Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane mogę do Was dołączyć?
Ewelcia, inessa, gosiunia, Emiliada, AnnaMaria89 lubią tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Hej dziewczyny przepraszam że się nie odniosę do waszych postów ale mam problem
Zalała mnie krew po prostu krwista krew
Nic mnie nie boli
Na usg wczoraj wszystko bylo ok
Biorę dupka
Męża nie ma więc nie mam jak jechać na ip
Zrobilam dzisiaj betę i czekam na wyniki
Leżę
Co mogę więcej? -
hej dziewczyny czytam was codziennie ale jakoś mi na koniec dnia sił brakuje, żeby coś napisać... Ja byłam na wizycie tydzień temu, też mam brać dupka ale tylko 2x1 dziennie.. czytając o waszych dawkach myślałam, ze to za mało ale lekarz chyba wie co robi.. w czwartek idę na kolejna wizytę i mam nadzieje, że już coś zobaczę i że wszystko będzie w najlepszym porządku
Dziewczyny czemu płacicie za te wszystkie badania tyle kasy i nie robicie ich za darmo? przecież to wszystko nam przysługuje...
U mnie z objawów to mam tak straszną zgagę, że normalnie wydaje mi się, że zaraz zionę ogniem hehe w końcu dziś kupiłam Reenie i już mi trochę lepiej
Gosia czy czujesz też bóle w podbrzuszu? jeżeli lekarz mówił, że są miejsca z których możesz krwawic to pewnie tak jest i wszystko będzie w porządku.. ale ja bym chyba nie wytrzymała i jechała na ip..
Fajnie, że napisałyście o tym becikowym.. wydaje mi się, ze my nie zarabiamy mało ale chyba byśmy zmieścili się w progu, żeby dostać ten 1000zl
i na koniec gratuluje wszystkim serduszekinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiu wiesz lekarz mówił CI,ze mozesz krwawic ale ja bym jednak pojechała na IP. Nie rozumiem jak Ty dzisiaj wziełaś Dupka? Czy 1x1 czy jeszcze 1x2 ???
Narazie leż ile sie da,poczekaj na meza lub zadzwon po niego i pojedźcie na IP zawsze Ty poczujesz sie bezpieczniej jak lekarz powie Wamz,e jest ok. A bete już masz???? Wspieram kochana i wierze,że nic zlego sie nie dzieje
A ja biore teraz Isoptin SR wczesniej brałam inny lek ale ja lecze sie na serce od wielu lat!!!
A Maluszka chcemy adoptować w wieku od 1-3 lat i pamietajcie,ze im starsi małżonkowie tym starsze dzieci sie dostaje!!!!
A za badania zwykle sie płaci gdy chodzi sie do lekarzy prywatnie niestety oni nie mogą wypisywać skierowan na NFZ
Witam nowe mamusie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:27
-
Pominiętej dawki nie ma co nadrabiać. Gosiu kiedy masz wyniki bety? Skurcze? Bóle brzucha? Dużo tej krwi? Może nadżerka albo jakaś żyłka pękła - masz dopochwowo progesteron? Nie stresuj się leż... jeśli nie leci cały czas to jest dobrze... weź nospę jak masz i absolutnie nie przegrzewaj brzuszka. I nic się nie martw ok? Wczoraj było ok to i dzisiaj będzie... pewnie jakaś żyłka pękła albo podrażnienie czy coś. Dbaj o siebie i odpoczywaj ok?
Co do becikowego to od jakiegoś czasu jest tak że miało być ono dla większości. Bo przecież kurde kto zarabia 8tys netto na rodzinę dwuosobową? Także pilnować dziewczyny tego becikowego bo się nam należy i już
Alma kliknij któryś z postów z pogrubioną czcionką jako cytuj i przyjrzyj się jak są zapisane te pogrubione wyrazy. Trzeba umieścić b w [] kwadratowym nawiasie na początku wyrazu a na końcu wyrazu /b też w []
Witaj Dzastina - spokojnych 9 msc -
No właśnie nic a nic mnie nie boli
Ciągle sprawdzam czy jest już beta
Dupka wzięłam dwa razy rano i przed 20
Jak nic nie boli to brać nospe?
Jestem spokojna bo przecież wczoraj wszystko bylo ok
Teraz wkladka jest czysta sprawdzam co chwilę
Mąż teraz się nie urwie są na robocie i nie ma jak wrócić na bazę