucie i trochę się martwięnie wiem czy to powiększająca się macica czy dzidzia uciska... nie chce schizować
odczuwacie coś podobnego???
-
Cześć dziewczyny jak tam po długim weekendzie? Moja córka wczoraj szczęśliwie wróciła z 4 dniowego wyjazdu do warszawy i nie obyło się bez przygód ale najważniejsze że jesteś cała i zdrowa.
Karolcia kciuki trzymam mocno i troszkę zazdroszczę Ci tej wizyty ja ostatnie usg miałam 24 października na prenatalnych a teraz dopiero 26 listopada czyli po amniopunkcji to jeszcze 2 tygodnie i strasznie mi się dłuży
-
Karolcia rowniez trzyman kciuki
moj dzien rozpoczal sie od mdlosci i duszeniem sie nad wc. Ale po sniadanku juz jest ok tylko czuje taki jakby ucisk nad spojeniem lonowym tak w glebi brzucha. Nie wien czy to macica uciska czy co to.
Pigulska ja ostatnio tez wyczulam takie stwardnienie nad lonem ale gdzies czytalam ze to macica.PIGULSKA lubi tę wiadomość