X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • maribel Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim, Kotmisia, mój mąż to też Michał:) Nic mi nie wiadomo, żeby lubił chłopców:P Twoja znajoma powinna ugryźć się w język zanim coś powie. Niestety na wrodzony idiotyzm nie ma lekarstwa.
    U mnie pewna osoba skomentowała imię Tobiasz słowami "będzie kuntakinte". Kiedyś była ponoć bajka czy film o Tobiaszu, który był murzynkiem. Masakra, co się naśmiałam:) Ostatnio znajoma znajomej nazwała dziecko Ludwik i też tysiące komentarzy, że będą go przezywać płyn do naczyń.

Jeśli chodzi o pościel to ja póki co nie kupuję, mam rożek i będę przykrywać z początku kocykiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 22:42

gosiunia lubi tę wiadomość

atdc9vvjg5na5b6o.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam alergie na "nowobogackie" imiona. Brajany, Kewiny, Jesiki, Wanessy :) Chyba, że dziecko mieszka za granicą albo jedno z rodziców jest obcokrajowcem.

gosia86, GabiK lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 03:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam alergie na takie imiona.. Instruktor prawka mój pierwsza corke mial vanesse a druga nazwal samanta! To dopiero mi się potem kojarzylo :D

Dziewczyny... Nie mogę już spac.. Przezywam chyba dzisiejsze zakupy :p nawet mi się snilo, że dziecko już urodzone a ja wozka nie mam a tu na Boze Cialo na procesje trzeba isc :p w kazdym razie intensywnie mysle czy już nie wstac i nie pojsc zrobic zupy i przygotowac rzeczy do obiadu, meza kolega dziś przychodzi mezowi pomoc, to bede miala dodatkowa osobe do obiadu, a to u mnie ze swietem graniczy :p

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też już po spaniu
    Mąż nie dawno wrócił i już smacznie śpi a ja przewracam się z boku na bok i zasnąć nie mogę
    Katalina a jak u Ciebie udało się zasnąć?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez po spaniu. Mąż wrócił, zrobiliśmy zakupy, skręcił łóżeczko a potem oglądaliśmy film i oboje padlismy o 21. A ze śpię po 7-8 godz to od pol godziny leżę. Mały troszkę pofikal i chyba spac poszedł, bo cisza brzuszkowa :)

201505111762.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziorek działa Ci suwaczek prawidłowo? Bo mój zawiesił się w poniedziałek a na telefonie nie mogę go poprawić:/
    Wstaw potem zdjęcie mebelków:)
    Jeju może w końcu mój by przywiózł meble dla małej ale to uparty byk i trudno z nim negocjować
    Ech i pewnie kolejny uparciuch w drodze :D

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zawiesił sie juz kilka dni temu, ale nie wiem co z nim zrobic ;)
    U nas łóżeczko skręcone a reszta zalega w kartonie i nie wiem kiedy bedzie mąż skręcał. Zeby je przywieźć musiał auto pożyczyć większe od kuzyna i jesli on go dzis nie bedzie potrzebował to moze dzis skręci a jesli trzeba odwieźć to kawałek dnia zejdzie i nic z tego. Gosia Ty mężowi powiedz, ze takie nowe meble to musza sie wywietrzyć, bo śmierdzą a jesli od kogoś to musza przejsc dobrymi bakteriami z Waszego domu ;) ja jeszcze nic nie prałam, bo nie miałam szafy tylko komodę i one tak dawały jak w meblowym sklepie. A teraz na nowo bedzie ten zapach obecny :/

201505111762.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy meble od znajomego
    Na męża żadne argumenty nie działają:/ znam ten typ im bardziej naciskasz tym trudniej osiągnąć efekt
    Z praniem i tak muszę poczekać aż siostra mi płyny przywiezie

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, nie usnelam. Koncze już zupe ogorkowa ;) ziemniaki na puree już też obrane. Mysle czy by nie zrobic salaty swiezej, ale chyba brak mi roszponki.. Jak tylko minie 6:30 to zblenduje koktajl borowkowo bananowy a jak wroce z zakupow albo i jeszcze przed to zreobie mus czekoladowy z kaszy jaglanej :D

Podczas tego porannego gotowania to 3 razy zrobilo mi się slabo. Znow leze, ale na chwile ;)

• katalina Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, moze zadzwon do znajomych i powiedz że przyjedziecie dziś po mebelki. Maz przed faktem dokonanym moze nie bedzie mial już wymowek? Albo udawaj smutna i zdolowana przed nim, żeby jakoś wymusic w nim poczucie winy, to troche ekstremum, ale jak mus to mus ;) poza tym dobrym argumentem jest też haslo "kobiecie w ciazy się nie odmawia" ;)

gosia86 lubi tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Katalina mus czekoladowy mniam
    Ja przeniosłam się do salonu ale w tv o tej porze nic ciekawego
    Teraz obmyślam co bym zjadła na śniadanie:)

Uwazaj tam na siebie przy tych garach

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój maz ma ze mna przechlapane :D zrobilo mi się slabo wiec wrocilam na moment do lozka.. Wiercilam się, pisalam na tel i jeszcze burczy mi w brzuchu. Potem kichnelam kilka razy postekalam pojeczalam - efekt - maz wlasnie wstal i poszedl robic sniadanie :D kanapeczki z jajem, pomidorkiem, ogorkiem i salata :)

gosia86, GabiK, gosiunia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina niech mąż się przyzwyczaja do pobudek:)

Ja zjadłam kanapki z dżemem porzeczkowym i wypiłam szklankę mleka:)

katalina lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm zastanawiam się teraz ktore sniadanie bardziej wole moje czy Twoje :D

gosia86 lubi tę wiadomość

• madziorek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój jeszcze spi. Tez go obudziłam smarkaniem i kichaniem. Nawet nasz syn tak dawał czadu, ze rękę męża na bruch dałam a ten nadal śpi :) wyprawa po meble serio go zmęczyła ;)
    U nas dzis bedzie rządzić pasztecik domowej roboty od mojej mamy. Jest pycha :) ale staram sie nim nie objadac za bardzo :)

katalina lubi tę wiadomość

201505111762.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, ja też meza reke na brzuch kladlam, to przez sen mi mowil zebym Izy nie prowokowala i przewalal się na druga strone, a teraz taki szczesliwy jest bo w necie na weeb.tv akurat jego ulubiona bajka Ratatuj leci :p

Mnie polecialo cisnienie, mam 99/48 tetno 90... Czuje się jakbym miala zejsc...

• madziorek Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody sie wlasnie tak wypiął ze jedna gule miałam z boku brzucha a jedn z przodu :P na szczęście wrócił do normalności, bo mi od razu stwardniał brzuch i skurcz sie zrobił :/
    Lecimy na sniadanko :)
    Miłego dnia wszytkim :)

201505111762.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:38

WesołaMama, gosiunia lubią tę wiadomość

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Ale z Was poranne ptaszki ;-)
    Moja Emila tez wstala o 7 ale zeszla do kuchni i na stole przygotowalam jej wieczorem kromke chleba ktora dalam do woreczka i na talerzyk, zostawilam maselko i nozyk do masla (taki zaokraglony i bez ostrza), i dzemik i sok z rurka. Ale byla dumna bo sama sniadanko sobie robila moka 4-letnia corcia ;-)

gosia86, gosiunia, KotMisia, katalina lubią tę wiadomość

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkie - u nas tez tak sie bawie ;-)

Wonderwall, gosiunia lubią tę wiadomość

‹‹ 993 994 995 996 997 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ