Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie podejrzewam zatrucia... Jem wlasciwie to samo co maz, a mdlosci mam co 2-3 dni i tak 1-2 razy wymioty w tyg...
moze za duzo zelaza, ale już staram się te tabletki brac co 3 dzien chociaż żeby mi wyniki nie polecialy
no trudno... A musze się pochwalic że maz znalazl. Rozwiazanie na nasza obecna sytuacje finansowa i bedziemy mieli zastrzyk gotowki wiec przestane budzic się w nocy by pomyslec skad na wszystko kase wziac teraz.. Zatem fotelik kupiony a w weekend dokupimy wozik i lozeczko, już na nas czekaja
a jaki kupic materacyk? Co polecacie? Kupujemy teraz, niby wczesnie wszystko już bedzie, ale żeby ogarniac pranie i czyszczenie i dokupienie pozostalych rzeczy to czas bede miala dopiero po 10.03 a wiadomo, że jeszcze Wielkanoc za pasem i przygotowania, w tym roku pierwszy raz u nas, rodzice przyjada i siostra, bo dla mnie to już za daleko bedzie robic 400km w jedna sttrone. Co prawda rodzice beda tydzien wczesniej i pomoga, ale wiadomo że chcę miec po swojemu i jeszcze dokonczyc wszystko dla Izabelki żeby się potem chwalic
-
Ja właśnie wróciłam z mamą z Tesco. Pogoda u nas do kitu. Mama dokupiła rękawiczuszki niedrapki wnuczce bo miałyśmy tylko 1 parę. Mam nadzieję że dotrze dzisiaj moje zamowienie do apteki bo i tak muszę iść podrukować pasek i PIT no i do przychodni muszę zajrzeć po tsh, a chciałabym już leczyć to moje dupsko bo wizyta u lekarza za 6 dni. No ale myślę że p dr już nie takie rzeczy oglądał. Jak się okazuje trochę z nas ma ten dupny problem. Szybko Wam znika ?bo ja to cudo mam pierwszy raz i oprócz tego źe wiem co na to stosować to ludzie mówią że im różnie pomaga.
-
Karolcia88 wrote:a ja mam pytanie odnośnie szczotek do włosów. Kupujecie z miękkim naturalnym włosiem czy ze sztucznym? może doświadczone mamy doradzą
-
Ale naskrobalyscie
katalina wspolczuje ci tych mdlosci, moze Izunia uciska na zoladek dlatego sie tak meczysz.
Co do ciezkich, zmeczonych nog to ja mam tak samo. Wieczorem czuje jakbym maraton przebiegla.
Moje wyniki beda jutro,bylam na zakupach i kupilam dwa cudne kompleciki. Tunika, leginsy i bolerko oraz spodenki, sweterek i bluzeczka. Kazdy zestaw po 20 zl. Trafilam akurat na przecene wiec mysle ze sie oplacalo. Od razu humorek mam lepszy.
Gosiu kciukam za wizyte, super ze sie udalo tak szybko umowic.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Witam się, u nas pogoda śliczna.
Ale i tak rozpaczam. Czemu? Bo znalazłam na olx idealne łóżeczko. W takim kolorze jak chciałam i za 60zł. Znalazłam je wczoraj wieczorem i ustaliliśmy z mężem, że bierzemy. Zadzwoniłam dzisiaj i co? Okazuje się, że wczoraj już je ktoś kupił
Puella, Ty jesteś na zwolnieniu od stycznia ( o ile mnie pamięć nie myli) i 4 marca wypłacą Ci pieniążki, a ja jestem od listopada i 16 marca wydadzą mi decyzjęŻenada.
Idę dzisiaj za męża trening poprowadzić, bo ma nadgodziny. Chyba pójdę w dżinsach i swetrze bo w strój sportowy to na bank się nie wbiję -
dziewczyny a podałybyście jeszcze raz użytkowników od których kupowałyście rzeczy na allegro? Bo miałam gdzieś w zakładce ale chyba przypadkiem usunęłam
a jeszcze parę rzeczy mam do kupienia i chciałam porównać
-
Pigulska super okazja Ci się trafiła
Katalina współczuję mdłości
Karolcia ja mam zamówioną szczotkę z naturalnego włosia (jutro babcia dostanie przelew to zapłacę za koszyk)
Ofeline cieszę się że udało mi się dzisiaj i zobaczę Polusie tydzień wcześniej ale mam nadzieję że lekarz nie powie ze za szybko przyszłam
U mnie w biedronce ani śladu po loveli jakiś facet przede mną wykupił 4 proszki i więcej nie było ale jak będę we Wrocławiu wieczorem to może gdzieś zajrzę jeszcze o ile mężowi humor się poprawi bo jakiś skwaszony dzisiaj:/
Puella cieszę się że zus w końcu podjął decyzjęPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Agusia246 wrote:Witam się, u nas pogoda śliczna.
Ale i tak rozpaczam. Czemu? Bo znalazłam na olx idealne łóżeczko. W takim kolorze jak chciałam i za 60zł. Znalazłam je wczoraj wieczorem i ustaliliśmy z mężem, że bierzemy. Zadzwoniłam dzisiaj i co? Okazuje się, że wczoraj już je ktoś kupił
Puella, Ty jesteś na zwolnieniu od stycznia ( o ile mnie pamięć nie myli) i 4 marca wypłacą Ci pieniążki, a ja jestem od listopada i 16 marca wydadzą mi decyzjęŻenada.
Idę dzisiaj za męża trening poprowadzić, bo ma nadgodziny. Chyba pójdę w dżinsach i swetrze bo w strój sportowy to na bank się nie wbiję
Agusia...6 lat prowadzę działalność i na dobrą sprawę nie mieli się do czego doczepić. Na pewno nie mogli mi zarzucić fikcyjności firmy, czy chęci wyłudzenia pieniędzy od państwa. Formalności pilnowała księgowa, więc też zawsze wszytsko miałam opłacone i złożone na czas.
A u Ciebie do czego się doczepili???Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:31
-
Karolcia, ja mam zestaw firmy Chicco (grzebień i szczotka).
Katalina, współczuję złego samopoczucia. Ja męczyłam się do 5 miesiąca. Odstawiłam żelazo i dolegliwości zniknęły, więc może faktycznie żelazo Ci szkodzi. A materac zamówiłam firmy Vitmat Baby, jest to materac lateksowy. Na allegro zapłaciłam 229zł. Jestem zadowolona. Ponoć dobre są też materace firmy Hevea.
Byłam dziś na spacerku, troszkę się dotleniłam. Zapisałam się do pobliskiej przychodni, lekarza rodzinnego i pielęgniarki środowiskowej. Została jeszcze położna, ale to dopiero jak synek będzie na świecie.
A na obiad zaserwowałam sobie dzisiaj naleśniki orkiszowe z musem jabłkowym. Pyszności!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:16
-
Żebym wiedziała do czego konkretnie... Ale ze mną nikt nie rozmawiał, nikt nic ode mnie nie chciał, wszystko z szefem załatwiają. Faktem jest, że poszłam do pracy będąc już w ciąży i przepracowałam półtorej miesiąca. Popracowałabym dłużej, ale lekarz zalecił l4 bo moja praca polegała na jeżdżeniu wielkim autem i roznoszeniu ulotek, a tu zimno w cholerę, a kręgosłup i kolana mam do kitu od długiego czasu.
Ale ja to w ogóle mam takie szczęście. Miałam pracować w mięsnym na pół etatu bo studiowałam dziennie, to mnie przeszkolili, zdążyliśmy z mężem wynająć mieszkanie, bo miałam przynosić przynajmniej z 800zł, po czym stwierdzili, że jednak potrzebują kogoś na cały etatI musieliśmy się przeprowadzić spowrotem. Potem już miałam ustawioną pracę w szkolę, do połowy września miałam iść podpisać umowę. Okazało się, że jednak rezygnują. No to od połowy września szukałam na gwałt czegokolwiek byle by były jakieś pieniądze. I proszę - od stycznia i tak pieniędzy nie ma
-
Dziewczyny właśnie oglądam Miasto Kobiet na playerze, polowa odcinka jest o sztucznym zapładnianiu, kocham Dorotę Wellman - kocham ją po prostu, a lekarkę w zielonej sukience bym za cyce powiesiła
polecam --> http://player.pl/programy-online/miasto-kobiet-odcinki,33/odcinek-7,S15E07,32900.html -
Agusia...rzeczywiście jakiś peszysko! Teraz pewnie będą chcieli udowodnić, że zatrudniając się w ciąży, chciałaś wyłudzić zasiłek. Teraz są bardzo cięci na kobiety w ciąży.....tak tak.....niech mi więcej mówią o polityce prorodzinnej w Polsce. Człowiek ma ochotę spakować walizki i wsiąść w samolot.
Eklerka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja też słyszałam o tej nagonce sprawdzania kobiet w ciąży, jak byśmy chciały na tym biznes zrobić. A tu człowiek nie ma co do garnka włożyć i kolejny ludź w drodze i jak tu się cieszyć?? Depresji tylko można dostać. Ja dzięki Bogu nie mam takiej sytuacji , pracowałam w firmie 3 lata , no i to sieciówka powyżej 20 osób więc pracodawca mi wypłaca pieniążki. Odebrałam wyniki tsh i ft4 i są dobre. Bardzo się cieszę bo nie mam kasy teraz na endokrynologa. Byłam w aptece i odebrałam maść a z czopków jednak zrezygnowałam raz że nie lubię dwa że piszą że lepiej nie stosować, aż tak wielkich tych hemoroidów nie mam żeby je w siebie pakować. Kupiłam za to cyklo3 fort bo jest pomocny i można go stosować w ciąży, dopiero wczoraj sobie przypomniałam jak któraś z Was napisała że bierze coś doustnie. Zobaczymy jaki będzie efekt.