Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia86 ale masz nogiii;)
Paulinqa -murzynek zrobiony, jest pyszny. Zjadłam z mlekiem tak jak lubię. Przepis prosty i szybko się go robi. Dodałam puchatka ale za to mniej cukru dałam. No to swoje pragnienie na murzynka zaspokoiłam:)
gosia86, paulinqa lubią tę wiadomość
-
Gosia ale laska z Ciebie
aż mi się zachciało popracować nad moimi nogami. Właśnie wróciłam ze spaceru z psiakiem, on mnie kiedyś na tym lodzie wywali. Dzisiaj wraca mój B. tryskam radością
tylko co z tego jak za parę dni wyjedzie aż do samego porodu
KotMisia, paulinqa, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Beti lubię bo przyjedzie a nie z powodu wyjazdu. :* dasz radę Kochana :*
A ja przez te cukry to nie mogę pospać
bo punkt 8 śniadanie
Zjadlam wczoraj kawałek torta i cukier wysoko ale w normie 
Było sto lat i 28 swieczek.
Miś miql lezki w oczach 
Ja w tym roku kończę 30 więc będę ryczec, że jestem stara
A mój tata się śmiał, że Ola będzie płakać ze mną że jest taka młoda
beti97, katalina, paulinqa, gosia86, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

KotMisia nie przejmuj się wiekiem a na pełną rocznicę urodzin będziesz miała najpiękniejszy prezent Oleńkę
Gosia śliczny brzusio i nogami jak reszta też się zachwycam
Oj też dawno nie pamiętam kiedy miałam szpilki na nogach...byle do wiosny 
Beti dasz rade a do porodu zleci migusiem i będziecie juz we trójkę
gosia86 lubi tę wiadomość
-
czarna panda najwazniejsze ze zachcianka zaspokojona;) i że wyszło;)
ja nie moge juz spac w nocy. duszno mi jak sie poloze.. uciska mi juz na przepone..
beti mój przyjezdza za 4 tyg .. potem moze na święta na 3 dni ale potem już poród niedługo wiec przyjedzie.. wiem co czujesz bo mojego najdluzej 3 mies nie było...;/ -
Hej Dziewczyny

ja dzisiaj chyba też zrobię murzynka- ale nie mam orzechów
a ja najbardziej lubię z orzechami 
chyba mi morfologia poleciała bo wszystkie paznokcie mi się rozdroiły a i tak już je przycięłam praktycznie na zero
-
Karolcia to zrób sobie morfologie ? sprawdz
Gosia nie przejmuj się wiem że łatwo mi tak mówić ale spróbuj;)
mnie najbardziej denerwuja slowa ludzi ktorzy mówią ale masz brzuch wielki a same w ciązy wygladaly jak hipopotamy. ale siebie nie widza. a ja mam mały brzuch jak na tent= tydzień.
także najlepiej olać takie osoby;)
beti fajnie jak masz taką mozliwość jechania
ja takiej nie mam bo mieszkanie mają firmowe mieszka ich kilku tam a na własna reke wynajmowac to duże koszty.... a nie zamierzamy tam mieszkac potem..
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Paulinqa badania będę robić dopiero na wizytę żeby były "świeże", ale jestem pewna, że spadło bo do tej pory paznokcie się trzymały a teraz wszystkie poleciały. Więc pewnie jak pójdę do dentysty na kontrolę to będzie to samo

jak wychodziłam ze szpitala to już mi spadło do 12,4 a norma 12.
idę jakiś obiad zrobić. -
Ech
Dzieki dziewczyny
Beti a może akurat spodoba sie Wam i zostaniecie na stałe
Aaa dziewczynki pytanie mojego męża
"czy jeszcze urosną piersi do porodu?"
Rozmawialismy dzisiaj na temat biustonoszy i stad jego pytanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 14:13
-
Ja kupiłam te z H&M i nawet jak jeszcze urosną to spokojnie w nie wejdę bo są elastyczne. U mnie cycki póki co stoją, nic się z nimi nie dzieje , nawet nie bolą, aż się zastanawiam czy po porodzie coś z nich poleci. Zamierzam sobie kupić 2 koszule do karmienia i myślę o takich kopertowych żeby ciągle tych guziczków nie rozpinać. Z niecierpliwością czekam do 9 na wypłatę i zamawiam łóżeczko
u nas tatuś zajmuje się płaceniem za lekarzy a ja wyprawką i powiem szczerze że obawiam się że finansowo się nie wyrobię do maja no ale może mi się tylko wydaje.
-
Ja upatrzylam biustonosze w triumph po 55 zl trochę drogo mi sie wydaje ale widziałam też droższe w innych sklepach a te triumph mają naprawdę super jakość
Z moimi piersiami też jakos specjalnie noc sie nie dzieje czasem tylko czuję pieczenie w sutkach i nc więcej
Beti taka wyprawka to naprawdę spore koszta są
Ja się trochę martwię bo mąż był na bezpłatnym cały styczeń i to co było odłożone z lata niestety pójdzie na bieżące wydatki
Oczywiście rodzina się wtrąca i szuka mojemu mężowi innej pracy bo jak to tak żeby siedział w domu
Od wczoraj boli mnie głowa
nawet drzemka nie pomogła

Siusiam ze śmiechu