Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 2 takie kaftaniki bo podobno dobre sa jak kikutek od pepuszka sterczy ale nie wiem czy dokupie. Na koniec miesiąca będziemy miec gości na ferie z 2 chłopakami to sie dowiem co nieco
Dzięki za miłe słowaGosia ja co któraś noc nie moge tak spac jak Ty. Dzis było ok, przerwy miałam może 30 minut.
Miłego dnia -
Cześć Dziewczynki!
Myslę, że z ubrankami to najlepiej sobie wypróbować, kupić kilka kaftaników, body i zobaczyć co Wam się sprawdza. Ja nie lubiłam kaftaników (miałam aż jeden i użyłam go kilka razy -podwijał się, rolował i brzuchol był na wierzchu). Za to bardzo lubię body, synkowi do tej pory zakładam zimą. Nie bójcie się zakładanie przez głowę, bo jak same zobaczycie to nic trudnego, a taki Maluszek naprawdę jest bardzo wytrzymały i ciężko mu zrobić krzywdę zabiegami pielęgnacyjnymi :p Kwestia oswojenia się :d
Miłego dnia! U nas piękne słońce, więc wyciągnę rodzinkę na spacer.slash lubi tę wiadomość
-
Agusia246 wrote:Kaftaniki są normalnie z tego co wiem. Wiązane na boku...
Paulinqa mi pobierali tylko 2 razy, na czczo i po 2 godzinach, a akurat te dwa wyniki masz ewidentnie w normie. Nie wiem w sumie do końca jak to działa...
Karolcia u mnie wczorajsza wizyta tak wyglądała szybko szybko bo dużo kobiet ehh.. ale za to z połówkowych jestem zadowolona;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 10:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja dzisiaj bardzo dobrze spałam
Anioł rzeczywiscie zgrabny Twój brzuszekJa podobnie jak Gosia juz mam piłkę pod biustem
a najlepsze ze na wadze od początku +7kg masakra
gosia86 lubi tę wiadomość
-
MiM wrote:JA nie lubiłam tych body czy kaftaników co były zapinane z tyłu.
Wszystko zapinane z tylu to była masakra. Dostałam w prezencie pajace zapinane z tyłu, zapięcie na dodatek kończyło się na wysokości pupy. Użyłam raz i oddałam. Żeby zmienić pieluchę trzeba dzieciaka rozebrać z pajaca. Także nigdy więcej! :p -
nick nieaktualnySpodnie sprzed.
No ja się zastanawiam co taki mały ale ja przez ostatni rok trenowałam karate i crossfit i biegałam i myślę ze to kwestia mięśni brzucha. (i szerokich bioder)
Na poczatku ciazy schudłam z 68,5 na 64 i teraz (dziś) miałąm 69 kg wiec powoli w gorę idę - taka uroda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Dobrze napisałas Puella, żeby nie bac się ubierać przez głowkę.
Dodało mi to otuchy.
Będę dzielna
Ja jakoś przesypiam noce w miare dobrze, u mnie bezsennosc była w pierwszym trymestrze spałam wówczas po 2 - 4 godziin.
Buziaki dla Was, ja zmykam z mężem na orszak Trzech Króli. -
nick nieaktualny