Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotko miałaś piękne zaręczyny, aż mi się łezka w oku zakręciła
U nas właśnie w maju będzie 3 rocznica poznania się, może i mojego olśni ??
Inessa tak się cieszę że Maciuś jest tym wymarzonym i wyczekanymŻyczę Wam wspaniałego weekendu i szybkiego zakończenia biurokracji. Każdemu dziecku na Świecie należą się tak kochający rodzice jak Wy!
Ja na razie mam stop na kupowanie bo wyczerpałam już limit w tym miesiącu, czekam do wypłaty i ruszam dalej w szał zakupowy, który chyba trwa od 2 kreseczek na teście, no może trochę przesadziłam. Ja swojej niuni pewnie zamówię z nexta jakąś sukieneczkę bo nie ma jeszcze żadnej. Co do rozmiarówki to wydaje mi się że ubranka ze smyka są zawyżone. Kupiłam 62 a wizualnie dla mnie to 68. Uwielbiam przeglądać te malutkie rzeczy.dorota1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelinkie wrote:Maribel ja kupiłam to okrycie - biały miś
ogólnie super mięciusie i fajnie się prezentuje
ciekawe jak po praniu, bo uprać przed użyciem trzeba, choćby dlatego, że jak miałam czarne getry i położyłam to okrycie na nogi, to mi troche getry obeszły białym puszkiem
Dziewczyny super wyglądają te ręczniki! Hipcio jest cudny! jak bym mogła zamówiłbyś od razu, niestety dopiero w marcu będziemy mieli pieniądze na dalsze zakupy dla malucha, mam nadzieje ze te ręczniki jeszcze bedąmaribel lubi tę wiadomość
-
dorotka ja bym nie przyjęła zaręczyn tylko dlatego, że zrobił to tylko po to by jego matka sie odczepiła...poczułabym się okropnie, ale wyszło jak wyszło, wzieli ślub i niestety nie jest fajnie, ale mi sie siostra nie zwierza, nie wiem czemu
Blu no nie żartuj....to cudnie...
MiM mojemu nie giną....za to mi taka jak się potem okazuje szanowny mąż wciskał na swoje kopyto moje skarpetki, które już się nie nadawały do noszenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:13
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
MiM u mnie nie dość że skarpetki to jeszcze majtki!
ale to akurat zasługa mojego męża- bo jak jeszcze mieliśmy prysznic a wracał bardzo zziębnięty to kąpał się na dole (w łazience teściowej) i nieraz zapomniał przynieść ubrań więc ona prała i zostawiała całą bieliznę dla szwagra. Kiedyś się wściekłam jak zobaczyłam, że 6 par bokserek mojego męża suszą się na dole! -
Hej Mamuski. Inesska gratulacje! Może z wszystkich majowek Ty pierwsza będziesz miała synka w domu! Życzę Ci tego z całego serducha.
Dorotka bajkowe zareczyny! Ja tak jak Blu uważam że to sprawa 2 osób a nie całej rodziny.
Wczoraj miałam kolędę, oczywiście był komentarz na temat mojego stanu ale ogólnie bardzo pozytywnie.
No i byłam dziś na kontroli. Zostałam pochwalona za przestrzeganie diety. Cholesterol w ciąży może byc wyższy, mam po porodzie iść jeszcze raz na badania. No i z racji moich super cukrow następna wizyta za 3 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:23
Magic, Karolcia88, gosiunia, Catyyy, katalina, PIGULSKA, maribel lubią tę wiadomość
-
Bleuberry, faktycznie kiepsko wyszło u tej koleżanki. Wiem, że kiedyś była tradycja prosić najpierw o rękę rodziców przyszłej narzeczonej i takie tam zaręczyny we dwoje to była obraza dla jej rodziny. Ale czasy się zmieniło i teraz warto przeżyć to we dwoje a potem ceremonialnie ogłosić to rodzinie. Przynajmniej w ten sposób teściowie nie będą nauczeni, że trzeba liczyć na ich zdanie.
MiM, męskie skarpetki to dramat, jak mam je segregować to mnie nerwy biorą: czarna, bardziej czarna, grafitowa, czarna ale sprana, czarna z białym paskiem. Jak segreguję swoje to chwila i gotowe, bo są niepowtarzalne. W ogóle to mam w łazience szafę na ręczniki i bielizne i tam specjalne miejsce, gdzie niektóre skarpety czekają na swoją drugą połówkę. Ale z biegiem czasu myślę, że są to już wdowce i muszą czekać też na towarzyszkę z odzysku.MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witamy się.
Inessko -życzę Wam aby wszystko przebiegło po waszej myśli.
Dorotka wielkie gratulacje
My wczoraj wizytowałyśmy się i wszystko oki, gin stwierdził ze jak dla niego moje 26 mm szyjki to całkiem nie źle - znając moje możliwości ;-)posłuchał tentna detektorem i też wszystko oki, zrobił posiew i za tydzień wyniki.Tak więc nic tylko się cieszyć.
MiM, dorota1987, Karolcia88, Magic, madziorek, Bluberry, gosiunia, katalina, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Nadulek ja miałam zaręczyny 4 lata temu, ale chyba i tak można pogratulować takiego męża:)
A wogóle miałam napisać, że mimo brania Asparginu miałam w nocy taki straszny skurcz w łydce, że myślałam, że mnie pirania użarła. Aż łezki mi poleciały, mąż się obudził i pomógł rozmasowywać, a skurcz wracał. Dzisiaj łydka boli:/ nie wiem czy łykać jeszcze dodatkowy magnez czy przeczekać do wizyty (za tydzień). -
nadulek super
) widzisz? Ja Ci mówię, zobaczysz jeszcze przenosisz córunię
bardzo mnie cieszy fakt, że trochę sie unormowało u Ciebie :*
MiM miałaś tylko 2 pobrania? Wydaje mi się, że jest ok
dorota wydaje mi się, że dodatkowy magnez nie zaszkodzi, a może nawet pomoże?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:44
nadulek, dorota1987 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
MiM wrote:Odebrałam wyniki krzywej
Pierwsze pobranie na czczo. 71.10
2. Glukoza po dwóch godzinach 93,87
Proszę o interpretację