Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pigulska to trzymam kciuki, żeby Cię szybko przyjęli
To naprawdę dziwne, że u Ciebie wszystko tak bezobjawowo przebiegało i jednak całe szczęście, ze w porę to wyszło, bo im szybciej dostaniesz antybiotyk tym lepiej. Mnie to od razu do nefrologa skierowali, pomijając jakoś urologa.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:No bardzo dziwne Alma, oby wizyta u nefrologa nie była konieczna
a Ty jaki miałaś problem z nerkami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 20:39
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
No to ja też należę do klubu niechcemisię. Aż mam wyrzuty sumienia, że mam tyyyyyle czasu i nie robię nic! Ale samemu to tak jakoś głupio. Poza tym coraz szybciej się męczę i coraz gorzej mi się oddycha. Teraz chwilę czytałam małej na głos i myślałam, że ducha wyzionę
Zosia pierwsze mocniejsze kopniaczki skierowała właśnie w pęcherzI czasem dalej mi tam wierzga, uczucie jest conajmniej okropne
-
alma wrote:Kochana ja miałam kilkakrotnie białko w moczu i to dość dużo, więc od razu gin skierował mnie do nefrologa.W usg nerek na szczęscie nic nie wyszło, ale nadal muszę robić badanie moczu co tydzień, co miesiąc dobową zbiórkę moczu i też eGFR i kreatyninę. U mnie wciąż nie znają przyczyny tego białka
I jutro zrobię keratynine +eGFR żeby wziąć od razu do lekarza.alma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
staram się Was nadrobić ale ciężko idzie
jestem po rozprawie - 1:0 dla mnie. Być może prawda sama się obroni a wychodzi na to ze sędzia umie czytać ze zrozumieniem i miedzy wierszami i widzi ze moj pracodawca kity wciska
kolejna 9 marca
Gratuluję Inesko
Trzymajcie się i dobrej nockiCatyyy, MiM, PIGULSKA, madziorek, KotMisia, Rika, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny my jutro wizytujemy-prosimy o kciuki
a od następnego tygodnia w netto pampersy ""pampers" w promocjidwie paczki za 45 zł ...chyba się skusimy
a gdzie nam dziś Gosia się zapodziała?Anioł, KotMisia, gosia86, Bluberry, PIGULSKA, dorota1987, Catyyy, alma lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualny
-
My też witamy się o poranku
Dziś niestety moja mała pospać nie dała, ale i tak wdzięczna jestem jej za wczoraj
Rika wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń, spokojnego porodu i wielu radosnych chwil
Trzymamy kciuki za wizytęNa pewno Kasieńka się pięknie rozwija
Anioł, dobre wieści z rozprawy, cieszę się że utrzesz szefowi nosadobrze, że sprawa może znaleźć finał przed porodem
Kciuki również za pozostałe wizytujące!Rika, KotMisia lubią tę wiadomość
-
Rika wszystkiego najlepszego! Lekkiego porodu i zdrowego Maluszka :*
Ja na nogach od 5:45Miś di pracy wstawał to mu zrobiłam pyszne śniadanie
Chcę iść dalej spać tylko muszę czekać godzinę żeby cukier zmierzyć.
A moja malutka tak szaleje po 23 że spać nie mogę. Wyobrazcie sobie kota, którego przykryje się kołdra. Tak sśmiesznie się kręci żeby wyjśćto dokładnie to samo robi moja Oleńka
Moje Kociątko
katalina, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Rika Sto lat
U mnie Mała też mocniejszy popis daje jak tylko zamknę oczy. Aż się boję jej kopów , dosłownie. Po tym jak mnie pokopała w mój " czuły punkt" modlę się żeby więcej jej noga tam nie spoczęła. Ja w nocy miałam silny ból brzucha, taki że aż 3 razy próbowałam z niego wstać. Wszystko przez te zaparcia, no ale wieczorem brałam mój ukochany syrop i dzisiaj już bez bólu
-
Beti strasznie Ci współczuję, wiem co to za bol. Mocno sciskam żeby już przeszło. :* Ja od kiedy jestem na diecie i jem ogromne ilości warzyw to chodze do toalety 2 razy dziennie. Może spróbuj zmienić dietę, mniej białej mąki, ryżu białego i pszennego makaronu? Ja np testowalam i polecam makaron z cukinii
-
Rika....najlepszego!
To moje dziecię wyjątkowo spokojne, jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby mnie wybudziła. Rusza się mało i bardzo delikatnie. Pewnie tak jak syn, dopiero po porodzie pokaże na co ją stać :p
Miłego dnia Dziewczyny! U nas trochę słońca się pokazała, więc od razu przyjemniej. Chociaż straszą niskim ciśnieniem. -
Błagam, tylko nie niskie ciśnienie
nie mogę aż wysiedzieć w pracy z tego wszystkiego
Mnie moje dziecie to cały dzień kopie, śmieję się, że może nie tyle harcuje jak się położę, ale jak tylko włączy się jej muzykę to normalnie dancing na całego! będzie miał tata przechlapane żeby utrzymać taką tancereczkężadna muzyka klasyczna na nią nie działa, za to jak już puszczę jakieś delikatne "utwory śpiewane" to szał
I w nocy też z każdą przewrotką
Ja na szczęście problemów z wypróżnianiem nie mam, zdarza się że chodzę i po 2-3 razy. Ale raz dziennie to na pewnoRzadko co drugi dzień, ale ja to od zawsze problemy gastryczne miałam i cud, że się teraz nie nasila
-
Hej dziewczyny
Czytam Was na bieżąco ale jakos nie miałam weny do pisania u mnie nasilone "niechcemisie" plus ból krocza jakby ktoś tam bitwę pod Grunwaldem sobie urządził, ale zauważyłam że ból nasila się gdy dużo czasu leżę na brzuchu (może jakiś ucisk to powoduje?) a od leżenia na boku bola biodra
Cudne wasze historie zaręczynowe
Anioł cieszę się że sprawy idą w dobrym kierunku:)
Rika wszystkiego najlepszego
Gosiunia kciuki za wizytę
Też odstawiłam witaminy z żelazem i problemy z "2" są znacznie mniejsze tylko ciekawe jakie wyniki wyjdą w poniedziałekgosiunia lubi tę wiadomość