Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisałam dzisiaj na olx do dziewczyny która sprzedaje wózek który mi sie podoba i ogłoszenie jest nadal aktualne i wózeczek do obejrzenia
wiec jak mąż będzie miał czas w tygodniu to pojedziemy go obejrzeć
Już się nie mogę doczekaćmaribel lubi tę wiadomość
-
Ja witam sie po wizycie, mały rośnie, ma nóżki w moim pęcherzu wiec juz wiem dlaczego tak biegam;) wszystko jest w porządku:) pytalyscie o te usg 3 D ja miałam robione, nawet ostatnio wrzuciłam zdjęcie i chwaliłam sie nim znajomej lekarce co prawda jest chirurgiem ale u siebie w gabinecie tez ma usg i mówiła ze na wielu szkoleniach zwracali lekarzom uwagę ze takie usg 3d nie jest bez wpływu na dziecko, ze nie powinno sie zbyt często go robić i nam "zabroniła"
nie wiem co o tym myślec bo uważam ze jesli byłoby szkodliwe to lekarze by tego nie praktykowali, ale w każdym razie raz juz zrobiliśmy i więcej chyba nie będę prosiła, w końcu Natan niedługo juz będzie z nami:) a i za usg 3d nie zapłaciłam dodatkowo, poprostu gin przełączyła obraz i wydrukowała zdjecia w takiej formie:)
gosia86, Agusia246, katalina, nadulek, Bluberry, maribel lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Napisałam dzisiaj na olx do dziewczyny która sprzedaje wózek który mi sie podoba i ogłoszenie jest nadal aktualne i wózeczek do obejrzenia
wiec jak mąż będzie miał czas w tygodniu to pojedziemy go obejrzeć
Już się nie mogę doczekać -
gosia86 wrote:Niestety takiego nie znalazłam a szukam głównie na terenie Wrocławia żeby daleko nie jeździć
Ten który chcę obejrzeć to tako laret -
To ten wózek http://naforum.zapodaj.net/thumbs/27f50148ee1c.jpg
Ale jak pisałam chcę jechać go obejrzeć o ile oferta będzie jeszcze aktualna
Cena wózka 650 zl więc chyba calkiem przyzwoita?
Na zdjęciach wygląda ok musielibyśmy dokupić fotelik do niego
Pigulska kciuki za Twoją wizytę i wszystkie pozostałe z tego tygodnia :*
Gdzies nam Karolcia88 zaginęła??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 07:51
PIGULSKA, Bluberry, Karolcia88, gosiunia, madziorek, dorota1987, Agusia246, Nana86 lubią tę wiadomość
-
Witamy się dzisiaj chwała Bogu bez gorączki na razie
Pigulska kciuki mocno zaciśnięte - powodzenia dla wszystkich dziś wizytującychPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ja nie mogę już zasnąć jak mąż wstaje do pracy po 5 to juz po spaniu
Napaliłam sie na ten wózek bo juz jedna okazja na jedo fin przeszła mi koło nosa bo dla męża w styczniu było jeszcze za wcześnie
Jestem wstępnie umówioną na obejrzenie wózka w tym tygodniu o ile nikt mnie nie uprzedzi i wczesniej go nie kupi -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96c93ef93b82.jpg
Moje serduszkoBluberry, Rika, AGA 30, Karolcia88, katalina, gosia86, maribel, Wonderwall, gosiunia, madziorek, dorota1987, monilia84, MiM, czarna panda, PIGULSKA, Agusia246, slash, Nana86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie :*
Gratulujemy wszystkim mamom wczorajszych wizyt i dobrych wieści, dzieciaczki rosną i bardzo dobrze
Ładne wózeczki wybieracie, my też mamy furę zakupioną tylko czeka aż tatuś po nią pojedzie i odbierze, jest tego typu co Agusia będzie miała, mi bardzo zależało na nieskrętnych kółkach i by był w dawnym stylu.
Śniło mi się dziś że jestem u jakiegoś obcego lekarza na usg, siedziałam jak na fotelu u dentysty. Lekarz zrobił mi usg 3D i wydrukował zdjęcie w drukarce 3D i dostałam plastikową laleczkę... czasem mam dość tych dziwnych snów one tylko mi w głowie mieszają.
Miłego dnia dziewczyny, ruszam załatwiać sprawy na mieście.
Oczywiście kciuki za dzisiejsze wizyty już zaciśnięte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 08:06
dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość