X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pracą niestety jest jak jest albo trzeba za nią jechać w świat albo u nas jest taka że nie wiesz czy jutro ci nie podziękują. Ja cieszę się z powrotu Ukochanego <3 nawet nie wiedziałam że się za mną tak stęsknił <3 Niektórzy mówią że uczucia z czasem blakną, a u nas jest odwrotnie. Chyba na starość będziemy takie stare zakochane pierniki. Sprawdził już nawet że noworodki mogą latać samolotem 8 dni po porodzie, ale ja chyba nie będę takim hardcorowcem. Dzisiaj już 3 raz podjadam moje ciacho, no nie mogę się oprzeć.
    Gosiu mi te 2 staniczki z H&M ze zniżką wyszły 30 zł za szt.

gosia86 lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia ja na początek kupiłabym chyba taki całkiem bawełniany właśnie jak mają w h&m a dopiero później dokupiła jakiś lepszy. ciężko przewidzieć jak będą się zachowywać nasze piersi.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co smigam w sportowych pozniej musze jakiś kupić ;)

my to poslubie jak non stop bylismy razem to z czasem była taka monotonia w życiu codziennym. teraz jak mąż jest raz na jakiś czas jest zupełnie inaczej, widzę ze lepiej umiemy się ze sobą dogadać, i co się tu oszukiwac szybciej zaszłam w ciąże ;) jak był w domu to prawie rok się nie zabezpieczalismy, po roku zaszłam a po stracie maleństwa w 1 cyklu jak mąż przyjechał do Pl. ;)

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • Nana86 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ale zrobilyscie mi smaka na te wszystkie wypieki, a ja staram sie ograniczać bo mam juz na plusie 12 kg:((( i jestem juz lekko tym przestrszona.

Gosia wyglądasz swietnie!

Dziewczyny jak tam jesteście juz na etapie urządzania pokoików? Pochwalcie sie chociaż swoimi pomysłami, bo my mamy dylemat ze wszystkim, nawet kolorem ścian:D moj M chce siwe, ja miętowe, myśleliśmy o namalowaniu chmurek, ale zaraz zmieniliśmy zdanie na paski i tak codziennie inna koncepcje mamy;)

Zrobiłam jednak małe zakupy w next, zamowilam zwykle białe bodziaki w wielopakach 5 szt i takie spodenki:D jdługo były niedostępne, a tu pojawiła sie nowa kolekcja wiec zadebetowalam sie;) jak szaleć to szaleć:D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6d2323fc185.jpg

Nejcik, gosia86, beti97, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość

• Nana86 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych staników z h&m do karmienia to koleżanka ma juz je długo, bardzo chwaliła

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja cały dzień jem :) i juz mam pusta lodowke a nie chce mi sie do sklepu jechac ;)

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zajrzę jeszcze do h&m zobaczyć ale to i tak do wypłaty muszę poczekać
    Pewnie takie rozstania dobrze robią dla związku ale jak juz nie raz wspominałam mój mąż jest dla mnie jak narkotyk od którego jestem uzależniona i na każdą wzmiankę o rozstaniu wpadam w histerię
    Jednak nic nie piekliśmy bo mama dała mi pół blachy oszukanego sernika z jogurtów
    Do obiadu zrobiliśmy surówkę z pora i ogórków kiszonych ale ze dużo zostało to mąż przerobi na sałatkę będzie na kolację
    Nana ekstra spodenki

Dorota a jak po wczorajszej imprezie?pojechali autobusem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 17:40

dorota1987 lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie kupiłam te bawełniane, wisiały jeszcze obok takie bardziej wyjściowe ale wydawało mi się że są na codzień niewygodne. Wolę żeby nic mi moich cycuchów za bardzo nie uciskało.
    Byliśmy na zakupach w lidlu. Wróciłam z truskawkami <3 i grejpfrutem. Mniam mniam.

gosia86 lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti narobiłaś mi smaka na owoce i wciagnełam słoik czereśni z kompotu :)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Nana86 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym zjadła ciasto czekoladowe...... najbardziej mam ochotę na takiego "glenia" z biedronki na ktorego nigdy nie zwróciłabym nawet uwagi:(((

• Nejcik Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti97 wrote:
    Ja właśnie kupiłam te bawełniane, wisiały jeszcze obok takie bardziej wyjściowe ale wydawało mi się że są na codzień niewygodne. Wolę żeby nic mi moich cycuchów za bardzo nie uciskało.
    Byliśmy na zakupach w lidlu. Wróciłam z truskawkami <3 i grejpfrutem. Mniam mniam.

Beti, a te staniki, które kupiłaś mają całkiem miękkie miseczki? Czy lekko usztywniane?

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana86 wrote:
    A ja bym zjadła ciasto czekoladowe...... najbardziej mam ochotę na takiego "glenia" z biedronki na ktorego nigdy nie zwróciłabym nawet uwagi:(((

a co to takiego "gleń" z biedronki? :)))

gosiunia lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ciśnienie 134/70 jest wysokie?
    Zazwyczaj mam okolo 100/70

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny w niedzielny wieczór.
    Widzę że nie tylko ja się trochę złoszczę na rodzinę.
    Gosia trzymaj się i nie daj się.

Ja dziś głosno powiedziałam do męża ze żałuje ze się przeprowadzilismy do rodziców. Mój maż tez żałuje. :( Przez tą sytuację z siostrą atmosfera w domu trochę zgniła jak to się mówi. A mama od kilku dni ma jakiś nerwowy humor.
    Siostra wyjechała a ja teraz obrywam humorami rodziców - chyba za to ze powiedziałam prawde w oczy o zachowaniu mojej siostry.
    Mnie mama traktuje jak powietrze. Najgorsze jest to ze mąż moj odniosł wrazenie ze mama i jego traktuje jak powietrze.I mi tez tak sie wydaje.
    To jest męczące - smutno mi z tego powodu, a nic nie mogę zrobic w tym temacie. Nawet jak probowałam rozmawiac z rodzicami to powiedzieli mi ze się czepiam i wyolbrzymiam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 19:40

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do stanika, jeden kupiłam na allegro - taki sobie. A drugi w Atlanticu 44 zł fajna bawełna. Mimo to ja jakos nie lubie takich nieusztywnianych i nie wiem czy sie do nich przyzwyczaję.

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia -moja lekarka mowi ze jest w normie. bo ja miałam 135/74

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 19:38

klz98u696p33kjce.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash współczuję atmosfery w domu

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Slash współczuję atmosfery w domu

Płakac mi się chce z tej bezsilnosci.
    Nie wiem co mam zrobic, cokolwiek zrobie i tsk bedzie zle.
    Zaczne temat - będzie ze zów się czepiam.

Spróbuje dac wszystkim na przeczekanie.
    Ale jesli to dłuzej potrwa nie wie wiem co dalej.

Co mi radzicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 19:49

klz98u696p33kjce.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia86 wrote:
    Czy ciśnienie 134/70 jest wysokie?
    Zazwyczaj mam okolo 100/70

Podwyższone ale bez tragedii. Nie mierzyłaś po jakimś wysiłku? chociażby po wyjściu po schodach?

Nejcik z tego co się orientuje to w h&m mają całkiem miękkie miseczki, ale pewnie jakieś usztywniane też są :) jeszcze dokładnie nie buszowałam po dziale ciężarnych ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majóweczki ja z pytaniem. Kojarzę, że niektóre z wAs mają kolczyk w pępku. I czy coś się z nimi dzieje? Ja swojego nie noszę od 3 miesięcy, sprawdzam tylko co jakiś czas czy nie zarasta bo po ciązy chce dalej nosic.
    Ale kurcze zrobił mi się rozstęp na tym kawałeczku skóry pomiędzy dziurkami.Czy myślicie że ta skóra może mi pęknąć tak na amen na dwa kawałki? Tylko sie nie śmiejcie :D

WesołaMama, gosiunia lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
‹‹ 832 833 834 835 836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ