Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po drinku, nie było tak źle, ale cytrynę wkropiłam i trochę mnie na początku muliło. Byłam z koleżanką, więc przegadałyśmy 2 godziny
potem jeszcze skoczyłyśmy do lumpka, nie kupiłam ubranek, za to kupiłam taki maciupki kocyk z misiem pluszowym przytulaczka takiego za 70 groszy
już się zamacza w miseczce
Jak ja już bym chciała remont pokoiku a to jeszcze całe 30 dniNejcik, gosiunia lubią tę wiadomość
-
No to dobrze trzymane kciuki podziałały
jutro na 8 rano mam wizytę
mam nadzieję, że wejdę bez walki do gabinetu bo ludzie w poczekalni to jak wilki
Ale skoro sama doktor kazała być na 8 to się wepchne
Zabieram tatę na ochronę
Moja na polowkowym ważyła 500gosia86, MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ciąża z synem nie sprzyja mojemu pieczeniu ciast. Kurczę nawet babka piaskowa wyszła z zakalcem.
W ciąży z córką wszystkie ciasta mi wychodziły i wspięłam się na cukiernicze wyżyny - teraz dupa!
dodatkowo z samego rana zaliczyłam oczyszczającego pawika.
Pytam się gdzie ten przypływ sił witalnych po 20tc???? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
03.02.2014 -
nick nieaktualnyHej!
to znów ja wam tu sie wtracam ale chce sie podzielic radosna wiadomoscią
Dzisiaj dzwonilismy do naszego oao,ze wyrazamy zgode po przeczytaniu dokumentów dziecka i chcemy miec Go jako naszego synkama na imie Macius
wizyte u Maciusia mamy za tydzien w srodesmiejemy sie,ze jest to nasze pierwsze USG dziecka
za tydzien w piatek mam tez wizyte u genetyk ( dzisiaj do mnie lekarz dzwonil) i dowiem sie co wyszło w wynikach długo oczekiwanych bo ponad 2 miesiace wiem jednak,ze cos jest nie tak w nich.
Buziaki dla Was i sił i wytrwałosci życzebeti97, Catyyy, gosia86, Karolcia88, Agusia246, Wonderwall, Anielka, Puella, katalina, kika79, nojaniewiem, Bluberry, madziorek, Rika, MiM, gosiunia, maribel, dorota1987, Nejcik, KotMisia, alma, Jagódkaaa, Eklerka, czarna panda, PIGULSKA, Nana86, AGA 30, slash lubią tę wiadomość
-
Oszalałam na punkcie mojej córeczki
Dzisiejsze zakupy z Pepco i lumpeksu- łącznie ok 130 zł zapłaciłamAleż się cieszę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/edb4569ad0ef.jpg
ten różowy komplecik jest dwustronnyod środka jest bialy w różowe kwiatuszki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c43c047d38ac.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2babe8129fed.jpg
Jak córka zamieni się w syna to będę płakać, że nie założę nigdy tych ubranek
Inessko bardzo się cieszę z pozytywnych wieści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 14:46
Bluberry, gosia86, kika79, inessa, gosiunia, katalina, maribel, Nejcik, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny. Wiem, że była o tym mowa, ale może któraś ma pod ręką, bo znaleźć nie mogę, sprawdzonych sprzedawców z koszulami do karmienia. mogę być z misiem, byleby bawełna
.
inesska, super ! bardzo się cieszę ! pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 14:51
inessa lubi tę wiadomość
-
Inessko cudowne wiadomości życzę Wam abyście zakochali się w sobie od pierwszego wejrzenia
Coś cisza dzisiaj prawie jak w weekend
KotMisia wiedziałam że szybko się uda dostać do lekarza
My zjedliśmy pierogi z truskawkami miałam zamrożone z lata pychota
Czytałam wczoraj o aspiratorach do noska, oglądałam też filmik o katarku i chcę kupić katarek właśnie, sama Frida kosztuje około 20 zl do tego później trzeba dokupywać filtry a katarek to spory wydatek ale jedno razowy koszt okolo 50 zl
Jedyne czego się obawiam to czy dziecko nie będzie balo się odkurzacza
Czytałam też o pielęgnacji noworodka i im więcej czytam tym głupsza jesteminessa lubi tę wiadomość
-
Jeszcze mam jedno pytanie, może banalne ale jeszcze tego nie praktykowałam.
Jeśli chcę zamówić na allegro kilka rzeczy od tego samego sprzedawcy to najpierw muszę spakować je do koszyka żeby za przesyłkę zapłacić raz??
Czy jak się to robi?gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ofelaine zazwyczaj ja tak robię że pakuję do koszyka i razem płace bo inaczej liczy podwójne za przesyłkę ostatnio tak miałam...
aaa i piękne ubranka podobają mi się te półspiochy z pandąz pepco???
Inessa trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze i "mały" był z wami jak najszybciej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 15:13
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a i muszę wam powiedzieć że moja kuzynka urodziła w domu!! masakra nie zdążyli zadzwonić nawet po pogotowie, dopiero jak mały pojawił sie na swiecie to zszokowany tata zadzwonił. urodziła w 10 min w nocy! nie mogłam w to uwierzyć termin miała na jutro, tylko ze to 2 dziecko. wstała w nocy na siku zdążyła tylko męża obudzić i powiedziała że nie zdąża nawet do szpitala a mieszkają w Krk. szok!
najważniejsze ze z nią i z małym wszytsko ok;) a mysłałam że takie rzeczy tylko w filmach się zdarzająWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 15:19
nojaniewiem lubi tę wiadomość