Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hhehe...a propos prezentów, mąż był miesiąc służbowo w Szwajcarii. Wraca i z uśmiechem od ucha do ucha mowi: kupiłem Ci prezent na Mikołajki! Pomyslałam, no może jakiś ładny zegareczek dostanę! Jakie było moje zdziwienie jak 6 grudnia odpakowałam zawiniątko i zobaczyłam scyzoryk w jakiejś kombinecji z różnymi wariantami śrubokrętów (wtf....co jaj mam z tym zrobić???? Mój mąż przebija chyba wszystkich w nietrafionych prezentach :p
Byłam dzisiaj u ginka, w związku z tą infekcją i kurcze szyjka mi się skraca, na razie 25 mm. Zaczynam czuć już niepokój. Przecież to jeszcze tyle czasu zostało.
gosia86, katalina, slash, MiM, czarna panda, Matik2012, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Tak w lokalnym lumpiku kupilam, ostatnia para byla. Jeszcze bede polowac na dzinsowe rurki. Cos mnie brzusio pobolewa, tzn. Skurcze mam takie jakby na @ ale slabe i krotko trzymaja, to tak ma byc ?? Do 4 miesiaca brzucha nie czulam w cale a teraz co chwile cos ciagnie, kluje, boli, czasem mam wrazenie jakby ktos od dolu naciagal mi brzuch i zaraz mialabym peknac.
-
Puella no to nie ciekawie
ja jutro dzwonię do położnej, żeby między wizytami latać do niej, bo mam jakieś schizy...ale to chyba normalne. będzie dobrze.
Ofe mam to samo i właśnie nie wiem czy to nie jest efekt twardnienia macicy, nie wiem w jakiej częstotliwości powinny występować, żeby nie popadac w paranoję.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Cześć kochane
witamy sie pod koniec 19 tygodnia
mnie też trochę nie było. Ale wciąż gdzieś mnie nosi. Odwiedzam stare koleżanki
U nas na mikołajki same słodyczea dupa rośnie
Nie nadrabiam Was bo to duuużo stornmam nadzieję, że wizytujące mają same dobre wieści i życzę powodzenia na przyszłych wizytach
Mała Lilka daje mi nieźle popalić i zaczyna uruchamiać się w nocy. Wczoraj tak mi tańczyła na pęcherzu, że aż czułam takie pulsowanie
A ja jeszcze nie czuję żadnych ruchów -
PIGULSKA wrote:Mi się niestety nie udało znaleźć grubszych z mikrofibry wiec się wkurzyłam i kupiłam wełniane (na szczęście nie gryzą) w rozm.5 i zakładam je tyłem na przód, są z klinami i jest jeszcze sporo miejsca na brzuszek
A kupowałas w jakims sklepie stacjonarnym czy gdzies na bazarku? -
Agusia246 wrote:Mi dzisiaj przyszły moje ubranka ciążowe zamówione
Jak się ogarnę to zrobię zdjęcia i wrzucę. Trochę duże, ale mam nadzieję, że jeszcze urosnę
I królik się znowu popsuł, musiałam do weta jechać... i jeszcze mnie coś łapie... No tragedia. Ale wizyta już za trzy dni
-
slash wrote:A ja jeszcze nie czuję żadnych ruchów
Wiesz nie wiem od czego to zalezy ale wydaje mi sie ze dziewczynki sa silnijeszeja raczej szczupla bylam i moze dlatego
nie wiem
Karolka to mnue uspokoilasbo juz zaczynalam wariowac
slash lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofeline to natrafiła Ci się super okazja z tymi rurkami ciążowymi! Ja jestem zwolennikiem raczej leginsów , rajstop i rzadko chodzę w jeansach ale jakby się natrafiły fajne w lumpeksie to nawet nie zastanawiałabym się.
Puella to Twój mąż dowalił z tym prezentem:P I co Ty masz robić kiedy skraca Ci się szyjka? Wogóle możesz coś zrobić? Nie zazdroszczę , mam nadzieje że już się nie będzie skracać.
Slash ja też tydzien temu w czwartek dostałam pierwszego kopniaka, tak samo jak Ty czekałam na niego. Jeszcze się doczekasz;)
Karollka ma kolejnego chłopaka;) Majóweczki ciekawe ile w sumie jest u nas chłopaków a ile już potwietdzonych dziewczynek;)slash, gosiunia lubią tę wiadomość
-
slash wrote:w sumie to mi chyba obojętne z czego będą, byle by mi cieplutko było.
A kupowałas w jakims sklepie stacjonarnym czy gdzies na bazarku?nie wiem jak się sprawdzą te z gatty polarowe ale widziałam ze w składzie 95%poliamid czyli tworzywo sztuczne, które moim zdaniem nie jest zbytnio ciepłe
slash lubi tę wiadomość
-
Slash to moze jakies legginsy ocieplane? Bo wiem sa takie grube ala welniane rajstopy. Ja musze sobie spodnie ciazowe choc jedne kupic bo oszaleje
mam jedne legginsy ale cisna mi brzuch
slash lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No to racja. Ja jak leże to czuje ciężar macicy a zaparcia to mam masakryczne... no jutro zadzwonie bo w mojej przychodni jest do dyspozycji w ramach NFZ położna więc korzystać. Najgorsze jest to, że nic mi się nie chce. Czasami to mogłabym z łóżka nie wychodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:24
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018