Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotko miałaś piękne zaręczyny, aż mi się łezka w oku zakręciła
U nas właśnie w maju będzie 3 rocznica poznania się, może i mojego olśni ??
Inessa tak się cieszę że Maciuś jest tym wymarzonym i wyczekanym
Życzę Wam wspaniałego weekendu i szybkiego zakończenia biurokracji. Każdemu dziecku na Świecie należą się tak kochający rodzice jak Wy!
Ja na razie mam stop na kupowanie bo wyczerpałam już limit w tym miesiącu, czekam do wypłaty i ruszam dalej w szał zakupowy, który chyba trwa od 2 kreseczek na teście, no może trochę przesadziłam. Ja swojej niuni pewnie zamówię z nexta jakąś sukieneczkę bo nie ma jeszcze żadnej. Co do rozmiarówki to wydaje mi się że ubranka ze smyka są zawyżone. Kupiłam 62 a wizualnie dla mnie to 68. Uwielbiam przeglądać te malutkie rzeczy.
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelinkie wrote:Maribel ja kupiłam to okrycie - biały miś

ogólnie super mięciusie i fajnie się prezentuje
ciekawe jak po praniu, bo uprać przed użyciem trzeba, choćby dlatego, że jak miałam czarne getry i położyłam to okrycie na nogi, to mi troche getry obeszły białym puszkiem
Dziewczyny super wyglądają te ręczniki! Hipcio jest cudny! jak bym mogła zamówiłbyś od razu, niestety dopiero w marcu będziemy mieli pieniądze na dalsze zakupy dla malucha, mam nadzieje ze te ręczniki jeszcze bedą
maribel lubi tę wiadomość
-
dorotka ja bym nie przyjęła zaręczyn tylko dlatego, że zrobił to tylko po to by jego matka sie odczepiła...poczułabym się okropnie, ale wyszło jak wyszło, wzieli ślub i niestety nie jest fajnie, ale mi sie siostra nie zwierza, nie wiem czemu

Blu no nie żartuj....to cudnie...
MiM mojemu nie giną....za to mi tak
a jak się potem okazuje szanowny mąż wciskał na swoje kopyto moje skarpetki, które już się nie nadawały do noszenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:13
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
MiM u mnie nie dość że skarpetki to jeszcze majtki!

ale to akurat zasługa mojego męża- bo jak jeszcze mieliśmy prysznic a wracał bardzo zziębnięty to kąpał się na dole (w łazience teściowej) i nieraz zapomniał przynieść ubrań więc ona prała i zostawiała całą bieliznę dla szwagra. Kiedyś się wściekłam jak zobaczyłam, że 6 par bokserek mojego męża suszą się na dole! -
Hej Mamuski. Inesska gratulacje! Może z wszystkich majowek Ty pierwsza będziesz miała synka w domu! Życzę Ci tego z całego serducha.
Dorotka bajkowe zareczyny! Ja tak jak Blu uważam że to sprawa 2 osób a nie całej rodziny.
Wczoraj miałam kolędę, oczywiście był komentarz na temat mojego stanu ale ogólnie bardzo pozytywnie.
No i byłam dziś na kontroli. Zostałam pochwalona za przestrzeganie diety. Cholesterol w ciąży może byc wyższy, mam po porodzie iść jeszcze raz na badania. No i z racji moich super cukrow następna wizyta za 3 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:23
Magic, Karolcia88, gosiunia, Catyyy, katalina, PIGULSKA, maribel lubią tę wiadomość
-
Bleuberry, faktycznie kiepsko wyszło u tej koleżanki. Wiem, że kiedyś była tradycja prosić najpierw o rękę rodziców przyszłej narzeczonej i takie tam zaręczyny we dwoje to była obraza dla jej rodziny. Ale czasy się zmieniło i teraz warto przeżyć to we dwoje a potem ceremonialnie ogłosić to rodzinie. Przynajmniej w ten sposób teściowie nie będą nauczeni, że trzeba liczyć na ich zdanie.
MiM, męskie skarpetki to dramat, jak mam je segregować to mnie nerwy biorą: czarna, bardziej czarna, grafitowa, czarna ale sprana, czarna z białym paskiem. Jak segreguję swoje to chwila i gotowe, bo są niepowtarzalne. W ogóle to mam w łazience szafę na ręczniki i bielizne i tam specjalne miejsce, gdzie niektóre skarpety czekają na swoją drugą połówkę. Ale z biegiem czasu myślę, że są to już wdowce i muszą czekać też na towarzyszkę z odzysku.
MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witamy się.
Inessko -życzę Wam aby wszystko przebiegło po waszej myśli.
Dorotka wielkie gratulacje
My wczoraj wizytowałyśmy się i wszystko oki, gin stwierdził ze jak dla niego moje 26 mm szyjki to całkiem nie źle - znając moje możliwości ;-)posłuchał tentna detektorem i też wszystko oki, zrobił posiew i za tydzień wyniki.Tak więc nic tylko się cieszyć.
MiM, dorota1987, Karolcia88, Magic, madziorek, nick nieaktualny, gosiunia, katalina, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Nadulek ja miałam zaręczyny 4 lata temu, ale chyba i tak można pogratulować takiego męża:)
A wogóle miałam napisać, że mimo brania Asparginu miałam w nocy taki straszny skurcz w łydce, że myślałam, że mnie pirania użarła. Aż łezki mi poleciały, mąż się obudził i pomógł rozmasowywać, a skurcz wracał. Dzisiaj łydka boli:/ nie wiem czy łykać jeszcze dodatkowy magnez czy przeczekać do wizyty (za tydzień). -
nadulek super
) widzisz? Ja Ci mówię, zobaczysz jeszcze przenosisz córunię
bardzo mnie cieszy fakt, że trochę sie unormowało u Ciebie :*
MiM miałaś tylko 2 pobrania? Wydaje mi się, że jest ok
dorota wydaje mi się, że dodatkowy magnez nie zaszkodzi, a może nawet pomoże?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:44
nadulek, dorota1987 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Wg mnie i z tego co mi gin wczoraj powiedział to okiMiM wrote:Odebrałam wyniki krzywej
Pierwsze pobranie na czczo. 71.10
2. Glukoza po dwóch godzinach 93,87
Proszę o interpretację