X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie- bo ja zawsze kupowałam przez kup teraz (mowa o allegro) a jakbym chciała przez koszyk to do ilu dni muszę zapłacić?

a tak w ogóle to miłego dnia ;) my też dopiero po śniadanku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 10:02

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti wypatrzony wczoraj w lumpku za 0,70 zł :P już go wymoczyłam w normalnym proszku i piękny czyściutki :) ja mam z brzuchem chyba 4 zdjęcia, póki co nie jest jakiś mega widoczny, ale chyba zacznę regularnie cykać co tydzień fotki :)

201505111762.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziorek fajny ten przytulaczek gdzie kupiłaś??

madziorek lubi tę wiadomość

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Wczoraj miałam wizytę, nie miałam usg, bo tylko badał szyjkę i łożysko. Szyjka 3,94 cm, a łożysko trochę poszło w górę, zagrożenie powiedział, że będzie do końca, ale na razie sytuacja ma się coraz lepiej, więc trzeba być dobrej myśli.

Wczoraj tak się zdenerwowałam, że w nocy prawie w ogóle nie spałam, dzisiaj nadal mi pęka głowa. Muszę się wyżalić. Wczoraj to płakałam chyba ze 2 godziny. Spotkała mnie taka dziewczyna i powiedziała mi, że musi mi coś powiedzieć. Moja teściowa ze swoją matką opowiadają do ludzi, że głodzę swoje dziecko, że nie jem obiadów (obiady jem u mamy, bo one wszystko wypominają i kiedyś tak się zdenerwowałam przez nie, że miałam 2 skurcze), że moja szwagierka musi gotować robotnikom u nas na budowie (była raz taka sytuacja, że w jednej z brygad był ich siostry ciotecznej mąż i go zaprosiły na obiad), że ja to ogólnie jestem nie dobrym człowiekiem, że płakały we dwie do kogoś, że one są takie dobre, a ja się zachowuje tak jakby mi coś zrobiły. Normalnie idiotki. Mój mąż ma im coś powiedzieć, ale standard, nic nie wezmą do siebie. Poprostu mam już dosyć tych ludzi. Jak można być takim człowiekiem i rozpowiadać takie rzeczy. To, że ludzie będą gadać to mam gdzieś, to, że one tak mówią to jest straszne.

madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Nejcik Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Cześć dziewczyny.

Wczoraj miałam wizytę, nie miałam usg, bo tylko badał szyjkę i łożysko. Szyjka 3,94 cm, a łożysko trochę poszło w górę, zagrożenie powiedział, że będzie do końca, ale na razie sytuacja ma się coraz lepiej, więc trzeba być dobrej myśli.

Wczoraj tak się zdenerwowałam, że w nocy prawie w ogóle nie spałam, dzisiaj nadal mi pęka głowa. Muszę się wyżalić. Wczoraj to płakałam chyba ze 2 godziny. Spotkała mnie taka dziewczyna i powiedziała mi, że musi mi coś powiedzieć. Moja teściowa ze swoją matką opowiadają do ludzi, że głodzę swoje dziecko, że nie jem obiadów (obiady jem u mamy, bo one wszystko wypominają i kiedyś tak się zdenerwowałam przez nie, że miałam 2 skurcze), że moja szwagierka musi gotować robotnikom u nas na budowie (była raz taka sytuacja, że w jednej z brygad był ich siostry ciotecznej mąż i go zaprosiły na obiad), że ja to ogólnie jestem nie dobrym człowiekiem, że płakały we dwie do kogoś, że one są takie dobre, a ja się zachowuje tak jakby mi coś zrobiły. Normalnie idiotki. Mój mąż ma im coś powiedzieć, ale standard, nic nie wezmą do siebie. Poprostu mam już dosyć tych ludzi. Jak można być takim człowiekiem i rozpowiadać takie rzeczy. To, że ludzie będą gadać to mam gdzieś, to, że one tak mówią to jest straszne.

Monika - szok! Co za kobiety! Ojjj, znając mój charakter, to by im takie coś nie przeszło, wzięłabym męża i porozmawiała z nimi od razu, co to ma być w ogóle, Ty jesteś w ciąży!!!! Boże, co za france!!!!!

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulinqa wrote:
    madziorek fajny ten przytulaczek gdzie kupiłaś??
    W lumpku znalazłam, ale widziałam tez na Allegro, ale w sumie mój był prawie za darmo a tam juz od 6-9 zł mozna kupic

201505111762.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Cześć dziewczyny.

Miało byc cytuj nie lubie.
    Co za baby !! Jak po rozmowie z mężem sie nie poprawi to ja bym pewnie sama wybuchła i wygadała wszystkie żale. Ale kurcze jeszcze troche u niej mieszkacie :/ ja nie wierze, że tacy ludzie sa ::

201505111762.png
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam, aż mąż wróci z trasy. Ale do nich mówisz to jak do ściany. To już nie pierwsza sytuacja.

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • maribel Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane!

My dzisiaj w dobrym humorze. Zostałam ciocią!:) Koleżanka urodziła synka, 2 tygodnie przed terminem. A jeszcze dwa dni temu się z nią widziałam, a tu siup i jest małe bobo:)

Monika, bardzo Ci współczuję. Najlepiej się odciąć od takich osób, nawet jeśli jest to rodzina.

PIGULSKA, Rika, gosiunia lubią tę wiadomość

atdc9vvjg5na5b6o.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję teściowej, ja do swojej w sobotę mam jechać :/ oby dwoje tryskamy radością. Muszę wziąć śpiwór bo ostatnio mamusia uraczyła nas mikroskopijną kołdrą i jednym jaśkiem na 2 osoby. W domu ma okropne warunki, o łazience nie wspomnę. Mam nadzieję że napali w piecu bo inaczej to słabo będzie. W niedzielę co prawda wracamy. Do tego jej zrzędzenie i ton głosu którego po prostu nie znoszę . Mam nadzieję że wytrzymam po 3 godz w autobusie.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, olej to ciepłym moczem, że tak rzeknę. Ty wiesz jak jest, ludzie, którzy Cię znają wiedzą jak jest, a te dwie i wszystkich którzy im wierzą miej gdzieś. Niech mąż im tylko powie, że słyszał, że Cię obgadują i sobie absolutnie nie życzy. I że jak się będą tak nie swoimi sprawami interesować, to kociej mordy dostaną :D

gosiunia lubi tę wiadomość

preg.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, Beti 3 godziny? Po to żeby się męczyć? Ja bym jej powiedziała, że strasznie ubolewam, ale w ciąży tak jeździć mi nie wolno... ;)

gosiunia lubi tę wiadomość

preg.png
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypuszczam, ze im zrobi awanturę. I bardzo dobrze.

Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę siać paniki i każdy robi jak chce ale uważam , że wiedzieć warto - https://www.youtube.com/watch?v=8Z9ZzqeVBz8

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

macie piękne te brzuszki!!!
    :)

buziaki

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamiętam,która z Was polecała podkłady poporodowe hartmanna, ale chciałam zapytać o rozmiar jaki warto zamówić, midi czy maxi?

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • MiM Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nejcik to OK bo się przestraszyłam :)

ja piernicze co za babska!!

Oj jedną i drugą wzięłabym na poważną rozmowę!! a z drugiej strony po co sie sie wkurzać! Tych babsztyli nic i nikt nie zmieni.

Mój mąż ma 190cm a ja 171cm a moje dziecię jest najwyższe w przedszkolu. Jest długa i chuda (nie wiem po kim taka chudzina ;))

Poza tym u mnie w rodzinie i Szanownego stronach nie ma niskich osób (pomijając moją mamę która ma 164 cm).

madziorek lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • Magic Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaolcia w koszyku jak nie zatwierdzisz zakupu to może leżeć i leżeć, ale jak potwierdzisz zakup i masz juz zapłacić to max do 7 dni czekaja na przelew :)

Witamy się z Wami :) dopiero co sniadanie zjadłam z Lilką :)

Monika ja juz nauczyłam się mieć opinie innych w dupie :) tzn nie na każdy temat, ale na temat mojej osoby :) a niech sobie gadają :) ja wiem, że Ciebie to zdenerwowało, ale powiedz mi co ten stres Ci daje? Nic. Szkodzisz sobie i dziecku :) daj na luz. Jak chcesz to daj namiary na te baby to ja wsiadam w auto i jade im nakopać :)

madziorek ja mam w pamiętniku tu na belly zdjęcia z każdego tygodnia :) chcę zrobić sobie taki kolaż, ale szukam bardzo długiej ramki :) niestety nikt takiej jeszcze nie wymyslił ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 11:03

Karolcia88, madziorek, Monika1357 lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic dzięki!:)

Magic lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy któraś może polecić jakiegoś konkretnego użytkownika z rzeczami typowo wyprawkowymi?

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
‹‹ 767 768 769 770 771 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ