Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
paulinqa moja przyjaciółka też urodziła w domu bo nie zdążyła do szpitala, mąż też nie zdążył dojechać jedyne co to położna dotarła bo mieszkała obok. I też wszystko jest w porządku:)
Ineska mega gratuluję!
Rika – śliczny brzuszek:) mam podobny:)
A ja się pochwalę – dwa tyg temu byłam 3 kg na pusie dziś już 5,5 kg. Dwa i pół kilo w dwa tygodnie Jak tak dalej pójdzie nie będę się ruszać pod koniec ciąży.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie się śmiałam do małza że 100 do porodu mamy i 100 cm w brzuszku stuknelo dobrze ze na wadze jeszcze 100 nie wskoczyło i raczej nie wskoczy ale jest 66
i 12+
Rika śliczny brzusio mój chyba podobny;-)Rika lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Ja oglądałam dzisiaj swoje zdjęcia jeszcze z czasów dzieciństwa. No i przytyło mi się troszkę, głównie w nogach. No ale mam nadzieję że dam radę wrócić do formy. Nie chcę być pulchniutka, ale na razie do porodu lepiej nie będzie.
-
Cześć
Szybko witamy się w 26 tygodniu!
Nie dam rady Was nadrobić, ale mam nadzieję, że u każdej jest wszystko w porządku a jak nie... to pamiętajcie - tylko spokój może nas uratować! Głowy do góry, damy radę do maja już tak niewiele zostało!
Wyglądem sie nie przejmujcie, na prawdę! Zobaczycie, dziecko wyssa z nas nawet tłuszczyk! Wiadomo, nie można doprowadzić do wielkiej nadwagi bo nikomu to nie służy, ale pare kg szybko zgubiciekika kochana mi tez waga leci, ale nie przejmuję się! Bo widzę, że idzie w brzuch i cycuszki
Mnie wczoraj moja mama pocieszyła, że w pierwszej ciąży bardzo przytyła i miała cholernie ciężki poród, bo....POŚLADKOWY! Cud, że moja siostra jest cała i zdrowa
Trzymam kciuki za każdą z Was i wierzę, że wszystko będzie dobrze! Powodzenia na wizytach i gratuluję nowych, dobrych wieści!
Ściskamy Was ciocie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:24
kika79 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
A mnie coś kluje w kroku
tak mrowi. Ale bardziej od strony pęcherza niż pochwy. Dziwne uczucie.
Dziewczyny któas z Was miała taki niski cukier, przepraszam ale nie pamiętam która. Wszystko ok? Wyjaśniło się?
Magic wanna super ale cena dla mnie zaporowa -
Ja mam niedocukrzenie na czczo bo 59,7 a norma jest od 75, po godzinie mam 116 a po dwóch 86,9 . Dzwoniłam do lekarza mówił, zeby się nie przejmować bo nie jest źle, gorzej jak za wysoki. Chociaż ja juz wyczytałam w necie że to rak, dziecko będzie upośledzone , umrę i tam takie kwiatki
tylko ja dopiero dziś odebrałam wyniki. -
hej Dziewczyny, byłam u lekarza, uspokoił mnie. Przepływy są ok. Dzisiaj dzisiaj prawie 500g mierzy. Mam póki co brać dalej 3x2 asparginu, 3x1 duphastonu i 2x1 (100) luteiny. Gdyby znowu coś mi się działo to nie czekać tylko od razu jechać do szpitala no i kazał mi koniecznie zapytać kardiolog na następnej wizycie o poród. Następna wizyta 18 lutego.
madziorek, gosiunia, Ofelaine, kika79, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Acha
bo myślałam, że coś ze mna jest nie tak
mówię o czyms i nie pamiętam
ale i tak nie mówiłam o wanience
pochwalę się Wam naszym brzuszkiemMała tak się rozpycha, że jest coraz większy
a waga....hmmm...z soboty mam 66,4kg czyli 9 kg na plusie. musiałam pare dni odsapnąć od ludzi, bo byłam z wizyta u znajomej i był jej mąż(zazwyczaj go nie było, bo on taksiarzem jest) i mnie pocieszył, że jak mam dziewczynke to nawet jeszcze łądnie wyglądam ale zaraz dodał, że potem zbrzydne... załamka jak ludzie potrafią się wypowiadać o ciężarnej. Mówił też, że poźniej będę wyglądac jak słonica - jak jego żona....masakra. Dlatego sie nie odzywałam, bo miałam depresję i już chciałam się głodzić, ale w dupie to mam czy przytyje 5 czy 10 kg czy nawet 15 przecież ja znam siebie i wiem,że zrzucę. Mąż wciąz mi powtarza, że mi pomoże wrócić do formygosia86, madziorek, Wonderwall, AGA 30, kika79, gosiunia, PIGULSKA, katalina, czarna panda, Rika, dorota1987 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ja łózeczko chcę takie, by rosło z dzieckiem. Wiadomo, że kiedyś wyrośnie i kupi sie tapczanik lub normalne łóżko, ale narazie chcę takie bez skrzyni, bo łatwiej będzie o zachowanie czystości
Nejcik lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Tak tak to ja pisałam o wanience
Cena jest spora - to fakt.. Ale u nas łazienka nie jest jakaś super duża, a te zwykłe wanienki są jednak gabarytowo duże. My mamy płytki brodzik, więc muszę też patrzyć przyszłościowo, a ta jest na tyle duża, że i ponad roczny bobas się w niej wykąpie - tak mówiła szwagierka. A jak się złoży to malutka, więc przyjemne z pożytecznym
Ale macie cudne brzucholki!