Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MiM ale dowaliła, skąd ludzie mają takie durne pomysły!!
Ja znam wielu Michałów w tym mam kuzyna Michała i wszyscy są duszami towarzystwa, przebojowi, weseli, zaradni i sama chciałam dać synowi tak na imię.
I żaden z nich nie jest gejem.
Beti ja upatrzyłam pościel w sklepie, wrzucę fotkę po zakupie w przyszłym tygodniu. -
nick nieaktualnyZawsze sie znajdzie ktoś kto skomentuje. Jedyne co pozostaje olać glupie gadanie. To nasze dzieci i nasz wybór imienia inni powinni to uszanować. Każde imię ma swoje znaczenie, ale bez przesady. U nas tez jak juz kiedyś pisalam znajomi próbowali nam wmówić ze syna skrzywdzimy imieniem Jan bo to takie stare, a bo ich teść to Jan i alkoholik, bo syna będą przezywać (nie pamietam jak) Boże to moje dziecko będzie alkoholikiem bo jakiś tam Jan jest? A teraz jest gadka ze prawie jak papież bedzie bo mąż dodał drugie imię Franciszek. Trochę to smieszne. Ja lubię stare imiona inny nie ale nie komentuje tego.
Wiec dziewczyny nie przejmujmy sie innych gadaniem. Wszystkim nie dogodzimy. Nasze dzieci będą miały śliczne imiona.gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mialam dzisiaj zamówić kocyk ale głowa mnie boli i nie jestem w stanie myśleć
Jak udało mi się zasnąć to przyszla do mnie mama i po spaniu
Duszno mi i ciśnienie mam 128/78 to wysokie jak na mnie i coraz częściej pojawiają sie u mnie te duszności wiec będę musiała powiedziec lekarce
Rika ja się tez zastanawiałam czy mala nie jest poprzecznie bo czuje ja z kazdej strony ale nie zmienila pozycji i jest główkowo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rika ja mam skurcze i one wyglądaja tak jakby mała się pchala na dwa boki. Lekarka to widziała. Jak możesz weź nospe, poloz się na lewy bok i obserwuj. Jak będzie więcej niż 10 to podjedz na ip. Ale może to zaczynają się skurcze BH
Rika, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Jak tak czytam o tych imionach i przesądach, komentarzach rodzin i znajomych - to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Maskara - ludzie to są chamscy!
Przecież to nasza decyzja, nasze dziecko, darowali by sobie komentarze.
U mnie Milenki jeszcze nikt nie skomentował negatywnie co najwyżej była dziwna mina ale bez komentarza
gosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dowiedziałam się że od rodziny ze strony męża - mają łóżeczko używane przez niecały rok i z materacem i chcą go nam DAĆ. Chyba jutro tam podjedziemy i oglądniemy to łóżeczko.
Z jednej strony chcielibyśmy nowe łóżeczko dla naszej córci bo i tak większość będzie mieć po starszej siostrzyczceAle z drugiej strony to oszczędność i można kupić za to coś innego....
gosia86, GabiK, KotMisia, madziorek, maribel, gosiunia lubią tę wiadomość
-
U mnie imie wybral maz. Zanim zaszlismy w ciaze byla mowa o Arturze,a jak pojawil sie synus to maz zaproponowal Kubus,mnie sie od razu spodobalo. Nikt z najblizszych w zaden sposob nie skomentowal wyboru,natomiast ciocia,ktorej sie wydaje,ze musi mnie zycia uczyc (mimo,ze mam 38lat!) natychmiast "Jakub? A dlaczego Jakub? Mnie podoba sie Michal" A co mnie obchodzi co jej sie podoba? Sama ma trzech synow,ja jej imion nie wybieralam. Swoja droga jak sie dowiedziala o ciazy to byla bardzo niezadowolona "po co ci to? nie wiesz co cie czeka, nie dacie sobie rady,a wiesz przeciez ze na faceta nie masz co liczyc" Nie wiem skad jej takie rzeczy do glowy przychodza, moze stad,ze nie podobalo jej sie,ze wychodze za maz. Z jakiegos powodu chciala,zebym pozostala samotna i bezdzietna. Moja mama jej za to nie cierpi.
-
Jakas stale niedowartosciowana chyba. Sa tacy co by brutalnie powiedzieli,ze ma syndrom niedopchniecia
Ale i tak debesciara jest moja tesciowa. Na wiadomosc,ze bedzie wnuk : "eee, to jestem rozczarowana, wolalabym dziewczynke" Ciekawe czy swojej corce tez tak powiedziala, bo maz ma siostre i ona ma synkaAnioł lubi tę wiadomość