Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia86 ale masz nogiii;)
Paulinqa -murzynek zrobiony, jest pyszny. Zjadłam z mlekiem tak jak lubię. Przepis prosty i szybko się go robi. Dodałam puchatka ale za to mniej cukru dałam. No to swoje pragnienie na murzynka zaspokoiłam:)gosia86, paulinqa lubią tę wiadomość
-
Gosia ale laska z Ciebie
aż mi się zachciało popracować nad moimi nogami. Właśnie wróciłam ze spaceru z psiakiem, on mnie kiedyś na tym lodzie wywali. Dzisiaj wraca mój B. tryskam radością
tylko co z tego jak za parę dni wyjedzie aż do samego porodu
KotMisia, paulinqa, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Beti lubię bo przyjedzie a nie z powodu wyjazdu. :* dasz radę Kochana :*
A ja przez te cukry to nie mogę pospaćbo punkt 8 śniadanie
Zjadlam wczoraj kawałek torta i cukier wysoko ale w normie
Było sto lat i 28 swieczek.Miś miql lezki w oczach
Ja w tym roku kończę 30 więc będę ryczec, że jestem staraA mój tata się śmiał, że Ola będzie płakać ze mną że jest taka młoda
beti97, katalina, paulinqa, gosia86, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
KotMisia nie przejmuj się wiekiem a na pełną rocznicę urodzin będziesz miała najpiękniejszy prezent Oleńkę
Gosia śliczny brzusio i nogami jak reszta też się zachwycamOj też dawno nie pamiętam kiedy miałam szpilki na nogach...byle do wiosny
Beti dasz rade a do porodu zleci migusiem i będziecie juz we trójkęgosia86 lubi tę wiadomość
-
czarna panda najwazniejsze ze zachcianka zaspokojona;) i że wyszło;)
ja nie moge juz spac w nocy. duszno mi jak sie poloze.. uciska mi juz na przepone..
beti mój przyjezdza za 4 tyg .. potem moze na święta na 3 dni ale potem już poród niedługo wiec przyjedzie.. wiem co czujesz bo mojego najdluzej 3 mies nie było...;/ -
Hej Dziewczyny
ja dzisiaj chyba też zrobię murzynka- ale nie mam orzechówa ja najbardziej lubię z orzechami
chyba mi morfologia poleciała bo wszystkie paznokcie mi się rozdroiły a i tak już je przycięłam praktycznie na zero
-
Karolcia to zrób sobie morfologie ? sprawdz
Gosia nie przejmuj się wiem że łatwo mi tak mówić ale spróbuj;)
mnie najbardziej denerwuja slowa ludzi ktorzy mówią ale masz brzuch wielki a same w ciązy wygladaly jak hipopotamy. ale siebie nie widza. a ja mam mały brzuch jak na tent= tydzień.
także najlepiej olać takie osoby;)
beti fajnie jak masz taką mozliwość jechaniaja takiej nie mam bo mieszkanie mają firmowe mieszka ich kilku tam a na własna reke wynajmowac to duże koszty.... a nie zamierzamy tam mieszkac potem..
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Paulinqa badania będę robić dopiero na wizytę żeby były "świeże", ale jestem pewna, że spadło bo do tej pory paznokcie się trzymały a teraz wszystkie poleciały. Więc pewnie jak pójdę do dentysty na kontrolę to będzie to samo
jak wychodziłam ze szpitala to już mi spadło do 12,4 a norma 12.
idę jakiś obiad zrobić. -
Ech
Dzieki dziewczyny
Beti a może akurat spodoba sie Wam i zostaniecie na stałe
Aaa dziewczynki pytanie mojego męża
"czy jeszcze urosną piersi do porodu?"
Rozmawialismy dzisiaj na temat biustonoszy i stad jego pytanieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 14:13
-
Ja kupiłam te z H&M i nawet jak jeszcze urosną to spokojnie w nie wejdę bo są elastyczne. U mnie cycki póki co stoją, nic się z nimi nie dzieje , nawet nie bolą, aż się zastanawiam czy po porodzie coś z nich poleci. Zamierzam sobie kupić 2 koszule do karmienia i myślę o takich kopertowych żeby ciągle tych guziczków nie rozpinać. Z niecierpliwością czekam do 9 na wypłatę i zamawiam łóżeczko
u nas tatuś zajmuje się płaceniem za lekarzy a ja wyprawką i powiem szczerze że obawiam się że finansowo się nie wyrobię do maja no ale może mi się tylko wydaje.
-
Ja upatrzylam biustonosze w triumph po 55 zl trochę drogo mi sie wydaje ale widziałam też droższe w innych sklepach a te triumph mają naprawdę super jakość
Z moimi piersiami też jakos specjalnie noc sie nie dzieje czasem tylko czuję pieczenie w sutkach i nc więcej
Beti taka wyprawka to naprawdę spore koszta są
Ja się trochę martwię bo mąż był na bezpłatnym cały styczeń i to co było odłożone z lata niestety pójdzie na bieżące wydatki
Oczywiście rodzina się wtrąca i szuka mojemu mężowi innej pracy bo jak to tak żeby siedział w domu
Od wczoraj boli mnie głowanawet drzemka nie pomogła