Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Ja wizytę na nfz mam jutro. Ciekawe, czy zrobi mi usg...
Ja dla swojego małża kupuję portfel w tym roku.
Karolcia wydaje mi się, że świetlika możesz śmiało używać w ciąży, mnie np. na podrażnione i wysuszone oczy okulistka przepisała bepanthen eye i używam. Jest tylko jedna zasada przy używaniu kropel- żeby Ci się wchłonęły tylko do oczu, a nie zeszły do dróg oddechowych kciukiem i palcem wskazującym po zakropleniu oczu uciskaj miejsce gdzie zaczynają się wewnętrzne kąciki oczu przez ok 2- 5 minut. -
alma dzięki, bo po prostu zwariuje
a wizytę u okulisty mam dopiero za 10 dni. Ginekologowi taką pierdołą też głowy zawracać nie chcę, coby nie pomyślał, że jakaś nawiedzona jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 14:42
-
Ja w tym roku i na Mikołaja i pod choinkę daję pieniążki do skarbonki do Miś zbiera na tatuaż. A to straaaaaaasznie drogie hobby
Ale chyba, żebym nie marudziła to w projekcie tatuażu jest miejsce na imię i datę urodzenia Maleństwa
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Jejku mi też marzy się wyjazd gdzieś i zamiast prezentów wolałabym taką podróż. Chciałabym bardzo do Bukowiny Tatrzańskiej do term...a wiadomo w moim stanie nie wolno. Strasznie mi się tam podobało.
Co do prezentu chyba kupię mojemu rekawiczki skórzane, szalik i czapke bo każdego roku gubi te gadżety i w tym roku nie mogło być inaczej:P
Idziecie gdzieś na sylwestra? -
ja jak zwykle kupię mężowi jakoś pierdołę bo jakoś potrzeb specjalnie nie posiada
Chyba że do akwarium - ale na tym to ja się nie znam
Zresztą ja też nie mam potrzeb bo jak coś muszę mieć to idę i po prostu kupuję na bieżąco. Chociaż w tym roku Mikołaj mi przyniósł zestaw kosmetyków z Neutrogeny bo jęczałam że mam suchą skórę a żaden z 200 balsamów, które zalegają na półce w łazience nie potrafił mi tego problemu zneutralizowaćTo jest jak narazie jedyny trafiony prezent od Szanownego małżonka od 10 lat
wcześniej to mi kupował kremy przeciw zmarszczkowe albo perfumy śmierdzące starą szafą. więc mu zakazałam jakichkolwiek zakupów dla mnie
czarna panda, KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Czarna, mój mąż gra więc pewnie pójdę z nim, posiedzę do północy, napijemy się picolo i wrócę do domu
MiM tak to jest z facetamimój kuzyn kupił swojej mamie taki paskudny lakier do paznokci, a jak jestem u nich dość częstym gościem od prawie 15 lat to ani razu nie widziałam żeby miała paznokcie wymalowane!
Albo kiedyś kupił jej właśnie perfumy oceniając ich jakoś na podstawie flakonika- rzeczywiście był ładny, ale perfumy tak jak piszesz śmierdziały starą szafączarna panda lubi tę wiadomość
-
My pod choinke planujemy kupic aparat fotograficzny i to bedzie prezent dla nas obojoga.
A ja w koncu kupilam sobie spodnie ciazowe,czarne rurki, jeszcze troche za duze w brzuszku ale na swieta moze beda akurat.gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
No przeboje z tymi prezentami, a co do sylwestra to idziemy z mężem do przyjaciół, którzy mają 4miesięczne bliźniaczki, więc szaleństwo nie będzie, ale Picolo będzie się lało:) Zawsze lepiej coś niż sylwester z Polsatem:P
czarna panda, slash, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny.
Nie zaglądałam kilka dobrych dni, chyba już nie nadrobię wszystkiego.
My od kiedy jestesmy małżenstwem staramy się kupowac wspolne prezenty takie któe nam się naprawdę przydadzą a ktore i tak chcielismy lub zamierzamy kupić.
Co do reszty rodziny - pomalutku kompletuję prezenty.
Moze mi podpowiecie jakis fajny głeboki wózek dla lalek dla mojej chrzesniaczki w miare niedrogi, kupowałyscie moze taki kiedykolwiek? Będe wdzięczna za linki.
Buziaki dla Was wszystkich.
Mam nadzieję że czujecie się dobrze.
Ja nie mogę narzekac, spię teraz dobrze, bo na poczatku ciąży bezsennosc totalna. -
Cześć kochane
witamy sie pod koniec 19 tygodnia
mnie też trochę nie było. Ale wciąż gdzieś mnie nosi. Odwiedzam stare koleżanki
U nas na mikołajki same słodyczea dupa rośnie
Nie nadrabiam Was bo to duuużo stornmam nadzieję, że wizytujące mają same dobre wieści i życzę powodzenia na przyszłych wizytach
Mała Lilka daje mi nieźle popalić i zaczyna uruchamiać się w nocy. Wczoraj tak mi tańczyła na pęcherzu, że aż czułam takie pulsowanie
PIGULSKA, nadulek, czarna panda, beti97, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
slash wrote:Aha i mam jeszcze jedno pytanie do WAs.
Czy udało Wam się kupić moze rajstopy ciążowe ale takie cieplutkie grubsze niz 100den. Ja kupiłam ale jakies takie cienkie te 100den z gatty.gosia86, slash, KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
My w sylwka idziemy na imprezę zamkniętą do takiej karczmo-knajpy gdzie nie obowiązuje strój galowy
nawet już kupiłam bluzeczke w którą mam nadzieję jeszcze wejść...do tego muszę jeszcze poszukać rurek ciążowych
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Mi dzisiaj przyszły moje ubranka ciążowe zamówione
Jak się ogarnę to zrobię zdjęcia i wrzucę. Trochę duże, ale mam nadzieję, że jeszcze urosnę
I królik się znowu popsuł, musiałam do weta jechać... i jeszcze mnie coś łapie... No tragedia. Ale wizyta już za trzy dni
slash lubi tę wiadomość