Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:00
Karolcia88, Catyyy, kika79, paulinqa, gosia86, katalina, maribel, Monika1357, monilia84, PIGULSKA, WesołaMama, Puella, dorota1987, czarna panda, Agusia246, madziorek, beti97, Bluberry, gosiunia, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e677e9c3b62b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8dc8d69e1212.jpg
nasz wstydzioch
Rika, kika79, Karolcia88, gosia86, katalina, Monika1357, maribel, monilia84, PIGULSKA, WesołaMama, dorota1987, czarna panda, Agusia246, madziorek, Bluberry, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Paulinqa miałaś normalną wizytę czy połówkowe? (bo mi umknęło:P ) Jeżeli połówkowe to robiłaś u dr. Opławskiego czy Opalskiego?
A jaki miałaś wynik glukozy?
karolcia dziś miałam normalna wizytę a na połówkowym byłam u dr Opalskiegoa ty?
Glukoza na czczo 89 po 1 h 159 a po 2h 97 niby w normie ale na granicach.. -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cde4d891176.jpg i w końcu u mnie widać pokaźny brzuszek
kika79, paulinqa, Karolcia88, gosia86, maribel, PIGULSKA, WesołaMama, dorota1987, MiM, madziorek, Bluberry, Rika, gosiunia, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
Paulinqa, ale miałaś szybko wizytę! ja po ostatniej mam dopiero po 5tyg
na połówkowe idę w czwartek do Opalskiego, a później wizyta dopiero 21 więc jeszcze 2,5 tygodnia czekania... -
Dziewczyny super wieści i śliczne chłopaki! napatrzeć się nie mogę
Rika, Catyyy macie śliczne brzuszki. Rika uwielbiam Twojego synka!
A mój mąż właśnie robi mi pedicureale mam z nim dobrze
)
gosia86, Catyyy, maribel, PIGULSKA, Rika, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Rika urocze zdjęcie piękny ten Twój mały mężczyzna:*
I brzuszki macie śliczne
Katalina zazdroszczę ja się ciągle śmieję do mężusia że następnym razem będzie musiał mi obciąć paznokcie u nóg i jakoś nie widzę zapału z jego stronykatalina, Rika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRika cudnie
Ja Wam życze już chyba dobranoc.
Mąż jutro wyjeżdza na Bog wie ile od 3 dni do 4 miesiecy - nie wiemy jeszcze i jakos humor straciłam. Zawsze sie cieszyłam jak chata wolna była a teraz jakos mi sie przez tą ciążę odmieniłoRika lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Paulinqa, ale miałaś szybko wizytę! ja po ostatniej mam dopiero po 5tyg
na połówkowe idę w czwartek do Opalskiego, a później wizyta dopiero 21 więc jeszcze 2,5 tygodnia czekania...
Anioł coś wiem o tej nieobecności męża ;( też tak mam ze jesteśmy na odległość.. przytulam ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:00
-
Mam nadzieję, bo genetyczne też miało długo trwać a nie wiem czy 30 minut byłam w gabinecie bo wszystko szybko mierzył bo się spóźnił pół godziny i pewnie chciał nadrobić to opóźnienie.
Mąż ma iść ze mną, ciekawa jestem czy wytrwa w postanowieniu (bo nie lubi lekarzy)albo czy go do pracy nie ściągną w ostatniej chwili bo ostatnio miał dużo wolnego.
-
Czytam Was na biezaco z tel. Ciezko jednak mi pisac z tel. a przed laptopem corka nie pozwala siedziec bo zaraz wtmysla mi zabawy
Siostra dzis byls u Nas z synkiem z tego roku co noja corka oboje msja po 4 lata i swietnie sie dogduja. Teraz siostra rodzi i narcu a ja maju. Obie dziewczynki. I nie na u Nas rywaluzacji o jakiej piszecie. Nie dziwie sie ze Wam przykro w takich sytuacjach. Bo w ciazy powinnysmy sie wspierac i pomagac, to nie wyscig czy konkurs ktora mama ma wieksza wiedze czy ma cos lepiej... Ale najwyrazniej niektore osoby takie sa... -
Witajcie.
Co do rodziców, cóż juz tak jest że odzwyczajamy się trochę od nich nie mieszkając z nimi, potem przychodzi zderzenie jakby dwóch światów. W sumie to zazwyczaj są to dwa inne światy. Ale bądzcie cierpliwe i starajcie się jakos nie wkurzac i nakręcać, bo to jest jeszcze gorzej.
Rodziców się nie wybiera jak to mówią i najwazniesjze zeby jakos się dogadywac. A spięcia sa wszezie nie ma rodzin idelanych. Kwestia to dojsc do porozumienia i nie boczyc sie na siebie tygodniami - szkoda zycia.
Dzieczyny teraz tak z innej beczki, widziałam dzis sliczne body w tesco, polcam - 5 szt za 37 zł ale zwatpiłam bo nie miały guziczkó przy szyjce (a byłby to pierwszy nasz zakup dla małej), czy kupjecie takie bez guziczków ? W sumie otwórz był dosc duzy na głowe ale kurcze jakies mam obawy przy pierwszym dziecku czy to się sprawdzi czy powinny miec guziczki. A tak w ogole to mam jeszcze jedno pytanie, kiedya pamietam dawno były takie kaftaniki wiązane z tyłu czy na boku jakos tak, teraz to juz chyba takich nie ma? Prawda? Bo nigdzie takich nie spotkałam. A wy spotkałyscie w jakims sklepie?
Zostały wyparte przez body? Czy trzeba szukac takich kaftaników? Help - ale jestem zielona w tym temacie, az wstyd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 23:07
-
dorota1987 wrote:A czy którejś z Was maluszek ma owiniętą pępowinę dokoła szyi? Mój Jaś tak ma, ale lekarz powiedział, że w tej chwili to nic złego, ale jak mi się nudzi to znowu zaczynam myśleć.
Nic mi na temat lekarz nie mówił.
Wiem ze ja przy urodzeniu byłam owinieta 2 razy pepowiną wokół szyjkia jestem na świecie cała i zdrowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:45
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Kaftaniki mozna kupic w Pepco. Takie wiązane z boku sa.
U nas po wizycie ok, z pomiarów wynika, że mały ma 443 g duży jakisi nadal jest chłopcem. Wiec Blu jesli możesz zapisz mnie na 20 maja i płeć chłopiec. Połówkowe 15 stycznia
gosia86, PIGULSKA, katalina, Bluberry, AGA 30, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość