MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak? Kurczę cos mi się zanotowało ze dziś i teraz tak pamiętam ze na forum pisałam ze od pon. A potem się poprawiałam ze w czw.... Dobrze ze spojrzałam jeszcze nanforum bo bym popędziła... ,
no ale jakbym się już dziś ustawiła to wieksza szansa na zdobycze hehe
-
Dzień dobry
my zaczynamy ferie, więc trochę mniej będę na forum. Dzisiaj też mam z Kacperkiem wizytę u ortodonty, a popołudniu jedziemy na urodziny mojej siostry
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Dziewczyny szpitalne wracajcie szybko do zdrowia, do połowy kwietnia wszystkie rośniemy w dwupakach
Wszystkim chorym Dzieciom życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a Wam Dziewczyny dużo cierpliwości i wytrwałości.Maniuś, Breezee lubią tę wiadomość
-
Espera wrote:I ja się witam. Ferie skonczone, szkole czas zacząć.. I znowu to odrabianie lekcji itp... A było tak pięknie. ..
Ja dziś ze Stachem do ortodonty na kontrole. Nie znoszę baby, jest tak nieprzyjemna...
I ruszam na polowanie do Lidla w celu zdobycia staników do karmienia w rozm. 85e... Mam nadzieje ze rzuca więcej niż 2 opakowania i ze cos się uda zdobyć...
Szkoda, że rzucają tylko rozmiary 80+
Mam nadzieję, że jakiś 80D będzie okej chociaż do szpitala, bo mam 70-75 pod biustem, więc obwód dla mnie trochę za duży -
Witam sie w 24 tc 6 miesiacu ze swedzaca skórą wokół pępka po ciężkiej nie przespanej nocy z czestymi odwiedzinami w toalecie..
Trzymam kciuki za pijace drinki glukozowe oraz za wizytujace..
Wy tez tak macie ze skora na piszczelach was swedzi i wokol pepola??Maniuś lubi tę wiadomość
-
Qasha, super filmiki
też muszę coś nagrać na pamiątkę
bo też mi cały brzuch chodzi
Gonia, mnie też dosyć swędzi, może za mało smarujemy?? ja najprędzej to smaruję po myciu, może trzeba częściej, tylko nigdy mi się nie chce
Hope, jak tam synek?? lepiej? biedny, ja też strasznie się denerwuję przy chorobie córkimoja ma astmę i od rana dziś mi się dusiła, jakieś powietrze takie dziwne chyba.
Co do biustonoszy, to mi się jedna rzecz przypomniała ostatnio, że muszę sobie kupić ze dwa sportowe biustonosze. Nie wiem jak Wam, ale mi się źle śpi w biustonoszu normalnym, nie dałabym rady, a niestety przy karmieniu piersią można w nocy dosyć przeciekać i się robi nieprzyjemnie. Więc dla mnie zakup sportowych biustonoszy to mus, wkładki się w powietrzu trzymać nie będąOstatnio w tesco widziałam dwu paki są za 20 zł, po wypłacie będę musiała pojechać i kupić, tylko nie wiem jaki rozmiar kupić, bo rozmiarówka standardowa S/M/L/XL... Pod biustem mam mało, a w biuście dużo, czyli chyba brać L??
Właśnie się przekonałam jak plotka szybko przelatuje od ucha do ucha, niedawno jeszcze nikt, komu nie powiedziałam osobiście, nie wiedział o ciąży, a teraz już nagle wszyscy sąsiedzi, znajomi itd "skądś" wiedzą i się pytają "kiedy termin"... -
Bbee nie przejmuj się to nie plotka to przecież fakt! A na zdziwione zapytania odpowiadaj "to nie wiedziałaś??? Przecież wszystkim już powiedziałam" będziesz mieć chociaż ubaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 08:27
Arwi, sylwucha89, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja też na drinku z glukozy, pozdrawiam wszystkie drinkujące.
Macie rację dziewczynki sówki są uniwersalne wybrałam szare (później wrzucę linka) i synuś w swojej części pokoju będzie miał pastelowy błękit i zieleń , a maleńka pastlowy róż i błękit także myślę się dobrze skomponuje.Arwi, Hope_, Anya lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
blubka, moja córa też niby się w przedszkolu chwaliła, po czym wróciła do domu smutna i powiedziała "mamo, nikt mi nie uwierzył" ... Ale fakt, że to nie plotka, tylko fakt
he, he
a mi jakoś tak niezręcznie z kimś o tym rozmawiać, bo to nasza prywatna sprawa, a ludzie często zadają takie dosyć wścibskie pytania, a ja za nim zareaguje odpowiednio, to się najpierw ze wstydu spalam...
-
dewa wrote:Gonia, nasz przestaje kopać nawet jak Tatuś dotyka
Nie mam pojęcia jak Dzieciaki to wyczuwają
Hehe Dewa tez niebmam pojecia.. ale Olis jak tata dotyka brzusia to zaraz daje mu cala plejade kopniakow..
STARAMY SIE JAK NAJMNIEJ DOTYKAC BRZUSIA BY SIE NIE STAWIAL..
Arwi lubi tę wiadomość
-
My powiedzieliśmy Kacperkowi o rodzeństwie w pierwszy weekend grudnia, a w poniedziałek już wiedziała cała klasa i inne znajome dzieci. Na spotkaniu wigilijnym w szkole i teraz na wywiadówce miałam wiele gratulacji od rodziców dzieci
Arwi, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
GoNia1979 wrote:Hehe Dewa tez niebmam pojecia.. ale Olis jak tata dotyka brzusia to zaraz daje mu cala plejade kopniakow..
STARAMY SIE JAK NAJMNIEJ DOTYKAC BRZUSIA BY SIE NIE STAWIAL..
Chciałam zacytować, a polubiłam. My też staramy się mało dotykać brzuszka (ja czasem głaszczę lub lekko pogilam), chociaż mi się najczęściej stawia po tym jak Kuba go skopie od środka
bbee wrote:blubka, moja córa też niby się w przedszkolu chwaliła, po czym wróciła do domu smutna i powiedziała "mamo, nikt mi nie uwierzył" ... Ale fakt, że to nie plotka, tylko fakthe, he
a mi jakoś tak niezręcznie z kimś o tym rozmawiać, bo to nasza prywatna sprawa, a ludzie często zadają takie dosyć wścibskie pytania, a ja za nim zareaguje odpowiednio, to się najpierw ze wstydu spalam...
A to ja po weselu kuzyna zmieniłam profilowe na fb na zdjęcie z brzuszkiem, polajkowali, pokomentowali i mam spokój od pytań. -
Quasha moj brzusio jak pochodze za duzo lub stoje to sie robi twardy.. wczoraj wsiadlam w auto by jechac z Kuba do lekarza i jak wrocilam to juz lezalam do samego wieczora.. brzuch twardy i bolal..
Dzis sprobuje przyspieszyc wizyte u mego gina..
-
Dzień dobry
U mnie, jak to zwykle bywa weekend jest najbardziej intensywny, bo mąż ma wolne i razem go spędzamy (zwykle wyjeżdżając). Widzieliśmy się z mnóstwem znajomych. Najpierw jedni przyjechali do nas, następnie my pojechalismy na imprezę zaręczynową do innych znajomych. Było tam trochę dziewczyn, które mają już male dzieci, to trochę z nimi pogadałam, dostałam jakieś tam radyPotem zaległy dzień babci
Jeszcze odwiedziliśmy Teściów, a na koniec jeszcze brata męża i jego rodzinę
Intensywnie, ale faaaaajnie
Oprócz tego, Lilka kopie i kopie. Nawet chciałam nagrać, jak mi się brzuch rusza, ale co zaczynam nagrywać, to przestaje.
Dziś miałam mieć szkolenie, ale przed chwilą dzwoniła pani i powiedziala, że prowadząca jest chora i odwołane szkolenie, tj przesunięte na za tydzień.
Qasha, piękne mebelki dla Kubusia
Misia, całe szczęście, że nic się Wam nie stało!ufff! Gratuluję sprzedaży mieszaknia
Kamilutek, współczuję tych akcji w szpitalu ;/
Monika89, współczuję Ci strasznie tej jelitówki, jak się dziś czujesz?
Toska, bbyłaś już na usg? Już wiesz, kogo w sobie nosisz?
-
Qasha, mnie jakoś przez moją koleżankę odrzuca od chwalenia się brzuchem na fb, ma termin też chyba na maj, albo czerwiec, wrzuca tyle fotek brzucha, co jej mąż zrobił zachciankowego do jedzenia, co kupiła dziecku, aż się we mnie zbuntowało coś, bo z punktu widzenia osoby trzeciej to nie wygląda za fajnie, zaraz mi z lodówki wyskoczy... Z pierwszą córką wrzuciłam zdjęcie jedno z usg, a potem jedno z brzuchem koło 30 tygodnia, a teraz pochwalę się dzidziusiem jak się urodzi dopiero
marie_marie22 lubi tę wiadomość