Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Budke, parasolke, i ocgraniacz na wiatr (bo ma jakies uszywnienie tekturowe czy plastikowe) piore gabka i proszkiem recznie. Reszte wypralam w pralce 30 stopni i lekkie witowanie - choc mozna tylko recznie. I nic sie nie stalo za to wszystko wypralo sie pieknie po corce
Ja pralam raz w dzieciecym.
gosia86, madziorek lubią tę wiadomość
-
Tak to jest że na dzieciach/ciąży ludzie nie oszczędzają
Podobna sytuacja njest na rynku ślubnym idzie sie od fryzjera to zwykly kok kosztuje 80 zl a ślubny identyczny 180 jak zapytałam fryzjera skąd ta różnica to powiedział że przy ślubnym musi użyć więcej wyobraźni
Mężuś jutro idzie do pracy i mi smutno bo zostanę sama w domu:(
MiM jak ręka? I tak Cię podziwiam kobieto że podjęłaś się mycia okien i to na takim etapie ciążyKotMisia lubi tę wiadomość
-
No właśnie dlatego ja jeżeli już kupuję to z wyprzedaży w smyku, a pieluchy , kosmetyki itp preferuję z Allegro od jednego sprzedawcy
no chyba że podoba mi się szczególnie jakieś ubranko to kupię. Zaraz wpadnie do nas siostra na pogaduchy. Pytałam dzisiaj kanara w autobusie kiedy mogę przestać kasować bilety bo z tego co czytałam kobiety w zaawansowanej ciąży mogą jeździć za darmo a on do mnie że nie ma takiego przepisu i ewentualnie jest to tylko dobra wola kanara że nie spisze. Zaraz muszę luknąć w przepisy bo nawet koleżanka pytała mnie czy jeżdżę jeszcze na biletach.
-
KotMisia ja mówiłam o tych chusteczkach http://zapodaj.net/a9c57fbe9ca88.jpg.html
bardzo dobrze się zachowują w praniu i naprawdę wyciągają kolory, niemieckiej marki. Ja prałam ubranka Małej razem z naszymi, wrzuciłam też jej czerwoną sukienkę która puściła kolor a nic nie pofarbowało, prałam wtedy z dwiema takimi chusteczkami, obie wyjęłam kolorowe. Naprawdę sprawdza się, sprzedaję mnóstwo i jeszcze żaden klient nie narzekał. -
Gosia, wysłać mogę, ale nie wiem ile poczta policzy za przesyłkę... Chusteczki u mnie są po 11zł a paczuszka taka, że w skrzynkę nie wejdzie więc przez to wyjdzie chyba drożej około 5-6zł jakoś.. Musiałabym sprawdzić. Jeżeli w ogóle, któraś z Was byłaby zainteresowana to piszcie na priv. Kupuję też w Niemczech swojej Małej produkty Hipp'a.
-
nick nieaktualny