Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak przyjdzie walizka to chyba tez zacznę się pomału pakować
Wlasnie mama doprowadzila mnie do szału bo przyszła po łańcuch do piły (mąż miał zawieść go do ostrzenia i tak wiezie w nieskończoność) a ta przyszla bo brat mój będzie zawoził jeden to ten drugi tez by wziął
Oczywiście ja nie wiem gdzie ten łańcuch a ta stoi mi nad głową i truje i zagląda po kątach a mąż nie odbiera
Przecież z du.y jej tego łańcucha nie wyciągnę
Grrrrr zawsze potrafinie wqrwic jakimś Malo istotnymi pierdołami -
Gosiu rozumiem Twój gniew ja ostatnio robiłam gimnastykę z kablem do tel bo mama stwierdziła że może ten który jest ma jakieś wady i dlatego trzeszczy jak się rozmawia. No i walczyłam z przekładaniem go przez regał, klęczeniem i wtykaniem go w odpowiednie wtyczki
nie wiem czemu ale też mam takie wrażenie może i samolubne, ale jak przywiozę Małą do domu to nikomu nie pozwolę jej wziąć. Jakoś czuję że u mnie jej będzie najlepiej, ewentualnie u tatusia. A propos śpiworków ja też zakupiłam w Tesco z Kubusiem Puchatkiem.
No i denerwują mnie komentarze na temat noszenia i spania z dziećmi. Zobaczysz jak będziesz dużo nosić i brać dziecko do łóżka to będzie taka miungwa , niedorajda. A we mnie aż się gotuje jak w kotle. Ja i tak zrobię po swojemu , właśnie dam dziecku tyle miłości i kontaktu ze mną ile będzie potrzebować. Wczoraj mówię do siostry i do mamy że zobaczę co Wiki będzie lubić i tak będę postępować to usłyszałam że tak jak nauczę tak będzie lubić. A właśnie że gówno prawda bo jak nie będzie chciała spać w śpiworku to będzie się darła i kładzenie w nim na siłę nic nie da. No ale ja oczywiście jestem ta głupia bo dzieci jeszcze nie mam i patrzą na mnie przez palce.GabiK lubi tę wiadomość
-
Ja nie widzę sensu kupować nowych ręczników, jak te które wezmę do szpitala całkiem się zniszczą to je wyrzuce i wtedy kupię nowe
Gosia jakbym widziała moją mamę... jak czegoś chce ode mnie a mowie ze tego nie mam lub nie wiem gdzie jest to ona gotowa mi po szafkach grzebać i szukać. Wtedy nie ma litości i won! Oczywiście kocham moja mamę ale są granicegosia86 lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Zgodnie z obietnicą zaglądam, odzywam się, że żyjemy całkiem dobrze.
Mam nadzieję, że u Was również wszystko dobrze.WesołaMama, PIGULSKA, gosiunia, Bluberry, katalina, beti97 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
A propos mężowych pomysłów to mój ostatnio stwierdził po co mamy kupować małemu kołderkę jak przecież mogę wziąć swoją letnią i złożyć na 4 części! Myślałam że padnę
Ofelaine, GabiK, gosia86, WesołaMama, gosiunia, Bluberry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPIGULSKA wrote:Aga30 zgrabny brzusio i fakt ze biust go póki co wyprzedza
Jak tam świeżo upieczeni małżonkowie?? Odczuwasz zmianę stanu cywilnego?
Ach ja ten nasz ślub to traktuję jak tylko formalnośćBo mieszkamy ze sobą jakieś 5 lat żyjemy jak małżeństwo od dawna wiec nic się nie zmieniło
No tyle że nazwisko i obrączka na palcu
Biust fakt wyprzedza jeszcze brzuch hi hi ciekawe czy to się zmieni czy biust dalej będzie rósłPewnie jak mleko przyjdzie to dwa berety i gumkę zamiast stanika bedę nosić
gosia86, PIGULSKA, WesołaMama, madziorek, dorota1987, GabiK lubią tę wiadomość
-
No fakt Adze to tylko pozazdrościć biustu
Beti też współczuję moja to mi chociaż odpuściła wszelkie głupie zadania do zrobienia
Ale ja po prostu nie znoszę jej wścibstwa bo przychodzi i wszędzie zagląda i robi obchody po pokojach
Co do dziecka i wszystkich rodzinnych mądrości to tlumacze jej od jakiegoś czasu że sami będziemy kąpać mała to mama na siłę uszczęśliwia mnie i zaprasza moją bratową do kąpania
Wiec powiedziałam do bratowej ze nie życzymy sobie odwiedzin przez dwa tygodnie od porodu
Oczywiście było gadania ze jak ona urodziła to jej rodzice przyjechali zaraz po wyjściu ze szpitala
No to dzieki Wam mam jeden wydatek mniejpoświęcę mężowe ręczniki
-
Puella wrote:Beti....może się orientujesz, czy już można kupić w naszych aptekach Sab Simplex?
Przy synku kupowałam w Niemczech przez znajomych, może już coś w tym temacie się zmieniło.
Sab Smplex - miałam sprowadzone 2 butelki ale nam niestety nie pomógłKolki skończyły się dopiero po skończeniu przez córkę 3 miesięcy.
Podobno są też na allegro al słyszałam że lubią być podróby...
A słyszałaś o nowym skuteczniejszym leku na kolki - LEFAX ?
Niestety też w Niemczech lub w Austrii (ponoć tu tańszy). Koleżanka miała i mówi że o wiele lepszy niż Sab Simplex - choć wiadomo że na każde dziecko może działać co innego. -
No Aga i teraz już jesteście Państwo
Jak ci się zacznie laktacja to uhuhuhu będzie co nosić
U mnie to niestety tylko brzuch widać a biust przy nim zaginąłale cóż każda kobieta jest inna
i nie przejmuję się
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Współczuje mam i teściowych
Moja teściowa dziś dzwoni i pyta jak Emilka po długiej nieobecności w przedszkolu, czy chętnie została itp.
Po czym pyta czy mamy już łóżeczko dla dzidzi? A ja na to, że jeszcze nie bo czekam na pierwszą wypłatę od ZUS, a ona na to że Ona i Teść chcą nam dać pieniądze na łóżeczko, że chcą taki prezent zrobić dla małej
Miło mi się zrobiło....
Ale niejednokrotnie pisałam że moja teściowa to SKARBMagic, PIGULSKA, gosia86, gosiunia, beti97 lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:
Magic co się z tobą działo?? Odpoczywasz od nas??
Nie mam czasuszukałam po znajomych, kto rodził w tym szpitalu co my chcemy i trochę wpadłam w wir ogarniania nas do tego wielkiego dnia. Poza tym marzec to dla nas wyjątkowy czas....samych urodzin
pierw teściowa, potem dzien kobiet, moje urodziny, mojego ojca i chłopaka siostry mojego męża
więc w marcu to ja nie wiem czy w ogóle będę miec czas na zaglądanie do Was
Podczytywałam jakiś czas temu, ale jakos nie miałam nic do powiedzenia na poruszane tematy
Mam juz wszystko rozpisane co musze kupić więc teraz tylko kasę odkładać i kupowaćLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Witam się poniedziałkowo, czytłam, że jest etap kupowania wózków spodobał mi się ostatnio Expander Mondo Ecco ale widziałam tylko na zdjęciach w Internecie
http://kocarky.pl/93,3w1-expander-mondo-ecco-cappuccino.html
stąd moje pytanie czy któraś może kupiła, oglądała, słyszała jakieś sprawdzone opinie? -
nick nieaktualnyPIGULSKA wrote:No Aga i teraz już jesteście Państwo
Jak ci się zacznie laktacja to uhuhuhu będzie co nosić
U mnie to niestety tylko brzuch widać a biust przy nim zaginąłale cóż każda kobieta jest inna
i nie przejmuję się
Już pogodziłam się z tym ze będę wyglądać jak dojna krówka hi hiNo cóż nic się nie zrobi ale cały czas mówię ze jak w lotto wygram to idę na zmniejszenie
I oby wygrać szybciej w tego lottka bo alfabetu braknie mi na określenie rozmiaru biustu
gosia86, WesołaMama, PIGULSKA, beti97 lubią tę wiadomość