Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dostałam tą sukienkę z allegro juz we środę ale nie miałam natchnienia na zrobienie fotki dziś sie udało
Podaje też adres aukcji. http://allegro.pl/sukienka-duze-kieszenie-rozkloszowana-modna-tunika-i4753229361.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:10
gosia86, Magic, Rika, gosiunia, Ofelaine, dorota1987, Bluberry, AGA 30, madziorek, paulinqa, maribel, katalina, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
dzięki Karolcia za info
to na pewno to ale dobrze że nigdzie nie widzę rozstępów;p
Pigulska fajnie wyglądasz w tej sukience ja też szukam czegoś fajnego już na święta;)
a co do forum to jest to moje miłe uzależnienie.bardzo lubie tu zaglądać i pisać, czytać. gdy nie było mnie w tamtym tyg to czegoś mi brakowało.. i myślę że po porodzie to sie nie zmieni i znajdziemy trochę czasu dla siebie;)
a co z inessa??? dawno jej nie było..PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Pigulska bardzo ladnie wygladasz. Ja niedawno zakupilam sobie fajna tuniko sukienke mocno czerwona w wiekszym rozmiarze i mam nadzieje ze w swieta w nia wejde jeszcze.
A ja wlasnie wrocilam ze spacerku, pogoda cudowna i czekam na meza bo ma zaraz przyjechac od tesciow.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Witam się w ten piękny, jak u mnie słoneczny dzionek. Smaka narobiłyście tymi wszystkimi obiadkami. Ja mam dziś kotleciki z piersi kurczaka. Całe szczęście, że mnie to nie odrzuca, a nawet mam smaka. Jakoś nakręciłam się na zakupy i jutro jadę z rodzicami do bardzo dużego second handa i liczę, że kupię jakieś spodnie ciążowe i inne obszerne ciuszki na siebie, a może i już coś dla maluszka. A w czwartek wizyta, bardzo nie mogę się już doczekać. Pozdrawiam serdecznie.
Blueberry jak nie ma problemu, to proszę o dopisanie mnie do listy. Niezmniennie 2 maj:) -
nick nieaktualny
-
A ja wcinam chipsy
Uwielbiam od zawsze, staram się zmienić na cheetosy, ale nie zawsze się oprę
A dzisiaj byliśmy na spacerku w parku ze znajomymi, od chodzenia aż mnie podbrzusze rozbolało, ale ruszyć się trzebaMały spał przez całą przechadzkę, takie grzeczne maleństwo mają
A obiad? Dzisiaj wolne-gotuje mąż
O, i coś mnie smyrnęło od środka, jestem na 90% pewna, że mój Bąbelgosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agusia246 wrote:A ja wcinam chipsy
Uwielbiam od zawsze, staram się zmienić na cheetosy, ale nie zawsze się oprę
A dzisiaj byliśmy na spacerku w parku ze znajomymi, od chodzenia aż mnie podbrzusze rozbolało, ale ruszyć się trzebaMały spał przez całą przechadzkę, takie grzeczne maleństwo mają
A obiad? Dzisiaj wolne-gotuje mąż
O, i coś mnie smyrnęło od środka, jestem na 90% pewna, że mój Bąbel
Oj nie, chipsy to jakieś moje uzależnienie. Już kilka razy w ciąży tak zgrzeszyłam. Najlepiej wogóle w sklepie nie podchodzić do tych chrupiących regałów. Dobrze, że teraz też chętnie rzucam się na owoce:)Agusia246 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochana nie przejmuj sie. Mój chrześniak ma komunie 9maja a ja termin w okolice 20 i juz biedactwo został poinformowany, ze cioci nie bedzie. Bo gdyby było blisko to bym chociaz na obiad poszła a to ponad 400 km. Pojedzie sam maz a ja pojde pewnie zamieszkać do moich rodzicow na wszelki wypadek. Nic sie nie da zaplanować. A swoją droga na taka uwagę pewnie sama bym sie niezłe wkurzyła
-
Witajcie długo się nie odzywałam bo jakoś ciężko przechodzę tą ciążę i po prostu nie miałam siły
pewnie Was nie nadrobię ale mam nadzieję że u Was wszystko ok. Ja już czuję jakieś smyranko w brzuchu chyba od tygodnia - to raczej moje dzieci bo i brzuch mam cholernie wielki
Widzę z ostatnich postów że jakaś lista się pojawiła? Gdzie co i jak?
Edit: znalazłam listę na pierwszej stronie ale chyba się nie łapię bo na 10000% urodzę w kwietniu...dziewczyny w bliźniaczym wątku piszą że rodziły 32-35tydz ciąży a u mnie jak nic wypadnie to w w kwietniu i to jeszcze pewnie na początkuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 18:10
PIGULSKA lubi tę wiadomość