Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nejcik są całkiem miękkie , ale z usztywnieniem też były.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie na tapecie kłótnie z babcia. Dziś wybuchlam i zamiast babce kazanie że mnie denerwuje to ja dostałam po uszach że przeraża moja mamę jak wybucham. Ej no w ciąży jestem a babcia mnie po prostu denerwuje. Zresztą wiecie o tym bo czasem pisze co wyprawia za kwiatki. Ale od dziś nie reaguję w ogóle. Niech robi co chce...

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wrote:
    To u mnie na tapecie kłótnie z babcia. Dziś wybuchlam i zamiast babce kazanie że mnie denerwuje to ja dostałam po uszach że przeraża moja mamę jak wybucham. Ej no w ciąży jestem a babcia mnie po prostu denerwuje. Zresztą wiecie o tym bo czasem pisze co wyprawia za kwiatki. Ale od dziś nie reaguję w ogóle. Niech robi co chce...

Chyba brak reakcji jest najlepszym sposobem. Tylko niestety nie zawsze tak się da. Każdy ma gdzies kres cierpliwości.

gosiunia lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia ja pamiętam jak jeszcze moja babcia żyła- była bardzo schorowana i nie zawsze wiedziała, że robi na złość- później jak zmarła to mi było strasznie głupio, że np ją skrzyczałam.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Nana86 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM wrote:
    a co to takiego "gleń" z biedronki? :)))

MiM coś w stylu zakalca:D takie paczkowane co może leżeć pół roku w szafce:D dobrze ze biedra juz zamknięta

• gosiunia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia u mnie też z dziurką po kolczyku nic się nie dzieje,ale koleżance niestety pękł w ciąży-więc wcale nie głupie pytanie ...życzę żeby u Ciebie tak nie było oczywiście :)

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam dziewczyny.
    Dziekuję za każde wsparcie - kolorowych snów Wam życze.

gosia86, KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiunia wrote:
    Kotmisia u mnie też z dziurką po kolczyku nic się nie dzieje,ale koleżance niestety pękł w ciąży-więc wcale nie głupie pytanie ...życzę żeby u Ciebie tak nie było oczywiście :)
    Ale pękła taki rozstep od dziurki czy cała ta skórka na dwa kawałki? :(

A moja babcia to jest zdrowa, tzn wszystko wie co kto ma robić a sama nic nie robi bo ona nie umie po nowoczesnemu. Kocham ją ale jest egoistka i myśli tylko o sobie :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia moja mama też tak ma całe życie cos robila a teraz nagle nie wie, nie umie lub nie pamięta jak to sie robi
    A smarujesz czymś brzuszek? Może miałaś mało skóry złapane przy robieniu dziurki? Fakt u mnie po ponad 8 latach skóra się jakby wytarła i jak na początku nosiłam dosyć długie kolczyki to przed ciążą mogłam znacznie krótsze

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie gosiu wcześniej nie zwracalam na to uwagi ale mam jakies 5-6 mm na wysokość a grubość to raczej cieniutko. Kurcze rozstepy przeżyje ale co ja zrobię jak mi pęknie na dwie części :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • gosiunia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cała skórka na dwa kawałki jej pękła niestety :(

ale nie martw się ja miałam bardzo mało skóry złapanej i nic się nie dzieje ;)

a u Ciebie to się jakoś rozchodzi czy jak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:39

ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tym kawałku skóry zrobił mi sie rozstep, i ta skóra taka napięta jest :( a smaruje od początku brzucho :( kurde kto myśli o takich rzeczach jak ma 17 lat :(
    A powiedz co zrobiła ta koleżanka? Coś zrobiła z tą skórą? :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • gosiunia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wrote:
    Na tym kawałku skóry zrobił mi sie rozstep, i ta skóra taka napięta jest :( a smaruje od początku brzucho :( kurde kto myśli o takich rzeczach jak ma 17 lat :(
    A powiedz co zrobiła ta koleżanka? Coś zrobiła z tą skórą? :(

wiesz co wydaje mi się że jak to rozstęp to nic takiego nie powinno się stać :) a napięte to ja też mam ;)
    a koleżanka znowu przebiła pępek i jakoś to się tak zagoiło że nic a nic nie widać.

nie przejmuj się kochana mam dużo koleżanek po ciąży które miały kolczyki a tylko u tej jednaj się tak stało,więc masz bardzo małe szanse ;)

uciekam dziewczyny spać ,miłych snów <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:52

ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za dobre słowa! Co ma być to będzie ;) dobranoc :*

gosiunia lubi tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:03

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Jestem po drinku wypiłam bez cytryny ale na raz
    Cukier na czczo miałam 60 bo pobierała z palca
    Kciuki za dzisiejsze wizyty;)

MiM, Karolcia88 lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to gosiu najgorsze przed Tobą ;) wysiedziec 2 h ;)

Za dwie Gosie i Rika dziękuję za podzielenie się swoją kolczykowa wiedzą :*

gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu trzymaj się dzielnie po drinku. Ja wypiłam z cytrynką i stwierdziłam do przeżycia, a póżniej modliłam się żeby nie zwrócić i nie zemdleć. Ja właśnie jajca na śniadanie gotuję. Na obiadek brokułowa. Stosowanie diety półpłynnej póki co działa i wizyty w toalecie są codziennie na 2. Zmiana diety duźo daje. Pożegnałam Mc Donald i jakoś nie tęsknię. Dużo wody piję, nawet w nocy mnie suszy. Jak jakiegoś konia na pustyni :p

gosia86, KotMisia lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się pije jednym haustem to da się przełknąć najgorszy jest ostatni łyk
    Też Wam pobierali najpierw z palca?
    Wzięłam książkę ale nie chce mi się czytać.spać bym poszła ;) śniło mi się że jadłam kanapki z serem i nie mogłam pojechać na pobranie :D
    Beti cieszę się że zmiana diety na Ciebie działa i nie masz problemu w toalecie

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się i my :)

po śniadanku, jak zwykle owsianeczka ;) mnie już powoli nudzi, ale mąż się na takie śniadanie cieszy jak dziecko. Dzięki temu chodzę do toalety nawet 2 lub 3 razy dziennie! Mnie też cały czas suszy, przynajmniej jakbym miała porządnego kaca.

Gosia teraz jeszcze pewnie godzina Ci została, ale nie zazdroszcze tego uczucia w pierwszej godzinie po wypiciu.. strasznie mnie mdliło.

Dzisiaj jadę jeszcze odebrać wszystkie wyniki i do pracy, to już ostatni miesiąc jak się cieszę :D

Rika trzymamy kciuki za wizytę :) Zawsze masz piękne zdjęcia małej z usg, może i tym razem się tak ładnie ustawi do fotki ;)
    Za wszystkie wizytujące zresztą trzymamy kciuki! Powodzenia i miłego dnia :)

nick nieaktualny, KotMisia lubią tę wiadomość

‹‹ 834 835 836 837 838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ