X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM ale dowaliła, skąd ludzie mają takie durne pomysły!!

Ja znam wielu Michałów w tym mam kuzyna Michała i wszyscy są duszami towarzystwa, przebojowi, weseli, zaradni i sama chciałam dać synowi tak na imię.

I żaden z nich nie jest gejem.

Beti ja upatrzyłam pościel w sklepie, wrzucę fotkę po zakupie w przyszłym tygodniu.

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze sie znajdzie ktoś kto skomentuje. Jedyne co pozostaje olać glupie gadanie. To nasze dzieci i nasz wybór imienia inni powinni to uszanować. Każde imię ma swoje znaczenie, ale bez przesady. U nas tez jak juz kiedyś pisalam znajomi próbowali nam wmówić ze syna skrzywdzimy imieniem Jan bo to takie stare, a bo ich teść to Jan i alkoholik, bo syna będą przezywać (nie pamietam jak) Boże to moje dziecko będzie alkoholikiem bo jakiś tam Jan jest? A teraz jest gadka ze prawie jak papież bedzie bo mąż dodał drugie imię Franciszek. Trochę to smieszne. Ja lubię stare imiona inny nie ale nie komentuje tego.

Wiec dziewczyny nie przejmujmy sie innych gadaniem. Wszystkim nie dogodzimy. Nasze dzieci będą miały śliczne imiona.

gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość

• GabiK Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ucze trzech Michalow, nastolatkow, jestem pod ogromnym wrazeniem ich inteligencji i blyskotliwych umyslow. Zaden jakos na homoseksualiste nie wyglada,a nawet jesli tak to znam tez dwoch homoseksualistow i sa fantastycznymi facetami :-)

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam zestaw od Arusia, jeszcze nie uprałam ale jestem zadowolona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:43

gosiunia lubi tę wiadomość

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM mój chłop to Michał. 2 metry, 100 kg i na bank nie jest homo ;) chłop jak dąb. No i serce ma ze złota!

gosia86, PIGULSKA, WesołaMama, MiM, Eklerka, czarna panda lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam dzisiaj zamówić kocyk ale głowa mnie boli i nie jestem w stanie myśleć
    Jak udało mi się zasnąć to przyszla do mnie mama i po spaniu
    Duszno mi i ciśnienie mam 128/78 to wysokie jak na mnie i coraz częściej pojawiają sie u mnie te duszności wiec będę musiała powiedziec lekarce

Rika ja się tez zastanawiałam czy mala nie jest poprzecznie bo czuje ja z kazdej strony ale nie zmienila pozycji i jest główkowo

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pikole Mim ludzie to mają fantazję! Takie porównania to niech sobie wsadza głęboko w d....

gosiunia lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia to samo.serce z 40kg ;-)

gosia86, KotMisia lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:05

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika jak bardzo Cię to niepokoi to może zadzwoń do lekarza?

Mim to będziesz miała drużynę w domu :D pogratulować ludziom myślenia

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:05

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika ja mam skurcze i one wyglądaja tak jakby mała się pchala na dwa boki. Lekarka to widziała. Jak możesz weź nospe, poloz się na lewy bok i obserwuj. Jak będzie więcej niż 10 to podjedz na ip. Ale może to zaczynają się skurcze BH :)

Rika, gosiunia lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W lidlu tydzień amerykański i lody z masłem orzechowym na tapecie :) Pyszne

gosia86 lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • WesołaMama Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak czytam o tych imionach i przesądach, komentarzach rodzin i znajomych - to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Maskara - ludzie to są chamscy!
    Przecież to nasza decyzja, nasze dziecko, darowali by sobie komentarze.

U mnie Milenki jeszcze nikt nie skomentował negatywnie co najwyżej była dziwna mina ale bez komentarza ;)

gosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:06

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dowiedziałam się że od rodziny ze strony męża - mają łóżeczko używane przez niecały rok i z materacem i chcą go nam DAĆ. Chyba jutro tam podjedziemy i oglądniemy to łóżeczko.
    Z jednej strony chcielibyśmy nowe łóżeczko dla naszej córci bo i tak większość będzie mieć po starszej siostrzyczce ;) Ale z drugiej strony to oszczędność i można kupić za to coś innego....

gosia86, GabiK, KotMisia, madziorek, maribel, gosiunia lubią tę wiadomość

• GabiK Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie imie wybral maz. Zanim zaszlismy w ciaze byla mowa o Arturze,a jak pojawil sie synus to maz zaproponowal Kubus,mnie sie od razu spodobalo. Nikt z najblizszych w zaden sposob nie skomentowal wyboru,natomiast ciocia,ktorej sie wydaje,ze musi mnie zycia uczyc (mimo,ze mam 38lat!) natychmiast "Jakub? A dlaczego Jakub? Mnie podoba sie Michal" A co mnie obchodzi co jej sie podoba? Sama ma trzech synow,ja jej imion nie wybieralam. Swoja droga jak sie dowiedziala o ciazy to byla bardzo niezadowolona "po co ci to? nie wiesz co cie czeka, nie dacie sobie rady,a wiesz przeciez ze na faceta nie masz co liczyc" Nie wiem skad jej takie rzeczy do glowy przychodza, moze stad,ze nie podobalo jej sie,ze wychodze za maz. Z jakiegos powodu chciala,zebym pozostala samotna i bezdzietna. Moja mama jej za to nie cierpi.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się pochwalę bo dostałam z bebi programu teczkę i płytę z kołysankami :)

KotMisia, Catyyy, WesołaMama, gosia86, PIGULSKA, beti97, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • MiM Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK normalnie ciotka do rany przyłóż :)
    Pewnie sama nieszczęśliwa przez całe życie i dlatego nie może patrzeć na Wasze szczęście :)

GabiK lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakas stale niedowartosciowana chyba. Sa tacy co by brutalnie powiedzieli,ze ma syndrom niedopchniecia :-)
    Ale i tak debesciara jest moja tesciowa. Na wiadomosc,ze bedzie wnuk : "eee, to jestem rozczarowana, wolalabym dziewczynke" Ciekawe czy swojej corce tez tak powiedziala, bo maz ma siostre i ona ma synka :-/

Anioł lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
‹‹ 991 992 993 994 995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ