Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana bo jeszczę mam chwile czasu a zaraz zabieram się za robote
MY już drugi rok robimy wigilie sami tzn ja mąż córka,może w tym roku raczy druga przyjechać bo w zeszłym nawet nie raczya tak ją moja mama nastawiła przeciwko nam dlatego u niej mieszka ale jak trzeba kase to wie gdzie rodzice mieszkają.przepłakałam pół wieczoru wigilijnego w zeszłym roku a potem stwierdziłam że nie warto choc serce krwawiło bo to własna córka i inaczej ja wychowaliśmy ale cóż jak się ma 18 lat to cały świat jej (tak jej się wydaje)
do teściów jesdziemy w pierwszy dzień świąt i do moich rodziców tez po godzince u każdego a reszte spędzamy u siebie w domu(wynajmujemy meszkanie) bo nsa moja matka dwa lata temu z domu wyrzuciła ale cóż inna historia
dlatego tak naprawdę jestem znieczulona na święta liczy się dla mnie nasza 3 a niedługo 4,ale doskonale was i wasze problemy rozumiem nie jedno już w życiu przerobiłam,wzloty upadki,milość,romans,rozstanie poprostu wszystko i wiecie jestem teraz naprawdę szczęśliwa tak jak na początku swojego małżeństwa....życzę wam udanych wizyt i milutkiego dnia nie dajcie się ponieśc emocjom bądźcie silne pozdrawiam
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
fajnie że same dobre wieści z wizyt;) dziś też życzę powodzenia;)
ahh widzę ze w każdej rodzinie takie sprzeczki i nieścisłości są.. u nas ostatnio mój brat zarzucił fochem i 3 miesiace nas nie odwiedzał tzn moich rodziców bo stwierdził że nikt nie lubi jego żony..( co prawdą nie jest).. czasem zachowuja sie jakby mieli po 15 lat a nie 30..
-
No jestem dumna z siebie okno balkonowe zdobyte
umyłam sama i jestem dumna jeszcze tylko fieranki powiesze
młoda w piątek dostała 39,8 temp a D był w pracy do 18:00 nie bylo komu w niedziele wypad na miasto i też nie było czasu a wczoraj z młodą u lekarza byłam i 97 zł zostało w aptece na szczęście to tylko wirusowe przeziębienie ale szkołe w tym roku ma już z głowy dopiero 7 stycznia pójdzie i jest zła cóz choroba nie wybiera
Gosiu odkąd czuję maluszka codziennie nie tęsknie za USG bo teraz wiem że jest ze mną cały czas,stałam się spokojna i przestałam się martwić bo wiem że mój bebzolek zapewnia mu wszystko czego potrzebuje
Teraz następne okno (kuchnia) i potem zostaną jeszcze tylko trzy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 10:11
gosia86 lubi tę wiadomość
Ja mam połówkowe 10 stycznia, więc też jeszcze długo. Za to co 2 tygodnie wizyty u doktorka z profilaktycznym usg (ale sprzęt stary, więc tylko widać, że serduszko bije, a dziecko rusza się).
Ze sprzętów też polecam Samsunga. Teraz chcemy zainwestować w suszarkę do prania właśnie Samsunga, podobno odmienia życie :p Przy dwójce dzieci może okazać się naprawdę pomocna.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytowania i usg! Dajcie znać jak poszło!KotMisia, gosia86, kika79, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja. Cierpliwie czekam na wizyte u kardiologa. Ciekawa jestem czy duze opoznienie jest, a jak zapytalam dziadkow w kolejce to wszyscy teraz beda wchodzic
na szczescie lekarka wyczytuje wg listy i dziadki pomimo,ze przychodza 2 godziny przed wizyta to czekaja na wyznaczona godzine a nie takie wpychanie sie w kolejke
KotMisia lubi tę wiadomość
-
No jestem. Juz po wszystkim. Nie bylo tak zle z kierowniczka, oczywiscie zaptytala co sie dzieje, ze ide na l4 to naklamalam ze cisnienie mi skacze i brzuch mnie czesto boli. Widzialam po minie ze sie nastawila od razu na to ze nie wroce, i dobrze bo tak bedzie. Ogolnie przyjela to z usmiechem. Oczywiscie ciezko mi bylo pozegnac sie z moimi dziewczynami no ale bede je odwiedzac. Aczkolwiek dziwnie sie czuje z myslami ze nie bedzie mnie tam pare lat. Ehh babie nie dogodzisz
U mnie atfomsera w domu taka sobie o problemach moich juz pisalam wczesniej wiec nie bede sie powtarzac.moze teraz cos sie zmieni jak bede wiecej czasu Z mama spedzac.
a zaraz jade do babci i na 16 do dentysty. Nie chce mi sie tak ze masakra ale mus to mus. -
Cześć
graruluje na wstępie wizyt
mnie moja księżniczka skacze jak żaba i w dzień i w nocy... teraz daje czadu) chyba ma czkawke bo podskakuje w tym samym tempie w jednym miejscu
rodzinne zawiłości...aj długo by opowiadać... u mnie też nie ciekawie zwłaszcza z siostra i jej mężem. Kiedyś mój szwsgier tak się upił i bardzo chciał się z kimś pokłócić bo od samego ich przyjazdu do nas szukał zaczepki... a to z moim ojcem co dopiero z zagranicy wrocil i mial ciezki lot, a to z moim Konradem a jak poszlismy do wujka na kolacje to wypil za duzo i najezdzal na nas ze my to pierdolone skurwiale pruszkowiaki jestemy...ja sie wkurzylam i wyszlam bo czulam ze to sie zle skonczy. I oczywiscie tak bylo. Obrazil moja siostre, mnie w korytarzu popchnal az upadlam na podloge i leci do samochodu nawiany jak stodola. My wszyscy za nim zeby nikogo nie zabil na drodze. Moj wujek z konradem moim staneli przed maska a ten idiota ruszyl i uderzyl w kolano mojego wujka. Moja siostra otwiera jego drzwi a ten PRAWDOPODOBNIE ja uderzyl. Ja dokladnie nie widzialam ale wujek bardzo sie wkurzyl bo to jego chrzesnica i zaczela sie bojka. Moj Konrad z zakrawiona twarz, wujek poturbowany, szwagier sponiewierany, telefon zniszczony. Ja pare dni po tej akcji plakalam jak dziecko... taki kwas i pomyslcie co ja czuje jak swieta przychodza i oni...przeciez on nic nie zrobil, moja siostra jeszcze go bronila. Ja jej tlumaczylam ale.... co ja moge. Ze mna szwagier rozmawia normalnie ale z moim mezem patrza spod byka na siebie
A temat pralki to kochana polecam Ci Hot Point Ariston. Zajebista i cicha co prawda jej nie mam ale siostra mojego meza ja miala a teraz ma moja tesciowa czyli ich mama u jest rewelacyjna, cicha i ma zuprlnie inne wymiary niz standardowa pralka jest wezsza i nieco dluzsza. Pakownosc do 7kg
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja mam beko i jest dobra
ale ja mam pod zabudowe bo mojemu mezowi marzyla sie pralka w kuchni(???) Ja cale zycie mialam pralke w kuchni i jemu to strasznie sie podobalo
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyKotMisia wrote:U każdego coś. Chociaż ja narzekać nie mogę
Padła nam pralkajaką pralkę polecacie? Coś odradzacie? Moje Majóweczki :*
Polecam LG pralkę z suszarką w jednymMY w tym roku kupiliśmy i nawet ma funkcję prania ciuszków dziecięcych z czego się bardzo teraz cieszę
-
Magic ja tez mam pralke w kuchni bo w lazience nie ma miejsca, my dostalismy w prezencie od moich rodzicow, tez duza pakowna 7kg, cicha,ale wlasnie jakos sie uparla na mezowe podkoszulki i robi w nich dziury ( pewnie ubranie klinuje sie miedzy uszczelka a jak sie kreci to taka mini dziurka sie robi)
-
nick nieaktualnyDzień dobry
A my wigilię sami we dwoje ( no prawie troje ) plus kot spędzimy no i chyba ostatni rok jak po kolacji wsiądziemy w auto i pojedzimy prezenty rozwieść
Potem chce zaliczyć pasterke a w świeta jakiś rodzinny obiad i rodziny mojego M no i po świętach będzie
Miłego dnia !!