Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie- bo ja zawsze kupowałam przez kup teraz (mowa o allegro) a jakbym chciała przez koszyk to do ilu dni muszę zapłacić?
a tak w ogóle to miłego dniamy też dopiero po śniadanku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 10:02
-
Cześć dziewczyny.
Wczoraj miałam wizytę, nie miałam usg, bo tylko badał szyjkę i łożysko. Szyjka 3,94 cm, a łożysko trochę poszło w górę, zagrożenie powiedział, że będzie do końca, ale na razie sytuacja ma się coraz lepiej, więc trzeba być dobrej myśli.
Wczoraj tak się zdenerwowałam, że w nocy prawie w ogóle nie spałam, dzisiaj nadal mi pęka głowa. Muszę się wyżalić. Wczoraj to płakałam chyba ze 2 godziny. Spotkała mnie taka dziewczyna i powiedziała mi, że musi mi coś powiedzieć. Moja teściowa ze swoją matką opowiadają do ludzi, że głodzę swoje dziecko, że nie jem obiadów (obiady jem u mamy, bo one wszystko wypominają i kiedyś tak się zdenerwowałam przez nie, że miałam 2 skurcze), że moja szwagierka musi gotować robotnikom u nas na budowie (była raz taka sytuacja, że w jednej z brygad był ich siostry ciotecznej mąż i go zaprosiły na obiad), że ja to ogólnie jestem nie dobrym człowiekiem, że płakały we dwie do kogoś, że one są takie dobre, a ja się zachowuje tak jakby mi coś zrobiły. Normalnie idiotki. Mój mąż ma im coś powiedzieć, ale standard, nic nie wezmą do siebie. Poprostu mam już dosyć tych ludzi. Jak można być takim człowiekiem i rozpowiadać takie rzeczy. To, że ludzie będą gadać to mam gdzieś, to, że one tak mówią to jest straszne.madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Cześć dziewczyny.
Wczoraj miałam wizytę, nie miałam usg, bo tylko badał szyjkę i łożysko. Szyjka 3,94 cm, a łożysko trochę poszło w górę, zagrożenie powiedział, że będzie do końca, ale na razie sytuacja ma się coraz lepiej, więc trzeba być dobrej myśli.
Wczoraj tak się zdenerwowałam, że w nocy prawie w ogóle nie spałam, dzisiaj nadal mi pęka głowa. Muszę się wyżalić. Wczoraj to płakałam chyba ze 2 godziny. Spotkała mnie taka dziewczyna i powiedziała mi, że musi mi coś powiedzieć. Moja teściowa ze swoją matką opowiadają do ludzi, że głodzę swoje dziecko, że nie jem obiadów (obiady jem u mamy, bo one wszystko wypominają i kiedyś tak się zdenerwowałam przez nie, że miałam 2 skurcze), że moja szwagierka musi gotować robotnikom u nas na budowie (była raz taka sytuacja, że w jednej z brygad był ich siostry ciotecznej mąż i go zaprosiły na obiad), że ja to ogólnie jestem nie dobrym człowiekiem, że płakały we dwie do kogoś, że one są takie dobre, a ja się zachowuje tak jakby mi coś zrobiły. Normalnie idiotki. Mój mąż ma im coś powiedzieć, ale standard, nic nie wezmą do siebie. Poprostu mam już dosyć tych ludzi. Jak można być takim człowiekiem i rozpowiadać takie rzeczy. To, że ludzie będą gadać to mam gdzieś, to, że one tak mówią to jest straszne.
Monika - szok! Co za kobiety! Ojjj, znając mój charakter, to by im takie coś nie przeszło, wzięłabym męża i porozmawiała z nimi od razu, co to ma być w ogóle, Ty jesteś w ciąży!!!! Boże, co za france!!!!! -
Monika1357 wrote:Cześć dziewczyny.
Wczoraj tak się zdenerwowałam, że w nocy prawie w ogóle nie spałam, dzisiaj nadal mi pęka głowa. Muszę się wyżalić. Wczoraj to płakałam chyba ze 2 godziny. Spotkała mnie taka dziewczyna i powiedziała mi, że musi mi coś powiedzieć. Moja teściowa ze swoją matką opowiadają do ludzi, że głodzę swoje dziecko, że nie jem obiadów (obiady jem u mamy, bo one wszystko wypominają i kiedyś tak się zdenerwowałam przez nie, że miałam 2 skurcze), że moja szwagierka musi gotować robotnikom u nas na budowie (była raz taka sytuacja, że w jednej z brygad był ich siostry ciotecznej mąż i go zaprosiły na obiad), że ja to ogólnie jestem nie dobrym człowiekiem, że płakały we dwie do kogoś, że one są takie dobre, a ja się zachowuje tak jakby mi coś zrobiły. Normalnie idiotki. Mój mąż ma im coś powiedzieć, ale standard, nic nie wezmą do siebie. Poprostu mam już dosyć tych ludzi. Jak można być takim człowiekiem i rozpowiadać takie rzeczy. To, że ludzie będą gadać to mam gdzieś, to, że one tak mówią to jest straszne.
Co za baby !! Jak po rozmowie z mężem sie nie poprawi to ja bym pewnie sama wybuchła i wygadała wszystkie żale. Ale kurcze jeszcze troche u niej mieszkacieja nie wierze, że tacy ludzie sa ::
-
Witajcie Kochane!
My dzisiaj w dobrym humorze. Zostałam ciocią!Koleżanka urodziła synka, 2 tygodnie przed terminem. A jeszcze dwa dni temu się z nią widziałam, a tu siup i jest małe bobo:)
Monika, bardzo Ci współczuję. Najlepiej się odciąć od takich osób, nawet jeśli jest to rodzina.
PIGULSKA, Rika, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Współczuję teściowej, ja do swojej w sobotę mam jechać
oby dwoje tryskamy radością. Muszę wziąć śpiwór bo ostatnio mamusia uraczyła nas mikroskopijną kołdrą i jednym jaśkiem na 2 osoby. W domu ma okropne warunki, o łazience nie wspomnę. Mam nadzieję że napali w piecu bo inaczej to słabo będzie. W niedzielę co prawda wracamy. Do tego jej zrzędzenie i ton głosu którego po prostu nie znoszę . Mam nadzieję że wytrzymam po 3 godz w autobusie.
-
Monika, olej to ciepłym moczem, że tak rzeknę. Ty wiesz jak jest, ludzie, którzy Cię znają wiedzą jak jest, a te dwie i wszystkich którzy im wierzą miej gdzieś. Niech mąż im tylko powie, że słyszał, że Cię obgadują i sobie absolutnie nie życzy. I że jak się będą tak nie swoimi sprawami interesować, to kociej mordy dostaną
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Nie chcę siać paniki i każdy robi jak chce ale uważam , że wiedzieć warto - https://www.youtube.com/watch?v=8Z9ZzqeVBz8
-
Nejcik to OK bo się przestraszyłam
ja piernicze co za babska!!
Oj jedną i drugą wzięłabym na poważną rozmowę!! a z drugiej strony po co sie sie wkurzać! Tych babsztyli nic i nikt nie zmieni.
Mój mąż ma 190cm a ja 171cm a moje dziecię jest najwyższe w przedszkolu. Jest długa i chuda (nie wiem po kim taka chudzina)
Poza tym u mnie w rodzinie i Szanownego stronach nie ma niskich osób (pomijając moją mamę która ma 164 cm).
madziorek lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Kaolcia w koszyku jak nie zatwierdzisz zakupu to może leżeć i leżeć, ale jak potwierdzisz zakup i masz juz zapłacić to max do 7 dni czekaja na przelew
Witamy się z Wamidopiero co sniadanie zjadłam z Lilką
Monika ja juz nauczyłam się mieć opinie innych w dupietzn nie na każdy temat, ale na temat mojej osoby
a niech sobie gadają
ja wiem, że Ciebie to zdenerwowało, ale powiedz mi co ten stres Ci daje? Nic. Szkodzisz sobie i dziecku
daj na luz. Jak chcesz to daj namiary na te baby to ja wsiadam w auto i jade im nakopać
madziorek ja mam w pamiętniku tu na belly zdjęcia z każdego tygodniachcę zrobić sobie taki kolaż, ale szukam bardzo długiej ramki
niestety nikt takiej jeszcze nie wymyslił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 11:03
Karolcia88, madziorek, Monika1357 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018