MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w 7 mc!
Espera, Maniuś, Kamilutek, malgorzatka199, ag194, blubka, Klaudia N., Arwi, marie_marie22, Kleopatra, Martchen, bbee, natalia1354, Uszczesliwiona, sylwucha89, Forbidden, Hope_, rybka33, Madu1611, sylwia1985, MEGI81, aneta.be, Breezee, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:Witam się w 7 mc!
Ale dumnie brzmi!!! Ja dziś ma studniówkę. Obstawiam ze CC będzie 2/05. Lekarz który ma ja robić ma dyżur we wtorki, a CC ma być około 10 dni przed terminem, który mam na 13/05. Wiec wychodzi mi ze będzie 2/05.... Czyli za 100dni
Kamilutek, Camilia, ag194, marie_marie22, bbee, Rudzik, Toska88, Maniuś, rybka33, MEGI81, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Mam zagwozdkę: wcale nie jem więcej, niż normalnie, na pewno bardziej monotonnie, bo dużo rzeczy mi nie wchodzi. Do tego nie mam żadnych problemów z pozbywaniem się balastu
Więc jakim cudem w ciągu tygodnia mam +1 kg na wadze???
I zmierzyłam obwód brzucha, raczej nigdy nie był oszałamiająco niski, bo ja z tych bez wcięcia jestem, ale mam już 94 cm... Ciekawe ile urośnie do 9 miesiąca.Rudzik, rybka33, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Espera wrote:Ale dumnie brzmi!!! Ja dziś ma studniówkę. Obstawiam ze CC będzie 2/05. Lekarz który ma ja robić ma dyżur we wtorki, a CC ma być około 10 dni przed terminem, który mam na 13/05. Wiec wychodzi mi ze będzie 2/05.... Czyli za 100dni
-
Witajcie kochane pisze do was z lozka szpitalnego..
Od wczoraj nie czulam ruchow i strasznje bolal mnie brzuch nerwy zrobily swoje po kolejnej klotni z mezem... na dodatek pojechal sobie i pochlal z.kolegami nie.odbieral telefonu wrocil o 3.30
Malutki ok heh okazalo sie wg usg ze ma 610 g serduszko bije malutki sie rusza a ja leze i placze..skraca mi sie szyjka
Dostalam luteine 2tablx3..i relanium na uspokojenie..
Czekam na meza bo zostaje na oddziale napewno do jutra.. -
Kamilutek wrote:Mam zagwozdkę: wcale nie jem więcej, niż normalnie, na pewno bardziej monotonnie, bo dużo rzeczy mi nie wchodzi. Do tego nie mam żadnych problemów z pozbywaniem się balastu
I zmierzyłam obwód brzucha, raczej nigdy nie był oszałamiająco niski, bo ja z tych bez wcięcia jestem, ale mam już 94 cm... Ciekawe ile urośnie do 9 miesiąca.Panienka rośnie, łożysko rośnie, więcej wód płodowych i już kilogram na plusie!
Rudzik, bbee, Kamilutek, Uszczesliwiona, sylwucha89, Maniuś, rybka33, Madu1611, MEGI81, daisy123, aneta.be lubią tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Mam zagwozdkę: wcale nie jem więcej, niż normalnie, na pewno bardziej monotonnie, bo dużo rzeczy mi nie wchodzi. Do tego nie mam żadnych problemów z pozbywaniem się balastu
I zmierzyłam obwód brzucha, raczej nigdy nie był oszałamiająco niski, bo ja z tych bez wcięcia jestem, ale mam już 94 cm... Ciekawe ile urośnie do 9 miesiąca.
Nie jesz więcej? To się ciesz dziewczyno! Mi wczoraj chłop zaproponował,że wyniesie mi łóżko do kuchni, to będzie i łatwiej w nocy się posilać! Ja nie jem, ja wpier...lam! I najgorsze,że jem z głodu, tak mi się w każdym razie wydaje.
A jaki tego efekt nie wiem, bo się baterie w wadze wyczerpały
Ale dziś leniwa niedziela. U was też? U nas jedyny ruch to spadający z dachu topiący się śnieg. A w powietrzu wiosennie. Oby już zimy nie było!Kamilutek, GoNia1979, sylwucha89, dewa, Camilia, rybka33, MEGI81, aneta.be lubią tę wiadomość
-
Gonia, odpoczywaj i staraj się nie denerwować. 2/3 drogi już za nami!!!
A mężowi przekaż kopniaka ode mnie!!!
Kamilutek, ja na Twoim miejscu sprawdziłabym czy w ciąży nie jestem... no bo jak waga tak rośnie bez przyczyny to może być to ...
Wczoraj na imprezie była dziewczyna w 39 tygodniu, mówi że w ciągu 2 tyg przytyła 5kg teraz... pamiętam ze ja ze Stasiem też miałam taki sprint na końcówce i cieszę się że tym razem ta cesarka będzie wcześniej bo mniej przytyjęKamilutek, GoNia1979, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Gonia zdrowka!
Najwazniejsze ze Maluszek dobrze!
Odpoczywaj i staraj sie odstresowac.. szkoda nerwow na chlopow
Trzymajcie sie cieplo i daj znac jak z TobaGoNia1979 lubi tę wiadomość
-
Gonia, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szyjka wróci do normy. Nie denerwuj się i zwyczajnie olej wszystko inne poza dzidziusiem na razie!
Kamilutek, nie przejmuj się dodatkowymi kg, ja też nie jem więcej niż przed ciążą i tyję
Rudzik, my mamy wersalkę w kuchnimój mąż czasami tam śpi jak dosypia po nockach
Jutro mam tą głupią glukozęjak ja mam wytrzymać tyle czasu bez jedzenia?
GoNia1979, Rudzik, rybka33, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
GoNia trzymaj się ciepło i dzielnie i nie zwracaj uwagi na męża, szkoda nerwów! (powiedziała ta, która ostatnio płacze, jak Chłop krzywo spojrzy
)
No nie jem więcej, a tyję jak gęś futrowana na foie gras
Wyprałam i wyprasowałam już wszystko dla dziecięcia. Jestem baaaardzo rozczarowana, bo prawie we wszystkich nowych bodziakach kopertowych po pierwszym praniu poprzekręcały się szwy i bodziaki straciły swoją symetrięNie znoszę tego. Ostał się tylko jeden z c&a. Mam też jeden z sh, jakiś no name, i nic mu się nie dzieje. Chyba nie kupię już nowych, tylko będę polować na używane.
GoNia1979, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek, ja przy Stasiu doszłam do wniosku że rzeczy z sh są o niebo lepszej jakości. Ewentualnie h&m i next są niezłe i nie dzieje się nic... te, któe kupowałam nowe w dużej większości mnie rozczarowały. Dlatego teraz w uch głównie poszły sh...
bbee, Kamilutek, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Ja tak samo jak Ty Kamilutek, zrobiłam czwartą część prania z ubrankami dla Lili. I właśnie ku mojemu zdziwieniu widzę, że te z second handu dobrze się trzymają
W ogóle tak stanęłam nad tymi ciuszkami i się zaczęłam rozczulać, jaie one wszystkie śliczne i urocze
Potem posegreguję je i poukładam już wszystko w szafie, ochh, czuję spełnienie
Kamilutek, MEGI81 lubią tę wiadomość