Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • kika79 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana bo jeszczę mam chwile czasu a zaraz zabieram się za robote

MY już drugi rok robimy wigilie sami tzn ja mąż córka,może w tym roku raczy druga przyjechać bo w zeszłym nawet nie raczya tak ją moja mama nastawiła przeciwko nam dlatego u niej mieszka ale jak trzeba kase to wie gdzie rodzice mieszkają.przepłakałam pół wieczoru wigilijnego w zeszłym roku a potem stwierdziłam że nie warto choc serce krwawiło bo to własna córka i inaczej ja wychowaliśmy ale cóż jak się ma 18 lat to cały świat jej (tak jej się wydaje)

do teściów jesdziemy w pierwszy dzień świąt i do moich rodziców tez po godzince u każdego a reszte spędzamy u siebie w domu(wynajmujemy meszkanie) bo nsa moja matka dwa lata temu z domu wyrzuciła ale cóż inna historia

dlatego tak naprawdę jestem znieczulona na święta liczy się dla mnie nasza 3 a niedługo 4,ale doskonale was i wasze problemy rozumiem nie jedno już w życiu przerobiłam,wzloty upadki,milość,romans,rozstanie poprostu wszystko i wiecie jestem teraz naprawdę szczęśliwa tak jak na początku swojego małżeństwa....życzę wam udanych wizyt i milutkiego dnia nie dajcie się ponieśc emocjom bądźcie silne pozdrawiam

Dominik jest już z nami od 24.04.2015
    https://www.maluchy.pl/li-70993.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie że same dobre wieści z wizyt;) dziś też życzę powodzenia;)

ahh widzę ze w każdej rodzinie takie sprzeczki i nieścisłości są.. u nas ostatnio mój brat zarzucił fochem i 3 miesiace nas nie odwiedzał tzn moich rodziców bo stwierdził że nikt nie lubi jego żony..( co prawdą nie jest).. czasem zachowuja sie jakby mieli po 15 lat a nie 30..

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha zapomniałam ;) okazało sie ze to co czuje w brzuchu od jakiegoś czasu to nasz chłopczyk kochany ;) a ja myślałam ze gazy albo jelita :P

gosia86, kika79, PIGULSKA, Matik2012, gosiunia lubią tę wiadomość

201505111762.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:34

kika79, Eklerka, KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A już pojutrze czwartek :) i polowkowe :) A przecież nie tylko ja wtedy mam :) nie wiem jak ja wytrzymam do 16 do wizyty :)

gosia86 lubi tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • kika79 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jestem dumna z siebie okno balkonowe zdobyte :) umyłam sama i jestem dumna jeszcze tylko fieranki powiesze :) młoda w piątek dostała 39,8 temp a D był w pracy do 18:00 nie bylo komu w niedziele wypad na miasto i też nie było czasu a wczoraj z młodą u lekarza byłam i 97 zł zostało w aptece na szczęście to tylko wirusowe przeziębienie ale szkołe w tym roku ma już z głowy dopiero 7 stycznia pójdzie i jest zła cóz choroba nie wybiera

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na połówkowe jadę jutro o 10, oby wszystko było dobrze... :)

Amice też odradzam, niezależnie od tego jaki to by miał być sprzęt...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 09:51

gosia86, KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:35

kika79, KotMisia lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • kika79 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu odkąd czuję maluszka codziennie nie tęsknie za USG bo teraz wiem że jest ze mną cały czas,stałam się spokojna i przestałam się martwić bo wiem że mój bebzolek zapewnia mu wszystko czego potrzebuje :)

Teraz następne okno (kuchnia) i potem zostaną jeszcze tylko trzy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 10:11

gosia86 lubi tę wiadomość

• Puella Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam połówkowe 10 stycznia, więc też jeszcze długo. Za to co 2 tygodnie wizyty u doktorka z profilaktycznym usg (ale sprzęt stary, więc tylko widać, że serduszko bije, a dziecko rusza się).

Ze sprzętów też polecam Samsunga. Teraz chcemy zainwestować w suszarkę do prania właśnie Samsunga, podobno odmienia życie :p Przy dwójce dzieci może okazać się naprawdę pomocna.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytowania i usg! Dajcie znać jak poszło!

KotMisia, gosia86, kika79, PIGULSKA lubią tę wiadomość

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja. Cierpliwie czekam na wizyte u kardiologa. Ciekawa jestem czy duze opoznienie jest, a jak zapytalam dziadkow w kolejce to wszyscy teraz beda wchodzic ;) na szczescie lekarka wyczytuje wg listy i dziadki pomimo,ze przychodza 2 godziny przed wizyta to czekaja na wyznaczona godzine a nie takie wpychanie sie w kolejke ;)

KotMisia lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odradzam beko- nie pamietam dokladnie jaki model- ale targa ubrania :/

KotMisia lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jestem. Juz po wszystkim. Nie bylo tak zle z kierowniczka, oczywiscie zaptytala co sie dzieje, ze ide na l4 to naklamalam ze cisnienie mi skacze i brzuch mnie czesto boli. Widzialam po minie ze sie nastawila od razu na to ze nie wroce, i dobrze bo tak bedzie. Ogolnie przyjela to z usmiechem. Oczywiscie ciezko mi bylo pozegnac sie z moimi dziewczynami no ale bede je odwiedzac. Aczkolwiek dziwnie sie czuje z myslami ze nie bedzie mnie tam pare lat. Ehh babie nie dogodzisz :)
    U mnie atfomsera w domu taka sobie o problemach moich juz pisalam wczesniej wiec nie bede sie powtarzac.moze teraz cos sie zmieni jak bede wiecej czasu Z mama spedzac.
    a zaraz jade do babci i na 16 do dentysty. Nie chce mi sie tak ze masakra ale mus to mus.

atdc8iikup31msj2.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się do szkoły rodzenia :) od 02.03. Ciekawe czy będzie fajnie. Szkoła bezplatna przy szpitalu bo jakoś mi szkoda 400 zł za coś co mam za darmo :) i zajęcia są w takich godzinach, że i Miś będzie mógł chodzić :)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) graruluje na wstępie wizyt :)

mnie moja księżniczka skacze jak żaba i w dzień i w nocy... teraz daje czadu ;)) chyba ma czkawke bo podskakuje w tym samym tempie w jednym miejscu :)

rodzinne zawiłości...aj długo by opowiadać... u mnie też nie ciekawie zwłaszcza z siostra i jej mężem. Kiedyś mój szwsgier tak się upił i bardzo chciał się z kimś pokłócić bo od samego ich przyjazdu do nas szukał zaczepki... a to z moim ojcem co dopiero z zagranicy wrocil i mial ciezki lot, a to z moim Konradem a jak poszlismy do wujka na kolacje to wypil za duzo i najezdzal na nas ze my to pierdolone skurwiale pruszkowiaki jestemy...ja sie wkurzylam i wyszlam bo czulam ze to sie zle skonczy. I oczywiscie tak bylo. Obrazil moja siostre, mnie w korytarzu popchnal az upadlam na podloge i leci do samochodu nawiany jak stodola. My wszyscy za nim zeby nikogo nie zabil na drodze. Moj wujek z konradem moim staneli przed maska a ten idiota ruszyl i uderzyl w kolano mojego wujka. Moja siostra otwiera jego drzwi a ten PRAWDOPODOBNIE ja uderzyl. Ja dokladnie nie widzialam ale wujek bardzo sie wkurzyl bo to jego chrzesnica i zaczela sie bojka. Moj Konrad z zakrawiona twarz, wujek poturbowany, szwagier sponiewierany, telefon zniszczony. Ja pare dni po tej akcji plakalam jak dziecko... taki kwas i pomyslcie co ja czuje jak swieta przychodza i oni...przeciez on nic nie zrobil, moja siostra jeszcze go bronila. Ja jej tlumaczylam ale.... co ja moge. Ze mna szwagier rozmawia normalnie ale z moim mezem patrza spod byka na siebie :(

A temat pralki to kochana polecam Ci Hot Point Ariston. Zajebista i cicha co prawda jej nie mam ale siostra mojego meza ja miala a teraz ma moja tesciowa czyli ich mama u jest rewelacyjna, cicha i ma zuprlnie inne wymiary niz standardowa pralka jest wezsza i nieco dluzsza. Pakownosc do 7kg

gosiunia lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam beko i jest dobra :) ale ja mam pod zabudowe bo mojemu mezowi marzyla sie pralka w kuchni(???) Ja cale zycie mialam pralke w kuchni i jemu to strasznie sie podobalo :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wrote:
    U każdego coś. Chociaż ja narzekać nie mogę :)

Padła nam pralka :( jaką pralkę polecacie? Coś odradzacie? Moje Majóweczki :*

Polecam LG pralkę z suszarką w jednym :) MY w tym roku kupiliśmy i nawet ma funkcję prania ciuszków dziecięcych z czego się bardzo teraz cieszę :)

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic ja tez mam pralke w kuchni bo w lazience nie ma miejsca, my dostalismy w prezencie od moich rodzicow, tez duza pakowna 7kg, cicha,ale wlasnie jakos sie uparla na mezowe podkoszulki i robi w nich dziury ( pewnie ubranie klinuje sie miedzy uszczelka a jak sie kreci to taka mini dziurka sie robi)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Magic Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlocia to bardzo dziwne :) moze taki model? My sprzet do kuchni z beko mamy :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

A my wigilię sami we dwoje ( no prawie troje ) plus kot spędzimy no i chyba ostatni rok jak po kolacji wsiądziemy w auto i pojedzimy prezenty rozwieść :)
    Potem chce zaliczyć pasterke a w świeta jakiś rodzinny obiad i rodziny mojego M no i po świętach będzie :)

Miłego dnia !!

‹‹ 563 564 565 566 567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ