Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 2 takie kaftaniki bo podobno dobre sa jak kikutek od pepuszka sterczy ale nie wiem czy dokupie. Na koniec miesiąca będziemy miec gości na ferie z 2 chłopakami to sie dowiem co nieco

Dzięki za miłe słowa
Gosia ja co któraś noc nie moge tak spac jak Ty. Dzis było ok, przerwy miałam może 30 minut.
Miłego dnia -
Cześć Dziewczynki!
Myslę, że z ubrankami to najlepiej sobie wypróbować, kupić kilka kaftaników, body i zobaczyć co Wam się sprawdza. Ja nie lubiłam kaftaników (miałam aż jeden i użyłam go kilka razy -podwijał się, rolował i brzuchol był na wierzchu). Za to bardzo lubię body, synkowi do tej pory zakładam zimą. Nie bójcie się zakładanie przez głowę, bo jak same zobaczycie to nic trudnego, a taki Maluszek naprawdę jest bardzo wytrzymały i ciężko mu zrobić krzywdę zabiegami pielęgnacyjnymi :p Kwestia oswojenia się :d
Miłego dnia! U nas piękne słońce, więc wyciągnę rodzinkę na spacer.
slash lubi tę wiadomość
-
no własnie niby to drugie jest za wysokie pobrane po 1 h ale jakie ma być jak się tyle tego wypije;p cóż wyjdzie mi na dobre mała dietka;pAgusia246 wrote:Kaftaniki są normalnie z tego co wiem. Wiązane na boku...
Paulinqa mi pobierali tylko 2 razy, na czczo i po 2 godzinach, a akurat te dwa wyniki masz ewidentnie w normie. Nie wiem w sumie do końca jak to działa...
Karolcia u mnie wczorajsza wizyta tak wyglądała szybko szybko bo dużo kobiet ehh.. ale za to z połówkowych jestem zadowolona;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny

Ja dzisiaj bardzo dobrze spałam
Anioł rzeczywiscie zgrabny Twój brzuszek
Ja podobnie jak Gosia juz mam piłkę pod biustem
a najlepsze ze na wadze od początku +7kg masakra
gosia86 lubi tę wiadomość
-
MiM wrote:JA nie lubiłam tych body czy kaftaników co były zapinane z tyłu.
Wszystko zapinane z tylu to była masakra. Dostałam w prezencie pajace zapinane z tyłu, zapięcie na dodatek kończyło się na wysokości pupy. Użyłam raz i oddałam. Żeby zmienić pieluchę trzeba dzieciaka rozebrać z pajaca. Także nigdy więcej! :p -
nick nieaktualnySpodnie sprzed.
No ja się zastanawiam co taki mały ale ja przez ostatni rok trenowałam karate i crossfit i biegałam i myślę ze to kwestia mięśni brzucha. (i szerokich bioder)
Na poczatku ciazy schudłam z 68,5 na 64 i teraz (dziś) miałąm 69 kg wiec powoli w gorę idę - taka uroda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie

Dobrze napisałas Puella, żeby nie bac się ubierać przez głowkę.
Dodało mi to otuchy.
Będę dzielna
Ja jakoś przesypiam noce w miare dobrze, u mnie bezsennosc była w pierwszym trymestrze spałam wówczas po 2 - 4 godziin.
Buziaki dla Was, ja zmykam z mężem na orszak Trzech Króli. -
nick nieaktualny