Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie. nie mam zbytnio czasu na forum bo przyjechała do nas kuzynka z 2letnia córeczką Kingą
taka fajna jest
no a dziś ide na spotkanie wieczorkiem z koleżankamijuż sie doczekać nie mogę
gratuluje pozytywnych wizyt;) my wizytujemy w czwartek i juz łapie małego stresa bo 4 tyg temu widziałam kruszynkeMagic lubi tę wiadomość
-
Anna Maria, Madziorek, Pigulska kochane gratuluję wspaniałych wieści!
widze, że próbowałyście obalić mityszczerze? Nic się nie sprawdza
u nas tętno średnio 150-154
ale mam przeczucia na chłopaka i jednak te zachcianki(pączki, czekoladki, lody,a zaraz po nich śledzie
) ale to sie okaże na wizycie w poniedziałek
trochę się boję
Ja też coś dziś energii nie mamnic mi się nie chce
ledwo mnie przyjaciółka z domu wciągnęła na mały spacer
Nie chce mi się nawet obiadu robić
madziorek lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziękuje Gosiunia za informację, to już będę spokojniejsza.
Koleżanka z pracy mnie nakręciła a to najgorsze jest bo potem się siedzi i myśli.
Agusia dam ci trochę swojej bo ja po wczorajszej wizycie jestem cała w skowronkachgosiunia lubi tę wiadomość
-
Hej melduje się dziewczynki o 9 rano miałam amniopunkcje i widziałam moją fasolkę na usg i słyszałam jej serduszko
Zabieg nie należy do miłych i strasznie obciąża psychikę.
U nas narazie oki przez tydzień mega oszczędny tryb życia.
Jak będę miała chwile to wam wszystko opiszę a na razie idę korzystaćże wyjątkowo mąż w domuMagic, czarna panda, madziorek, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj zarzuciłam płytę sumptuastic i wspominam młodość i początki naszego związku <marzy> i tak mi się zamarzyło żeby wyjść gdzieś razem na randkę
a nie długo mamy 9 rocznicę jak razem jesteśmy
Nadulek jesteś bardzo dzielna :* wyniki na pewno będą dobre :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 13:59
czarna panda, gosiunia, alma, madziorek lubią tę wiadomość
-
Ofe zdradzisz jaki rocznik jestes?
My z mężem jeździliśmy do jelcza laskowic na pizzę i zawsze w tej pizzerii leciało sumptuastic światło było przygaszone i świeczki na stołach:) ach piękne czasy
Czarna ale się obłowiłaś super zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 14:07
Magic, czarna panda, madziorek lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, bylam dzis na badaniach i mam juz wyniki i... Morfologia ok chociaz hemoglobina juz spada, ale mam podwyzszone neutrofile a obnizone limfocyty.(ale tylko % bo przy jednostkach nie mam zaznaczonych zeby odbiegaly od normy).
A i ktores badanie z watroby mi zle wyszlo (ALT) bo norma bo 33 a ja mam 39. No i potas spadl pomimo zazywania pozatoku..
Dobrze ze jutro mam lekarza to dopytam co i jak. -
Karolcia no lekarz Ci powie czy się martwić
głowa do góry
No czarna panda szaleństwo zakupów
Ofe kolejna rzecz wspólne ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 14:13
czarna panda lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki
Podczytuję i trzymam kciuki za was i maluszków
Oglądam brzuszki i cieszą mnie dobre wieści z waszych wizyt
Ja wizyte mam jutro już mnie panika ogarnia jak zwykle hi hi !!
Ja nadal nie kupiłam jeszcze totalnie nic dla maluszka pierwszy zakup planuję kupić jako zakup prezentu pod choinkę
Imienia też jakoś nie wybrałam konkretnegoMój M ma na wszytko czas hi hi
Może po nowym roku zaczną się większe planowania u nas i zakupki dla brzdąca
Pozdrawiam gorąco i miłego popołudnia życzęMagic, madziorek, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Gosiu też miałam tam mieć wesele ale ostatecznie zrezygnowaliśmy i mieliśmy w Starczówku u Georga, nie wiem czy znasz tą salę ??
Ale kwiaciarnie miałam z ziebic pan witkowski ale nie pamiętam na jakiej ulicy super facet
KotMisia gratki
Aga stres standard przed wizyta ale będzie dobrze Glowa do gory