Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja osobiście wskoczyłam w legginsy i chodzę na okrągło są mega wygodne
ostatnio kupiłam takie w KIK-u i jestem bardzo zadowolona są ciepłe mają wysoki stan i póki co nie uwierają w brzuch,cena 30 zł
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19a68ec6e0a5.jpg
rajstop za dużo nie kupuje bo raczej nie noszę sukienek, a spodni to w ogóle nie mogę na siebie znaleźć u mnie w sh to takie szmaty ze szkoda gadaćbędę musiała chyba kupić przez neta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:37
Magic, KotMisia, slash, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Położna mnie też pocieszyła że po 20 tyg siły witalne wracają
Oby moje wróciły do mnie bo emeryt ze mnie pierwsza liga
w kolejce do laboratorium i lekarza zawsze jestem pierwsza
Dobrze że nie wkręciłam sie w żaden serial bo babcie by miały równego towarzysza niedoliWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 17:54
czarna panda lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Ja do szkoły jednak nie ide, bo muszr za nią zaplacić
a przy jednej pensji to i tak mamy ciężko. Bo u nas to jest tsk rewelacyjnie, że jeśli nir jestem zameldowana w Warszawie lub nie płace podstków w Warszawie to nie mam szkoły rodzenia na NFZ... zlodzieje pieprzeni... płaci sie im te cholerne składki i nawet nie można z czegoś skorzystać.
Karolka słabo to sie robi bo ucisk na przepone jest i masz mózf niedotlenionyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:06
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic dziwne - przecież Ci sie to należy jak psu buda. Ale jak będziesz chodzić do położnej to ona ci wszytko wytłumaczy.
Ja przy pierwszej ciąży wyszłam z założenia że jeżeli kobiety w Oświęcimiu rodziły to dlaczego ja mam sobie nie dać rady - wiem okrutne ale taka prawda
PS. JA CHCE KEBABA!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:10
gosiunia lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Dziewczyny, muszę Wam o czymś napisać. Z rok temu założyłam sobie konto online w NFZ i ZUS. Nie logowałam się tam aż do dziś. ZUS ok, ale jak weszłam na NFZ to prawie zawału dostałam jak zobaczyłam jakie badania lekarskie ostatnio miałam przeprowadzone i jakie recepty zrealizowałam. Wszystko jedna wielka ściema! Ponoć w sierpniu wykupiłam leki na serce i moczopędne i to w aptece, w której nigdy nie byłam! A i rzekomo miałam usg macicy w poradni ginekologicznej, w której nie byłam od jakiś 8-10 lat! A właścicielką ośrodka POZ, który niby zlecał mi te wszystkie badania (plus podejrzewam wystawił te recepty) jest taka wredna lekarka, która nie chciała mi kiedyś nawet zwykłego skierowania na badania wystawić! Nie zostawię tak tego, zgłaszam sprawę do NFZ! Aż boję się pomyśleć ile ta lekarka kasy wyciągnęła z ubezpieczeń tych wszystkich babć... Także polecam aktywne korzystanie z ZIP NFZ
slash, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
A to nie od dziś wiadomo o RZEKOMO realizowanych badaniach, zabiegach i receptach
i Ci skurwiele co miesiac dostają tyle kasy... a niech szlag trafi cały NFZ. Wogole ten kraj to jest porażka...
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Gosia z ta tarczyca to spokojnie. Poki bierzesz leki to nic sie nie dzieje
ja mialan 3.42 i zyjemy obie
zwieksz sobie. Jaka masz? Pamietaj, ze po tabletce jeszcze tsh spada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 18:49
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Jak ten ZIP wchodził w połowie 2013 to słyszałam historię gościa, który w historii świadczeń miał poród! To był dopiero szok.
Ja naiwna myślałam, że skoro pacjenci mogą sobie sprawdzać historię świadczeń i recept zrealizowanych, to jednak kierownicy ośrodków zdrowia dadzą sobie na wstrzymanie. A tu dosłownie zero skrupułów!
-
ja biorę 5 *100 i 2*75 i TSH w ciągu 13 dni spadło z 3,24 na 2,1
wiesz kochana, tak na prawdę najważniejsze jest to, że się leczymy
to może weź teraz 5* 100 i 2*88? a bierzesz żelazo??? bo ono podobno utrudnia wchłanianie leków na tarczyce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 19:09
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018