Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczerze, to mi bardziej zależy na tym by był teraz chłopiec a potem to już wszystko jedno
mam na odwrót często rodzice nie mają żadnych zastrzeżeń co do pierwszego dziecka
dopiero potem strzelają by była parka
paulinqa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ale historia KotMisia... pewnie potem laska żałowała, że Cię nie przepuściła jak jej zaczęła ręka krwawić
dobrze że jej wygarnęłaś niestety trzeba walczyć o swoje
Ja zawsze chciałam chłopca mąż córeczkę więc na pewno na jednym się nie skończy -
Cześć dziewczyny, ostatnio się tu nie udzielałam - to z braku czasu na cokolwiek innego niż praca:/ ale na bieżąco Was tu podczytuję
) cieszę sie ze wszystko u Was dobrze, jestem zaskoczona ze niektóre z Was znają juz płeć, a ja myślałam ze moja gin ma dobry sprzęt.. Co do wagi to ja tez dużo przytyłam, 61 do 64, brzuszek tez juz całkiem urósł
) jestem bardzo ciekawa czy to będzie chłopiec czy dziewczynka, mój M marzy o chlocpu ja o dziewczynce, choć tak naprawdę tylko w głowie mi aby było zdrowe maleństwo. Czytałam ze tez Was pobolewa brzuch, trochę sie uspokoilam bo w takim razie to normalne, mnie najcześciej pobolewa rano albo wieczorem, mamy wizytę dopiero 27 ale chyba zaczekam bo nie jest to typowy ból. Dziewczyny a macie juz typy wózków, my ostatnio oglądaliśmy jest ich tak dużo, ze coś czuje ze będziemy mieli dylemat
)
-
Nana mnie też pobolewa, tak jakby po bokach macicy i w pachwinach. Z mężem mamy juz typ wózka dla naszego dziecka
oglądam na TLC program o dwóch bliźniaczkach syjamskich z Anglii... cieszę się, że medycyna jest w stanie pomóc każdej istocie. A wczoraj oglądałam PORODÓWKĘWciąz mnie nie przeraża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:21
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ewelcia wrote:Pigulska pokaż swój jestem ciekawa czy mój jest dużo większy czy może nie koniecznie. Na pewno jest na tyle widoczny że ludzie zauważają....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:11
KotMisia, kika79, Magic, inessa, Agusia246, Karolcia88, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA świetny brzusio
mój jest taki...bardziej jak piramidka
szpiczasty taki
to najlepszy sposób, my mamy 3 typy i każdy chcę obejrzeć, choć jeden mi odpowiada pod kątem składania i przewożenia w małym aucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:29
PIGULSKA lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hej dziewczyny.
Ja wczoraj byłam na wizycie u poloznej. Niestety bez USGale słuchaliśmy serduszka, az zapragnęłam mieć taki mały sprzęt w domu, żeby sobie słuchać
wiem wiem, zwariowałam
wyniki krwi mam dobre, choć jak sprawdziłam normy w necie to jakaś niska jednak ta moja hemoglobina .
Tutaj robią wiele testów z krwi na przeciwciała, nawet nie wiem dokładnie jakienajważniejsze ze wszystko wyszło dobrze
Jestem spokojniejsza
Ale macie wielkie brzuszkimój to taki bardziej, jak dziewczyny piszą, po bigosie. Ale do kruszynkę nie należę wiec nie ma co sie dziwić dzidzi ma sie gdzie rozpychać jeszcze
A wracając do tematu teściowych. Moja jest super, dopóki nie dzwoni zbyt czesto i siedzi sobie w tej swojej Szwajcarii w bezpiecznej odległości ode mniea jak juz dzwoni to jedyny temat to pieniądze.... To jest sensem jej życia....
Dramat mowię wam. Jak dowiedziała sie o ciazy to powiedziała ze ona kupuje wózek, to tak sobie mysle, chyba jakis drogi model muszę wybracPIGULSKA, Magic, madziorek lubią tę wiadomość
-
Co do płci to ja od początku czułam, że będzie córka...
A od kilku dni czuje, że synbrzuch mam szpiczasty też i ponoć na syna ma się taki... Maż bardzo chce synka ja chyba wolałabym córeczkę ale z synka też bede się cieszyć, bo kiedyś przed ciążą bardzo chciałam mieć syna, ważne aby zdrowe było.
Co do wózków to wpadły mi w oko firmy Camarelo i Tako ale tego jedynego jeszcze nie wybrałam. Na pewno musi być w jasnych kolorachMagic lubi tę wiadomość
-
Malink_a dawno Cie nie było, cieszę się że wszystko OK
To możecie zaszaleć z tymi wózkami
Ja osobiście wychodzę z założenia, że jak możemy to sobie sami wszystko zorganizujemy, żeby nam nikt niczego w przyszłości nie wypomniał...Magic lubi tę wiadomość
-
kika ładny
ja lubię takie gondole z zaokrąglonym spodem
dokładnie tak samo chcemyżadnych prezentów w postaci wózka łózeczka, bo ja mam specyficzny gust
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 12:50
kika79 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ewelcia - super brzusio, taki do zagłaskania
Pigulska - Twój to taki nieciążowy, zgrabniusienki, ja mam 170cm ważę 53, a wyglądasz na szczuplejszą ode mnie, gdzie Ty masz te 67kg????
Magic - ja też mam przeczucie na kwiecień, konkretnie na 28No i zdecydowanie na dziewczynkę. Z chłopca też się ucieszę, ale od początku mówię Bąblowi, że jest Zosią
Inessa - kciuki ogromne, na pewno wszystko będzie super :*
Karolcia - czekam na relację.
A my wizytujemy jutro i też stresik się pojawił już...PIGULSKA, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Agusia no stres zawsze będzie i chyba nigdy nie przestaniemy się bać
i właśnie zaczyna sie na TLC "świeżo upieczeni rodzice" zajebisty program, który pokazuje, że okres ciązy i stresu w czasie jej trwanie jest niczym
kiedy dziecko przychodzi na świat....to sie dopiero zaczyna
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018